Gareth Tello írta:Igaz, ezzel az a probléma, hogy szerintem maximum 2-3 évre előre lehet kötni, olyan nincs, hogy 5-6-7 évre, aztán ha éppen jól játszik az adott srác, akkor visszavesszük.
Öt évnél nagyon ritkán kötnek hosszabb szerződéseket, szóval a szerződése lejárta után vissza lehet hozni ingyen.
Gareth Tello írta:Ez esetben pedig már "csak" négy ember lenne két posztra, és Tata szerintem nem olyan vak, hogy nem látja a tehetséget a srácban, szóval többet-kevesebbet biztosan játszatná, akár a kiskedvenc Pedro helyett is.
Csak az a baj, hogy amíg Pedronak egyáltalán nem büdös
ilyeneket csinálni, addig Deulofeut nem egyszer láttam sétalgatni visszatámadás helyett spanyol utánpótlásmeccseken, és a nagyoknál egy-egy kupameccsen is. Ennek a hiánya meg leginkább akkor tűnik fel, amikor lesz két (három) sétálgató ember elől. Perez pont ilyen laikusként mondta, hogy minek Makelele, amikor ennyi támadóklasszissal mindig ők fognak támadni, a többi rész meg ismerős. Néhány hete egyébként a Valencia elleni felkészülési meccsen pedig azzal a Mathiuvel sem bírt talán egyszer sem, akiről többször is olvashattuk itt a fórumon, hogy egyáltalán nem szint. És ha netalán mégsem kapna itt lehetőséget, akkor nem biztos, hogy Martino, az edzők, meg a mindenkori aduász, vagyis a vezetőség a hülye, az is lehet, hogy GD nem tudja befutni azt a pályát, amit 12 évesen jósoltak neki.
Ne így legyen, szurkolok neki, hogy jól menjen neki az Evertonban és próbálja magát a kezdő közelébe verekedni, de azért van pár kétségem vele kapcsolatban.
Arra mondjuk nem árt felkészülni, hogy Rosell (szerintem helyesen) megpróbálhat végre pénzt csinálni az utánpótlásból (ha már mindenből megpróbál). Szóval Rafinha letol egy elfogadható évet kölcsönben, de mivel nem lesz hely a középpályán, ezért csinálnak belőle egy kis hasznot. Amiért persze egyből lázongás lesz, egyrészt Rosell miatt, másrészt mert előszeretettel értékeljük túl a fiatalokat Guardiola óta, de Iniesta és Cesc jó a kezdőbe, Xavi is elfér még bőven (főleg ha a vb után lemondja a válogatottságot, és már csak a klubmeccsek maradnak), Sergi Roberto meg itt tudja idén bizonyítani, hogy lehet rá számítani. És azt sem szabad elfelejteni, hogy közben "alulról" is érnek be a játékosok, szóval várhatóan nem egy olyan fiatal lesz, akire mi rámondjuk, hogy mennyire jó, és kell ide, a technikai stáb mégis máshogy dönt majd. De nem hinném, hogy ettől máris a Real politikáját követnénk, és elszórnánk a fiatalokat, persze lehet mellényúlnak, és egy leendő klasszist is elengednek majd, de eddig úgy néz ki, hogy több ígéretes játékos jön ki, mint amennyit az elkövetkezendő években hasznosítani lehet, amire nem lesz tökéletes megoldás az egy-két év kölcsön, vagy a visszavásárlási opció.