Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.11. 08:06:18

"Rövidre fogom fogni: nagyon büszke vagyok a csapatra, magunkért játszottunk. Nem szeretnék se nagy szavakat használni, sem sajnáltatni magunkat. Megyünk tovább a saját utunkon, ott vagyunk a második helyen. Nagyon remélem, hogy azért pár embernek örömet tudtunk okozni, legalább a hozzátartozóinknak, akik őszintén tudnak örülni ennek a sikernek. Október még messze van, a futballban pedig minden előfordulhat, de megyünk tovább. Felesleges bármit mondani jelen pillanatban, ellenségeskedni sem szeretnék, de a csapat megmutatta, hogy tud futballozni. Az a nyomás, ami az elmúlt három napban ránk nehezedett, nem biztos, hogy normális. Gondolok itt arra, hogy például rendőröknek kellett ott lenni az edzésen. Elvileg szeretnek bennünket, úgyhogy majd meglátjuk..." - panaszkodott a lefújás után jól láthatóan bosszúsan Dzsudzsák Balázs.

A két kiemelt szóra reagálnék. A kamerának élőben a tud helyett az akar szót használta és sokatmondó, hogy azonnal kijavította magát. :roll:

panaszkodott??? :shock: :evil:

Nyilvánvaló, hogy nem fogunk nyerni Hollandiában. Nem kell nekik a pont, de a B keretük mankókkal is elverne minket. Azt azért nagyon remélem, hogy nem játsszák el még egyszer azt, amit Romániában és ha gólokkal is kapunk ki, legalább látni fogjuk rajtuk, hogy sorsdöntő meccset játszanak és ehhez mérten oda is teszik magukat. Szerintem nem nagy elvárás ez.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chosa
Barça C

2013.09.11. 07:54:20

https://www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s" target="_blank
Ajánlom figyelmetekbe :D sok igazság van benne
Alcantara
Director del Fútbol

2013.09.11. 07:39:24

Nekünk az régen rossz lesz, ha a hollandok a tartalékokat fogják szerepeltetni.
Akkora motivációjuk lesz a csapatba kerülési lehetőség miatt, hogy simán hazavágnak minket 4-5 góllal.
Az alapcsapatukkal megúszhatjuk 2 góllal, ha pihizni akarnak a bajnokikra.
Magyarán semmi, azaz 0% esélyünk van.
Nem kellett volna telesz@rt gatyával bóklászni a románok ellen. Itt bukott az egész.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2013.09.11. 02:58:52

Megvan a taktika a hollandok ellen.

Legelőször is: kell építeni egy lövészárok-rendszert géppuskásokkal és mobil aknamezővel a térfelünkre.
A biztonság kedvéért két kapussal kéne felállni, nehogy a hollandok betaláljanak a félpályáról is...

Ez utóbbi (mármint a két kapussal való felállás) engedélyeztetése a sportdiplomáciánknak ujjgyakorlat.

Ezután márcsak a góllövést kell megoldani: Király Gabival elhitetjük, hogy a holland kapu az valójában a magyar, álljon be oda és nem baj, ha lepkézik, mi majd elöl úgyis eggyel többet lövünk.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Zolee23
Capitá del Barça

2013.09.11. 00:15:36

a mai győzelem után most mindenki elhiszi majd hogy lehet esélyünk a hollandok ellen. aztán kapunk vagy ötöt.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.10. 23:09:09

visca el barca írta:az elmult 4 meccsen 19 golt kaptunk tőlük, ugy, hogy talán 1 vagy 2 mecsen is csak a töltelék játszott tőlük
De te ezt nem értheted. Jók vagyunk, összeállt a csapat. Gera felépül, Király mackóját kimossák, meg egyébként is rossz passzban vannak a hollandok. Győzelemre vagyunk ítélve. :D Simán zakó.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.10. 23:00:59

az elmult 4 meccsen 19 golt kaptunk tőlük, ugy, hogy talán 1 vagy 2 mecsen is csak a töltelék játszott tőlük
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.10. 22:51:21

Elolvasva, veb tippje tűnik reálisabbnak. Nincs az a gyenge holland válogatott, aki ne verne meg minket.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.10. 22:39:31

"Kiütöttük az észteket, 13 éve senkitől nem látott bravúr kell Hollandiában"
szalagcím nson

Már kezdik spannolni a népet.... :lol:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.10. 22:35:36

recrea írta:Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!

Na most:

Észtország-Hollandia 2-2
Magyarország-Észtország 5-1, tehát
Hollandia-Magyarország :?:
Mindenre, mindenkire, mindenért, de megteheti, mert ő az egyetlen és utánozhatatlan Dzsudzsák Balázs.
Ma is lőtt két gólt. :lol:

2-6.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.10. 22:29:54

recrea írta:Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!

