Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.09.16. 13:24:56

Mezner2 írta: Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja :oops: :D
mondjuk akkor más volt a helyzet, mert egy top formában támadó és ugyan így védekező Barca ellen akartak támadni, aki épp űrfocit játszott egy olyan stílusban, ami akkor mindenkinek új volt szinte. attól azért még/már messze vagyunk, főleg védekezésben, sajnos a védelem még mindig meccsenként csinál hajmeresztő dolgokat és a középpályánk sem úgy szűr, mint Pepnél. valamint a legutóbbi, tavaszi classico-n meg pölö teljesen felénk kerekedtek és játszva vertek meg, nem Pepe-féle mészárlásokkal meg Arbeloa gyógyszer elgurulásaival.
ezzel együtt nem mondom őket esélyesebbnek, szerintem 50-50, itthon felénk, náluk meg feléjük billen kicsivel a mérleg. Ancelotti nem fog olyan bunkert ásni, mint a portugál, ez tény, meg valószínűleg nem is arra fogja őket biztatni, hogy embert ölni menjenek ki a pályára, de a stratégiához van érzéke nem kevés, meg látott ő már sok mindent, speciel tavaly a psg-t is szenvedve ejtettük ki, úgyhogy abba biztos vagyok, hogy komplett taktikát dolgoz majd ki csak ránk kihegyezve, úgyhogy összetettebb lesz a képlet annál, hogy ha támadni akarnak, akkor majd jól beopják.
szerencsénkre azért Tata sem vak és látszódik helyenként, hogy jó, amit akar, de az tuti, hogy a Real ellen mindenkinek 100%on kell pörögni (aminek szintén híja van eddig), nem férnek majd bele olyan pihenőszünetek, mint a Sevilla meg Valencia ellen, s rendben kell lenni a taktikának is, előre kiszámítva, hogy mit akarnak majd ellenünk.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.16. 13:19:18

h3x0r írta: Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.

Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.

Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
A farkán... :lol:

Bale miben állna Neymar előtt? Neymar a brazil bajnokságban edződött. Tudom, hogy PL, meg minden, de akkor is, Neymar ördöngősebb cseleket tud, mint Bale! :roll:

Azért választotta a passzot, mert 1: nem akarta, hogy önzőnek higgyék
2: nem tudta, hogy az utolsó másodpercben befut Messi elé egy védő.

Abban azért én is egyetértek, hogy még fejlődnie kell!
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.16. 13:11:37

Barcaman14 írta:
shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.
Ha meg mindig Mourinho lenne az edzo, akkor tenyleg nekunk allna a zaszlo. Ez viszont egy uj csapat, fogalmunk sincs Carlo milyen jatekot talalt ki ellenetek. Foleg, hogy ez lesz az elso klasszikusa. Teljesen 3 eselyes a meccs. Mondjuk ha abbol indulok ki, hogy a PSG is eleg jol jatszott tavasszal ellenetek, annyira nem aggodok.

Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni. :D
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.16. 12:57:32

Barcaman14 írta:
És ezt mégis mire alapozod? Mivel előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.

Erre én is kiváncsi lennék, eleinte ezt odaát olvastam, nem csak shuttertől hanem más Barcás arctól is, azt hittem behízelgés, de sokan komolyan gondolják.
Egyértelmű, hogy a csapatnak elsősorban nem Madrid, hanem Jo5é fóbiája volt, az az ember bármilyen aljadék dolgokat is művelt, azért nagyon durván kihegyezte ellenünk a Madridot, amire nekem szent meggyőződésem, hogy csak ő képes. Carlo el akarja dobni ezt a fajta stílust, és ezzel a kerettel ezt nem is lehetne úgy művelni mint ahogy anno a luzitán görény tette.
Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja :oops: :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.16. 12:49:54

És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman14 2013.09.16. 13:05:22-kor.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.16. 12:40:29

h3x0r írta:
Mezner2 írta: Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."

És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)

Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár :lol: :lol: Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább =D> megérte :mrgreen:
Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)

Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.

Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.

Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
Az ára miatt egyből jött a kérdés Balenek a bemutatáson : Mekkora terhet jelent a világ legdrágább játékosának lenni!!

