és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek

mondjuk akkor más volt a helyzet, mert egy top formában támadó és ugyan így védekező Barca ellen akartak támadni, aki épp űrfocit játszott egy olyan stílusban, ami akkor mindenkinek új volt szinte. attól azért még/már messze vagyunk, főleg védekezésben, sajnos a védelem még mindig meccsenként csinál hajmeresztő dolgokat és a középpályánk sem úgy szűr, mint Pepnél. valamint a legutóbbi, tavaszi classico-n meg pölö teljesen felénk kerekedtek és játszva vertek meg, nem Pepe-féle mészárlásokkal meg Arbeloa gyógyszer elgurulásaival.Mezner2 írta: Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja![]()
A farkán...h3x0r írta: Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.
Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
Ha meg mindig Mourinho lenne az edzo, akkor tenyleg nekunk allna a zaszlo. Ez viszont egy uj csapat, fogalmunk sincs Carlo milyen jatekot talalt ki ellenetek. Foleg, hogy ez lesz az elso klasszikusa. Teljesen 3 eselyes a meccs. Mondjuk ha abbol indulok ki, hogy a PSG is eleg jol jatszott tavasszal ellenetek, annyira nem aggodok.Barcaman14 írta:És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
Barcaman14 írta:És ezt mégis mire alapozod? Mivel előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
Az ára miatt egyből jött a kérdés Balenek a bemutatáson : Mekkora terhet jelent a világ legdrágább játékosának lenni!!h3x0r írta:Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)Mezner2 írta: Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."
És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)
Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár![]()
Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább
megérte
Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.
Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
Bale siman lehet bukta, foleg hogy a legtobben nem is lattuk meg hogy teljesit a rovid passzos jatekban.visca el barca írta: viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
Benne van, hogy bukta lesz, viszont jelenleg fogalmunk sincs, hogy kis teruleten hogy oldja meg a dolgokat. Vagy legalabbis en nem lattam annyiszor jatszani, hogy velemenyt tudjak formalni rola.visca el barca írta:viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.h3x0r írta:Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)Mezner2 írta:Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/09/15/ ... l_madride/
És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)
Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár![]()
Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább
megérte
Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/09/15/ ... l_madride/
Az eddigi meccseken a Modric, Khedira/Casemiro, Isco kozeppalya volt, jobb oldalt pedig Di Maria, aki szinte az egesz meccseket vegig robotolta, rengeteget segitett be a vedekezesbe (foleg akkor, amikor Khedira jatszott).Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?
nem ezt mondtam, de hoztak egy bale-t 90 milláért, egy másik futballkultúrából, mellé szinte egyszezonos iscot, illarrát és carvajalt és egy castillából sem éppen kilógó, súlyproblémákkal küzdő casemirot.Miért illik? Felrobban a bolygó, ha nincs a Madridnak minden évben egy rossz igazolása.
gondolom annyit biztosan emeltek, hogy ő legyen a legjobban fizetett, főleg, hogy eto'o az évi 20 millával kiesett a listáról, miután elhúzott az anzsitól.Ezzel a szerződéshosszabbítással amúgy mennyivel nőtt a fizuja + a marketingbevételek százaléka?
Nem volt nehéz feljavulni. Ronaldo és az egész Real bűn gyengén játszott tegnap. Ha fel is javult, akkor az nem Bale lecserélése miatt volt, hanem szimplán vmennyire összekapta magát. Mondjuk nekem ez a formajavulás egyáltalán nem tűnt fel.Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?
Ezzel a szerződéshosszabbítással amúgy mennyivel nőtt a fizuja + a marketingbevételek százaléka?
Miért illik? Felrobban a bolygó, ha nincs a Madridnak minden évben egy rossz igazolása.shutterisland írta:így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.Illarra
Ez szomorú, mert reménykedtem,hogy visszamegy a Manchesterbe...h3x0r írta:HIVATALOS: Cristiano Ronaldo a mai nap folyamán meghosszabbítja a szerződését a Real Madriddal! Florentino Pérez 13:45-re sajtótájékoztatót hívott össze, amin bejelenti a portugál sztár kontraktusának megújítását!
Egyetértek, nem lenne igazság, ha mindenki beválna!shutterisland írta: így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.
így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.Illarra