Összejön az interjú a Dombokon túl főszereplőnőjével, szóval ha kérdeznél tőle valamit, írd le pü-ben és közvetítemmessideco írta:Hát ízlések és pofonok. Majd még egyszer megnézem, talán akkor más lesz a véleményem
veb, Varatrix, ment p.ü

Összejön az interjú a Dombokon túl főszereplőnőjével, szóval ha kérdeznél tőle valamit, írd le pü-ben és közvetítemmessideco írta:Hát ízlések és pofonok. Majd még egyszer megnézem, talán akkor más lesz a véleményem
veb, Varatrix, ment p.ü
nálam is hasonló a helyzet. most épp azon gondolkodom, talán az eredeti, 74-es robert redfordos verziót is megnézembence-barca írta:Nálam a Nagy Gatsby pályázik az év filmje kategóriára, még tavasszal néztem meg, de nagyon tetszett, kiváló film.
Most nem is jut eszembe melyik film előzte meg idén eddig.
messideco írta:A zseniálist iróniaként értelmezzem akkor most?]
(Az éjfélkor Párizsban zseniális. khm!)messideco írta: A nagy Gatsby
Hát vegyesek az érzéseim. Néha megfog a hangulata, nagyon bírom a kort, amikor játszódik (Éjfélkor Párizsban khm), de amikor teszik a disco zenéket, képes lettem volna kinyomni.[/color]
Még nem láttam a filmet (sjd írta: És hogyan építenéd fel a cselekményt? Különös tekintettel a második felére?
Úgy, hogy ne csak szóbeszéd legyen az, amiről az összes gonosz papol, hogy milyen világot akarnának. Valóra válna.sjd írta: És hogyan építenéd fel a cselekményt? Különös tekintettel a második felére?
És hogyan építenéd fel a cselekményt? Különös tekintettel a második felére?REMY írta: Örök vágyam egy olyan filmet készíteni, amiben a főhőst "eladjuk" a nézőknek, azaz szépen megkedvelik, majd a film felénél kinyírjuk. Aztán a gonoszé lesz a világuralom és mindenki "boldog".
Nincs lázadás, nincs jópofizás, a világot a rosszak uraljákAz tuti, hogy hatásos lenne a film.
Örök vágyam egy olyan filmet készíteni, amiben a főhőst "eladjuk" a nézőknek, azaz szépen megkedvelik, majd a film felénél kinyírjuk. Aztán a gonoszé lesz a világuralom és mindenki "boldog".sjd írta: Kíváncsi lennék egy olyan filmre, ami a 70. perc tájékán megölik a főszereplőt, és aztán valahogy kitöltik a maradék 50 percet. Szólj, ha találsz ilyet.![]()
Kíváncsi lennék egy olyan filmre, ami a 70. perc tájékán megölik a főszereplőt, és aztán valahogy kitöltik a maradék 50 percet. Szólj, ha találsz ilyet.Deus írta:World War Z
fuh, de bűnrossz voltTele volt benne buta klisékkel.
Pl.
Lejjebb nagyjából két mondatban összefoglaltam, hogy mennyi köze volt a könyvhöz, szóval ennyi erővel éppenséggel vehették a L4D-ből vagy a 28DL-ből is.lui1698 írta:Vagy esetleg a könyvből...Deus írta: A forgatókönyvírók L4D -ból vették az alapot.
10-ből 7 embernek tetszik, úgyhogy szerintem sokan nem bánják az ilyen hulladékokatDeus írta:Igen, de a hulladék fajtájából...REMY írta:Popcorn mozi, ennyi.
Ezzel tetted hiteltelenné az egész értékelésedetDeus írta:
Jah amúgy meg, aki játszott a Left4Dead c. játékkal, akkor tudja hogy miről beszélek: A forgatókönyvírók L4D -ból vették az alapot.
Vagy esetleg a könyvből...Deus írta: A forgatókönyvírók L4D -ból vették az alapot.
Van rá esély hogy hamarosan interjút készítek a főszereplőnővel, ergo a film is előkerülhet majd a blogon.messideco írta: Szerintem színesítené a smokingbarrels vagy a supernaturalmovies felhozatalát egy kritika![]()
DiCaprio a földkerekség legjobb színészeA nagy Gatsby
Sajnálom, hogy nem hd-ben néztem meg, nagyon ráutaztak a vizuális élményre, ami meglepő egy ilyen filmnél, főleg regényadaptációnál, vagy csak én látom így?
Mondjuk azt hozzátenném, hogy a csaj nem rossz és khm... úgyhogy azért ne nagyon napold elmiihii írta: Hát jól el tudjátok venni az ember kedvét, gyerekek
Egyelőre akkor elnapolom a dolgot
Helyette meg lehet megnézem a Gatsby-t, már itt van a könyvespolcon
REMY írta:Köpök a sírodra 2
Felesleges folytatás, mert messze nem hozza azt, amit az első rész.
soadroli írta: Az első az nagy kedvenc, de inkább kihagynám a második részt.
Hát jól el tudjátok venni az ember kedvét, gyerekekSipi24 írta: Nem is értem minek kellet ennek a filmnek második rész.