Ha ekkor nem cáfolta sem ő, sem a presidente, hogy nem ő a világ legdrágább játékosa akkor mikor tette volna ? Számomra teljesen egyértelmű, hogy egy dolog miatt nem nyilvános az ár , az pedig Cr lelkének és egójának a vajazása, semmi több.

Bale-Neymar viszonylatban meg leírtad ugyanazt mint én.... Sokkal több van a brazil srácban mint Baleben, aki egy középcsapatból is csak az utolsó két évében tudott kiemelkedni, amikor mindenki alájátszott, a támadásaik túlnyomó többsége abból állt, hogy ő megküldte 30ról azt vagy lesz belőle valami vagy nem, semmi érzéket nem látok benne a Madridban régóta áhított gyors, kombinatív játékot illetően, lehet én tévedek, de nem látom, hogy miként lehetne ő jó Carlo Madridjában. A 13 milkás fizu meg még nevetségesebbé teszi az egészet amennyiben igaz.
szilard10
Barça C

2013.09.16. 12:24:19

A második számú madridi csapat háza táján lehülés van folyamatban :))
h3x0r
Madridista

2013.09.16. 12:13:21

visca el barca írta: viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
Bale siman lehet bukta, foleg hogy a legtobben nem is lattuk meg hogy teljesit a rovid passzos jatekban.
Cavani 64 millio lett volna, raadasul Madridba is akart volna jonni, legalabb 100szor lenyilatkozta. Suarez is siman lett volna 55-60, en orultem volna neki, viszont vegul Bale mellett dontottek.
Vidalt viszont ha jol tudom, akkor eleinte hoztuk is volna, de a Juventus targyalni se volt hajlando (mint nalatok a PSG). Vidal, Pogba, Verratti, Gundogan. Kulonbozo okok miatt egyik se lett volna hozhato, igy hat jott az E (?) terv, Illarra. Jovo nyaron meglatjuk, hogy ki valt be, milyen posztokon vagyunk gyengek. Egyelore viszont elegedett vagyok a kerettel. Nem tokeletes, de megfelelo.
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.16. 12:05:24

visca el barca írta:viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
Benne van, hogy bukta lesz, viszont jelenleg fogalmunk sincs, hogy kis teruleten hogy oldja meg a dolgokat. Vagy legalabbis en nem lattam annyiszor jatszani, hogy velemenyt tudjak formalni rola.
Cavani kivasarlasi ara 64 volt, Suarezt se hiszem hogy eladtak volna 55-60 alatt.
Vidalt viszont szerintem hoztuk volna, csak a Juventus targyalni se akart velunk. Mint ahogy Pogba, Verratti es Gundogan se volt hozhato. Van ilyen. Ez a keret, lehetne jobb is, de en egyelore elegedett vagyok.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.16. 11:43:03

h3x0r írta:Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.16. 11:30:46

Mezner2 írta:
Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/09/15/ ... l_madride/
Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."

És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)

Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár :lol: :lol: Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább =D> megérte :mrgreen:
Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)

Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.

Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.16. 08:29:22

Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/09/15/ ... l_madride/
Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."

Deus
Boixos Nois

2013.09.16. 07:58:16

KépKép
h3x0r
Madridista

2013.09.15. 19:35:50

Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?
Az eddigi meccseken a Modric, Khedira/Casemiro, Isco kozeppalya volt, jobb oldalt pedig Di Maria, aki szinte az egesz meccseket vegig robotolta, rengeteget segitett be a vedekezesbe (foleg akkor, amikor Khedira jatszott).
Ezen a meccsen viszont Khedira/Casemiro helyett Illarra kezdett, es a sokat robotolo DM helyett is az a Bale, aki eronletileg meg nagyon nincs rendben.
Az elso 20 percben Illarra es Modric nagyon nem ereztek egymast, emiatt pedig a kozeppalyankon nagyon siman atszaladtak. Azzal, hogy nem volt eros a kozeppalya, nem csak hogy atszaladtak rajtunk es mehettek direktbe a vedelem ellen, hanem a tamado harmas is joval kevesebb labdat kapott.
A 61. percben Illarra helyett Khedira, Bale helyett pedig Di Maria jott be.
Khediraval valamennyire stabilizalodott a kozeppalya, Modricnak es Isconak kevesebbet kellett a vedekezessel foglalkozniuk, Ronaldo pedig joval tobb labdat kapott, mint elotte.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.15. 19:27:55

