Én is kipróbáltam.
Nekem viszont pozitívum eddig a 14. Jó az irányítás, a magaslabdák átvétele is jobban meg van csinálva(nem vettem még észre,hogy ha leveszem a magaslabdát,ügyetlenkedik és beleér kézzel,és a bíró befújja... Ez sokszor jelen volt a 13-ban). És tényleg mintha a játékosok is hasonlítanának valódi önmagukra. Mert mikor Messivel vezettem a labdát, faragták,becsúsztak, és tényleg,meg van csinálva hogy kicsit kibillen az egyensúlyból,picit megcsúszik, de megy tovább.. Rettentő nehéz tőle elvenni a labdát. Ugyanígy Neymar-tól is. És ugye van a Tank kategória(Ibra,Balotelli,Yaya Toure), velük is könnyű játszani.
Most először próbáltam ki az Ultimate Team-et ,eddig tetszik, várom már hogy ki bírjam próbálni a teljes verziót is.
Játékosok arca szépen ki van dolgozva, Barcából kb mindenkinek ki van .
Sandro,Sig,Verthongen,Dawson,Assou Ekotto,Dembele,Gundogan,Constant,El Sharaawy,Nocerino. Hirtelen ennyi jutott eszembe,nekik teljesen új.Meg persze ez mellett soknak frissítve lett az ábrázata. Szóval ilyen téren is elég sokat újítottak, nálam ez egy nagy piros pont.
Én Xbox-on fogom játszani, csak most a suli végett nem vagyok otthon,így kénytelen voltam laptopra letölteni.
És ugye ez még csak a demó,még biztos kismillió apróságon változtatni fognak.
JÓ LESZ EZ!
*Ja, és épp most nyomok egy Barca-PSG meccset, és a kommentátor angolul elkezdett beszélni Abidal-ról, hogy rákja volt, meg hogy beteg volt nemtudom meddig, meg hogy Great player ,eligazolt a Monaco-ba stb...Kissé meglepődtem,nem számítottam rá
** És a Bayernos 7-0-át is megemlíti...