Na most:

Észtország-Hollandia 2-2
4-0
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.10. 22:25:52

Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!

Na most:

Észtország-Hollandia 2-2
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.10. 22:22:50

visca el barca írta:és akkor holnaptól ismét indulhat a néphülyités :lol: istenem, annyira várom már a poszotkat az NSO-n, hogy hol tudjuk megfogni a hollandokat, meg küzdeni kell blahblahblah :lol:
Ha jók vagyunk. :D Megverjük a hollandokat, ahogy szóktuk. 4 gól általában szokott lenni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.10. 22:01:42

és akkor holnaptól ismét indulhat a néphülyités :lol: istenem, annyira várom már a poszotkat az NSO-n, hogy hol tudjuk megfogni a hollandokat, meg küzdeni kell blahblahblah :lol:
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2013.09.10. 12:59:29

Nekem Vanczák tegnapi Nemzeti Sportban adott nyilatkozata a kedvencem:

"Ha megnézzük az első félidőt, a két gólon kívül nem volt ziccerük a románoknak..."

Komolyan mondom, én szégyellem magam helyette...
Hogy lehet ekkora marhaságot nyilatkoznia? Ülj le fiam, egyes.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.09. 23:15:52

Vakmacska írta:Ha kikapnánk, azt is megmagyarázná és maradna a helyén
Kíváncsi vagyok, hány elnökségi tag előtt térdel Sanyi bá, mert máshol már biztosan nem lenne kapitány. Nem akartam meghallani azokat a hangokat, akik szerint alkalmatlan erre a posztra, de igazuk volt.

Istenem, milyen fejlődés te cirkuszkerítés :?: :!:
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.09.09. 22:17:44

Ha kikapnánk, azt is megmagyarázná és maradna a helyén
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.09. 15:54:10

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... el-2278297" target="_blank

"ezért a keddi kezdőcsapatba kerülésnél elsősorban a motiváltság számít nála."

Ahogy eddig is...csak, hogy ne menjünk messzire, a románok ellen is egytől egyig motivált játékosokat láthattunk. :roll:

„Nem gondolkodtam a lemondáson, ameddig bíznak bennem, és hiteles vagyok az elnök, az elnökség és a csapat előtt, nekem az a feladatom, hogy segítsem őket”

Hihetetlen ez az ember. A legnagyobb baj, ha ezek után is hiteles maradt, bár előttünk szurkolók előtt már biztosan nem az és őszintén szólva számomra soha nem is volt az.

Teljesen mindegy, ha a törökök nyernek kedden, mert nekünk meg kéne verni a hollandokat idegenben. :lol: Bizonyos értelemben a legrosszabb forgatókönyv lenne, ha most nyerni tudnánk az észtek ellen. Mert ez esetben nem kizárt, hogy Egervári maradna a helyén, hogy folytassa a 3 éve megkezdett előrelépést(??) a válogatottal.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.09.08. 10:18:07

Sanyi bá! Tessék már megmondani, megmutatni nékem, hogy miféle fejlődés látszik, mert én nem látok semmit! Tessék nekem megmagyarázni, hogy mit nem veszek észre. Lehet, hogy ennyire hülye vagyok a focihoz? Vagy csak a magyar focihoz vagyok hülye? Én csak a milliárdokat látom kirepülni az ablakon stadionépítések cimszó alatt.

Vajon ezek a fiúk hány nullára vernék a magyar válogatottat?
http://www.youtube.com/watch?v=RbIyYB8yE1c" target="_blank
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.08. 08:49:27

Nem láttam a meccset, az eredményt és a véleményeket figyelve nem is baj. Különösen nem zaklat fel a történet, hiszen 14 éve nézek focit és láttam már ezt-azt. Minden fontosabb meccs előtt akkora csinnadratta megy, lelkesítés stb. hogy most nyerünk hogy most megmutatjuk, aztán sosem mutatjuk meg. Mert nincs mit. Egyénileg vannak jó játékosaink, a csapatukban jó teljesítményt nyújtanak (általában), de a válogatottban csak 11 kisfiút látunk, akik még a pályagondnokot látva is megilletődötten fociznak. Itt nem lesz változás addig, amíg irreális összegeket keresnek, mert nincs arányban a mutatott játékkal, a válogatotban ez hatványozottan igaz. Most mindenki szépen visszamegy a csapatába, keresi nyugodtan a milliót, majd a kövi válogatott meccsen ismét nyújt egy nagy nullát.
Kép
Kép
Kép
imeon3
Barça C