Miért illik? Felrobban a bolygó, ha nincs a Madridnak minden évben egy rossz igazolása.
nem ezt mondtam, de hoztak egy bale-t 90 milláért, egy másik futballkultúrából, mellé szinte egyszezonos iscot, illarrát és carvajalt és egy castillából sem éppen kilógó, súlyproblémákkal küzdő casemirot.
azért várható, hogy nem fog mind az 5 beválni, beilleszkedni, hozni az elvárt potenciált.

mondom ezt úgy, hogy szezon eleje van, így könnyen lehet, hogy később illarra lesz az új xabi, carvajalt meg mondjuk pár héten belül újra kiszorítja arbeloa.

Ezzel a szerződéshosszabbítással amúgy mennyivel nőtt a fizuja + a marketingbevételek százaléka?
gondolom annyit biztosan emeltek, hogy ő legyen a legjobban fizetett, főleg, hogy eto'o az évi 20 millával kiesett a listáról, miután elhúzott az anzsitól.

egyébként szerintem ez kötelező dolog volt annak ellenére, hogy hol folytatja majd 30 vagy 31 évesen ronaldo.
ha innen akar visszavonulni, akkor azért kellett előbb-utóbb szerződést hosszabbítani, ha pedig tudják (tudja) hogy koccol 1-2 szezon múlva, akkor pedig azért, hogy ne ingyen vigyék el, hanem egy jóféle 50-60 milliót el lehessen kérni érte még.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.15. 19:00:38

Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?

Ezzel a szerződéshosszabbítással amúgy mennyivel nőtt a fizuja + a marketingbevételek százaléka?
Nem volt nehéz feljavulni. Ronaldo és az egész Real bűn gyengén játszott tegnap. Ha fel is javult, akkor az nem Bale lecserélése miatt volt, hanem szimplán vmennyire összekapta magát. Mondjuk nekem ez a formajavulás egyáltalán nem tűnt fel.

Erről a fizus dologról nem hiszem, hogy bármilyen infót kiadnának. Max. a sajtó találgat, de hivatalosan nem valószínű
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.15. 18:51:22

Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?

Forca Barca!!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.15. 12:34:32

shutterisland írta:
Illarra
így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.
Miért illik? Felrobban a bolygó, ha nincs a Madridnak minden évben egy rossz igazolása.
Szerintem a olyan korai a gyerekről véleményt alkotni, mint Neymar-ról. Nem mondanék egy jó vagy rossz szezonkezdet után semmit (Ibra is jól kezdett aztán...), majd féltávnál már lehet levonni következtetéseket, hogy ki mennyire fog beválni.
Tavaly pl. Modric-ról is mentek az olyan vélemények, hogy idén már nem lesz a Real-ban, aztán még is csak ott van, sőt többnyire alapember Ancelotti-nál.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.15. 12:33:06

h3x0r írta:HIVATALOS: Cristiano Ronaldo a mai nap folyamán meghosszabbítja a szerződését a Real Madriddal! Florentino Pérez 13:45-re sajtótájékoztatót hívott össze, amin bejelenti a portugál sztár kontraktusának megújítását!
Ez szomorú, mert reménykedtem,hogy visszamegy a Manchesterbe... :D
shutterisland írta: így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.
Egyetértek, nem lenne igazság, ha mindenki beválna! :D
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.15. 12:14:25

