Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
h3x0r írta:Tehat ha jol ertem, akkor Neymar apuka kotott egy eloszerzodest a Barcaval, utana pedig Neymar atesett egy orvosi vizsgalaton a Realnal. Most vagy nem beszeltek elotte vagy Neymar "elfelejtette" vagy csak trollkodtak.Sandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. ”
Egy kis erdekesseg Ronaldo szerzodeserol:
Ő tisztán 8,5 milliót keres plusz 1,5 milliót a reklámbevételekből. Tisztán összesen 10 millió eurót. Amit a saját, privát szponzorai fizetnek neki abból az első 6,5 millió az övé marad minden évben és a maradékot elosztjuk 40-40-20% arányban a játékos, a klub és az ügynöke között.
Akkor összesen 16,5 milliót keres tisztán…
Így van. Ehhez a szerződéshez nem nyúlhattak hozzá, mert addigra már alá volt írva. Ráadásul a reklámbevételek amiket még a Madridba való szerződése előtt kötött az mind az övé, a szerződésében csak az azóta megköttetettekre vonatkozik az elosztás.
Tehat ha jol ertem, akkor Neymar apuka kotott egy eloszerzodest a Barcaval, utana pedig Neymar atesett egy orvosi vizsgalaton a Realnal. Most vagy nem beszeltek elotte vagy Neymar "elfelejtette" vagy csak trollkodtak.Sandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. ”
Mekkora trollSandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. ”
Sandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. ”
Azert a Real Madrid es te kozted van egy kis kulonbseg.sjd írta:(Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a verziód szerint ha bemennék a K&H-ba hitelt felvenni, majd 2 hónap múlva újra, hogy "bocs, de nem lehetne kicsit máshogy ütemezni a törlesztőt?", mit szólnának)
Nem is akartalaksjd írta:Nem győztél meg.h3x0r írta:Gondolom a profitbol az elozo evekbol fenn maradt transzfereket fizettuk.![]()
vegtelen ciklussjd írta: De majd az lesz a szép, amikor ez az egész bedől. Pl. az Arsenal nem tudja kifizetni Özil részletét a Realnak, aki nem tud fizetni Bale után a Spursnek, aki nem tud fizetni Lamela után a Romának, aki nem tud fizetni Gervinho után az Arsenalnak, aki emiatt nem tudja kifizetni Özil részletét.
En is igy jartam egyetemen a vizsgakkal. Elso felevben 1 maradt el, masodikban 3, harmadikban meg 2 es mar azon vettem magam eszre, hogy alig birom bepotolni oket. Egy ido utan ketszer annyit tanultam mint normalisan kellett volna es igyis nagy nehezen sikerult behozzam.sjd írta: Egészen addig, amíg el nem jön a következő év, és mégis kéne játékost venni. Ezért tartunk most ott többek között, hogy a fél ország "hitelkárosult". Mert mindenki azt gondolta, hogy jövőre majd nem kell "játékost" venni. Ez egyszerűen egy hamis illúzió, ami elhiteti az emberrel, hogy többet költhet, mint amennyije rendelkezésre áll.
Likviditási problémáknál ez jellemző megoldás, de ettől még nem zseniálisabb semmivel, mint egy összegben kiadni valamit.h3x0r írta: Ez szamomra is erdekes. Tesom mondta, hogy naluk sokszor tobb tiz ezer euroval tobbet fizet a ceg azert, hogy ne kelljen azonnal kifizessenek valami termeket.
Ha a Daily Mail verziójának hiszünk, akkor tökéletesen mindegy, mert a Spurs máris eladta a követelést egy banknak. De igazából bármelyik csapat eladhatja bármikor. Innentől kezdve minden más irreleváns. (Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a verziód szerint ha bemennék a K&H-ba hitelt felvenni, majd 2 hónap múlva újra, hogy "bocs, de nem lehetne kicsit máshogy ütemezni a törlesztőt?", mit szólnánakh3x0r írta:Az viszont egyaltalan nem mindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol
Nem győztél meg.h3x0r írta:Gondolom a profitbol az elozo evekbol fenn maradt transzfereket fizettuk.
Egészen addig, amíg el nem jön a következő év, és mégis kéne játékost venni. Ezért tartunk most ott többek között, hogy a fél ország "hitelkárosult". Mert mindenki azt gondolta, hogy jövőre majd nem kell "játékost" venni. Ez egyszerűen egy hamis illúzió, ami elhiteti az emberrel, hogy többet költhet, mint amennyije rendelkezésre áll.h3x0r írta: A legtobben a masodik opciot valasztjak.