2013.09.08. 06:43:29

na hogy egy kis jó kedv is legyen ezen besirtam! igy is lehet nézni a román-magyart!
http://www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s" target="_blank
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.09.07. 21:53:33

Én nem tudom miért csodálkoznak itt sokan,hiszen az elmúlt majd 30 évben ez van. :roll:
Néha vannak csodák,mint pl a 2004es idegenbeli németek elleni barátságos vagy a 2006os idehazai olasz világbajnok elleni győztes meccs, vagy a most tavaszi hazai törökverés DE ez csak néha van. Szokjatok hozzá. :(
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.07. 21:02:08

Alcantara írta:Íme egy tökéletesnek gondolt magyarázat arra, hogy lehet valaki a magyar bajnokság válogatott játékosa, ha technikailag ilyen szinten van:
http://www.topfoci.hu/index.php?heading" target="_blank ... e_id=74038
ez mekkora nyilatkozat!!! vicces!!! át kéne tenni ezt a humor topicba... sajnos...
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.09.07. 20:53:59

Ez megdöbbentően pocsék volt. Sajnos ami a legnagyobb baj, még a lelket sem láttam a játékunkban, vereség megbocsájtható, de ez nem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.07. 20:27:46

mvik írta:üdv. hát ilyen eredményre még a meccs előtt nem gondoltam volna, h ennyire simán kikapni egy ilyen kutyaütő csapattól komolyan mondom nem hiszem el (olyan mérges voltam, hogy dühömben majdnem szétrúgtam a tv-t :D). nem értem egyébként h mért kellett a Bödét játszatni a Szalai mellett mert egy kalap kaki volt egy épkézláb labdát nem tudott rendesen lekészíteni, egy párharcot sem nyert meg a védőjével szemben, oké értem én h magas és jól fejel, de könyörgöm ahhoz beadások is kellettek volna. a Korcsmár teljesítményét nem is minősítem mert annyira gyenge volt, tőle nem ezt vártam volna. Szalai mögé egy technikásabb játékos kellett volna, jelen esetben Szabics, aki legalább képes összjátékra a társakkal. Dzsudzsi is időnként helyet cserélhetett volna Komanal mert ott múltkor is jól játszott Vladimir. na meg a másik, hogyha meccs előtt nagyon azt nyilatkozták h győzni mennek bukarestbe akkor mi a fenének bunkerfocira berendezkedő kezdővel állunk fel és rakjuk le a kispadra az egyik legjobb játékszervezőnket. a belsővédő kettősből hiányzott az összeszokottság meg a kellő rutin. több játékosnak kéne külföldi bajnokságba igazolni (gondolok itt a holland, belga bajnokságra és a bundesligára, itt is olyan csapatokra ahol állandó játéklehetőséget kapnának), mert a magyar bajnokság nem elég jó ahhoz h minőségi támadójátékunk legyen. ez a véleményem.
Ha Böde lett volna a csapat legnagyobb baja tegnap, akkor nem egy szétalázás miatt kesergnénk, a senkiházi Szalai évek óta konstans f*st nyújt amint kiteszi a lábát Németországból, értékelhetetlen hulladék meccsről, meccsre, SOHA TÖBBET NEM SZABADNA PÁLYÁRA LÉPNIE a válogatottban. A felmerülő képességbeli hibáknál (ami Böde esetében sajnos szembetűnő) sokkal felháborítóbb amit ő és Zsuzsika művelnek a nemzeti mezben !!!
És milliárdos fizetéssel nem szégyellik a pofájukat ilyen teljesítményt nyújtani, undorító, hogy minden fontos meccs előtt képes vagyok hinni ezekben a sportemberi 0-ákban, nem érdemlik meg, hogy egy országért játsszanak (bár sztem át sem érzik)... A védelemről csak azért nem beszélek, mert ők nem is játszottak tegnap.. Knézy mondta, hogy a középpályán gyengék vagyunk, annyit helyesbítenék, hogy a futballpályán vagyunk gyengék már 30 éve, és nem a középpályán, na de majd csak lesz valahogy (valszleg úgy mint eddig) a magyar foci kiérdemelte, hogy ne tekintsünk a játékosokra úgy mint a sportolókra, mert ezek nem azok.
Meg lehet nézni a pólós lányokat/srácokat, a kéziseinket, kajakosainkat, na ők sportolók, mert ha ki is kapnak senkiben fel sem merül, hogy ne adtak volna ki mindent magukból, ellentétben a sok selejttel a zöld gyepen.... A Román-Török meccsben még reménykedhetünk, de csak azért mert ott tuti nem szenvedünk vereséget :mrgreen: :mrgreen: SZÉP VOLT FIÚK... pff---
Válasz küldése