HIVATALOS: Cristiano Ronaldo a mai nap folyamán meghosszabbítja a szerződését a Real Madriddal! Florentino Pérez 13:45-re sajtótájékoztatót hívott össze, amin bejelenti a portugál sztár kontraktusának megújítását!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.15. 08:21:08

ha valamit is adunk a a bírói kompetenciára akkor az a meccs lefújása! ez a fajta "túllépés"(hogy megvár egy akciót) mindennapos tehát szórs sem érdemes. akapott gólunk az más kérdés! na ott én (a tv.alapján) semmi komoly szabálytalanságot nem láttam. az elmaradt kiállítás viszont szintén ül, így legfeljebb azt kell ezuttal is tudomásul vennünk, hogy a bíró a játék egy (fontos) eleme.
amúgy nagyon hasonló volt a két meccs, még az ellenfelek erőviszonyai terén is. a Madrid védelme ebben az állapotában szintén hasonlít a Barcáéhoz, a beépülő (új) emberek terén szintúgy.
a két pontnyi különbséget viszont becsüljük meg!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.15. 01:43:26

Illarra
így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.

isco nagy tanár, egyből húzóember lett, úgy néz ki, hogy bale is hozni fogja magát, már az első meccsén szállította a gólt.
a casemiro/carvajal duó pedig madridi szempontból (na és főleg az árukat tekintve) bíztatónak, jó igazolásnak tűnik.

szóval könnyen lehet, hogy illarráé lesz a flop címke, nem válhat be mindenki.
de ez inkább a 30 akárhány milliós ára miatt húzós, annyit azért nem szokás akárkire kiadni.
ha 15-20 között jön, máshogy nézné az ember.
h3x0r
Madridista

2013.09.15. 01:02:41

Valogatott szunet utan ti is es mi is gyengek vagyunk, foleg hogy balhatved poszton 3 jatekosunk is leserult (Marcelo, Coentrao, Arbeloa) es szerintem Isco se epult fel teljesen a serulesebol.
En is inkabb amiatt vagyok csalodott, hogy mig ti behuztatok a meccset a hosszabbitas utolso perceben (vagyis inkabb utana), addig mi nem. Habar az 1 pontot is megkoszonhetjuk Diego Lopeznek, hatalmasat jatszott (ma is). A vedelmunk latvanyosan gyenge volt, Pepe a Dortmund elleni idegenbeli meccses formajat idezte, Ramosnak is csak az arca volt kint az elso felidoben. A kozeppalyas vedekezesunk pedig Illarra formaja miatt kvazi nem letezett. (elso meccse, egyelore nem nagyon talalta a helyet a palyan, foleg hogy nagyon fontos poszton jatszik. Xabi is az elso fel eveben milyen gyenge volt..)
A lenyeg hogy buktunk 2 pontot, elore kell tekinteni, kedden BL, vasarnap egy konnyebbnek igerkezo otthoni meccs (Getafe). Nem varok szenzacios jatekot, egyelore eleg az is ha nyerjuk a meccseinket, majd tavasszal lehet beszelni a jo jatekrol.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.15. 00:02:45

Hát úgy néz ki a Real idén sem akar bajnokságot nyerni :D
Mindenesetre nagyon örülnék, ha nem a Clásico döntené el a bajnoki cím sorsát, nem érzem olyan erősnek most a csapatot, hogy ezt a Realt oda-vissza verjük (persze jó az X).
Korai temetni a Realnak a szezont, de tavaly is befürödtek a kezdéssel, ez nem túl jó alap.

Nagyon furcsálltam, hogy Bale egyből kezdett, de hát váljék egészségére, a Tottenhamben nagyon csipáztam, remélem nem pont ellenünk fogja meghálálni ezt a "legdrágább játékos" címet.

Kemény lesz ez a Messi-Neymar vs. CR-Bale harc :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Initom
Entrenador del Barça

2013.09.14. 23:53:36

ferninho írta:nagyon csalódott vagyok............
Marin lövésénél még az is benne volt, hogy pontot nem szereztek... erre megnyertétek a meccset....
még mi csak a szerencsének és Diego Lopeznek köszönhetően hoztunk el kőkemény 1 pontot..........
és egy bajnokságot az ilyen fordulók döntik el....
Igazából lehetett volna ez 6-2 is :)

A Barca meccsen,ha kivételesen nem engedi a faultokat a bíró akkor 9 emberrel van a Sevilla a 70. percben, és akkor nincs kérdés...
Abi & Tito
Válasz küldése