Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
igen, ezzel a mentalitással kéne azonosulni, bár nem könnyű. bevallom én is elküldtem őket a román meccs után a jó édes...-ba Egerváristól mindenestől. ezzel együtt azt meg nem tudom jó szemmel nézni amit a trollfoci is csinál. a román meccs előtt jöttek a humorok, "hogy na mi van, fostok Szalaitól?" és hasonlók, most meg napi 100 posztban fikázzuk magunkat, mert ugye viccesnek kell maradni.Sergi írta:Érdekes kommenteket lehet itt olvasni...
Egy pár dolog azért biztos....
A hollandok erősebbek,tény,de ne feledjük, hogy Igen fakót játszottak Andorra(!) ellen,ezt az eredmény tökéletesen tükrözi.
Előtte meg az Észtek majdnem megkenték őket....Ott se játszottak valami fényesen, ha teperni kellett az eredmény után.
És ahogy elnézem,már a pont sem lesz olyan fontos számukra,vagyis bennük van a hibalehetőség.
Na persze pofátlanság várni a csoportfavorittól,hogy hazain pereceljenek,de innentől kezdve akár a szertáros,esetleg Harry Redknapp felesége is játszhatna("Ezt még ő is belőtte volna!!"),nekik már nem oszt,nem szoroz a végelszámolásnál...
Persze a hurráhangulattól messze vagyok én is,de elégedettséggel tölt el hogy keleti jobbágyaink ismét a seggünket bámulják(még ha csak ideiglenesen is,de akkor is).
A remény hal meg utoljára...
A mentalitás a kulcs,de mindkét oldal számára...(focista-szurkoló)
Nem kell a fiúkat agyba-főbe verni,sem dícsérni,meg kellene maradni az arany középúton,és ha már ott vagyunk,bízzunk magunkban.
bence-barca írta:"Kiütöttük az észteket, 13 éve senkitől nem látott bravúr kell Hollandiában"
szalagcím nson
Már kezdik spannolni a népet....

De te ezt nem értheted. Jók vagyunk, összeállt a csapat. Gera felépül, Király mackóját kimossák, meg egyébként is rossz passzban vannak a hollandok. Győzelemre vagyunk ítélve.visca el barca írta:az elmult 4 meccsen 19 golt kaptunk tőlük, ugy, hogy talán 1 vagy 2 mecsen is csak a töltelék játszott tőlük

Mindenre, mindenkire, mindenért, de megteheti, mert ő az egyetlen és utánozhatatlan Dzsudzsák Balázs.recrea írta:Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!
Na most:
Észtország-Hollandia 2-2
Magyarország-Észtország 5-1, tehát
Hollandia-Magyarország
4-0recrea írta:Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!
Na most:
Észtország-Hollandia 2-2
Magyarország-Észtország 5-1, tehát
Hollandia-Magyarország

Ha jók vagyunk.visca el barca írta:és akkor holnaptól ismét indulhat a néphülyitésistenem, annyira várom már a poszotkat az NSO-n, hogy hol tudjuk megfogni a hollandokat, meg küzdeni kell blahblahblah

Kíváncsi vagyok, hány elnökségi tag előtt térdel Sanyi bá, mert máshol már biztosan nem lenne kapitány. Nem akartam meghallani azokat a hangokat, akik szerint alkalmatlan erre a posztra, de igazuk volt.Vakmacska írta:Ha kikapnánk, azt is megmagyarázná és maradna a helyén