Ez szamomra is erdekes. Tesom mondta, hogy naluk sokszor tobb tiz ezer euroval tobbet fizet a ceg azert, hogy ne kelljen azonnal kifizessenek valami termeket. Az viszont egyaltalan nem mindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol. Mert peldaul ha egy adott hataridon belul nem tudsz fizetni, akkor a bankkal atszervezheted, hogy tobb reszletben fizetsz valamivel tobb penzt, mig egy focicsapattal ez nem olyan egyszeru.sjd írta:Tényleg nem tudom miért olyan hatalmas gazdasági zsenialitás valakit részletben kifizetni (ezt már Neymar kapcsán sem vágtam), akinek van egy kis józan esze, az látja, hogy az egyik határidős ügyletet elcseréled egy másikra. Innentől kezdve meg tökmindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol.
Tavaly 0-ra jottunk ki az atigazolasi szezonban es meg volt profitunk is. Gondolom a profitbol az elozo evekbol fenn maradt transzfereket fizettuk.sjd írta:A másik fele meg, hogy ebből kiindulva akkor kíváncsi lennék például, hogy Modric, Di Maria, Coentrao stb. stb. ki van-e fizetve már, vagy a 37 milliós profit és társai úgy jönnek ki, hogy rajtuk van még egy laza 50 milliós tartozás a korábbi csapatuk felé.
Pont ez az, hogy a legtobb ceg ugy gondolkozik, hogy kevesbe megterhelo nekik -10 millio 5 even keresztul mint most azonnal -50 millio. Tegyuk fel egy klubbnak ezen a nyaron van 40 millioja es jovore is kb annyija lesz. Akarnak venni 2 jatekost, mindketto 40 millioba kerul, az osszesen 80 millio. Valasszanak a ket jatekos kozul egyet akit megvesznek iden es jovore pedig a masikat vagy inkabb azt mondjak, hogy megvesszuk most mindkettot es ket reszletben fizetjuk ki oket, jovore viszont senkit nem tudunk venni. A legtobben a masodik opciot valasztjak.sjd írta: Rossell is elegánsan el fogja tüntetni ezt az 57 milliót a részletfizetéssel, és simán profitábilis lesz a klub, csak innentől kezdve három éven keresztül -10ről indulunk.
Én ezt inkább érdekességből linkeltem. Engem nem igazán érdekelne Bale ára, az meg még kevésbé, hogy melyik banktól vettetek fel kölcsönt. Minden nagyobb igazolásnál ez van. Egy klub sem tudna saját bevételből ilyen összegeket kiadni játékosokra.h3x0r írta:Perez soha nem szokott magatol kiallni, hogy elmondja mennyibe is kerult 1-1 jatekos. Altalaban vagy a masik csapat jelenti be, vagy csak a mediaban legtobbet emlegetett osszeget fogadjuk el tenykent. Isco eseteben is volt 30 millio, 24+3, 24+6, 27+3, de hivatalos bejelentes nem volt.Chino írta:Azért az érdekes, hogy a vételár még mindig nem tisztázott. Nem igazán értem, hogy ha 91 millióba került Perez miért nem áll ki és hivatalos nyilatkozat formájában miért nem erősíti meg, ahogy az máskor szokás.
Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de lehet, hogy van valami sus-mus a dologban.
Gondolom majd ha rakerdeznek, elmondja.
Ja, mindezt hitelből.h3x0r írta: Azt megjegyeznem, hogy a nyarat 45 millios minusszal zartuk, az elozo szezonban pedig 37 millio profitunk volt. Arrol nem is beszelve, hogy a hirek szerint tobb reszletben fizetunk a Tottenham-nek is.
Santander 16M + DB 84.9M = 100.9MChino írta:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/08" target="_blank ... bizottsag8
A lap szerint „abszurd és perverz”, hogy az 50 százalékos fiatalkori munkanélküliséggel küzdő, a recesszió által sújtott Spanyolország egyik eladósodott klubja hozhatta tető alá a világ legdrágább átigazolását.
Akkor a Bale transzfer előtt nullán voltatok? #RESPEKTh3x0r írta:Nekunk is van adossagunk, ami evrol evre csokken (tavaly meg 125 millio volt, iden mar 91)
Perez soha nem szokott magatol kiallni, hogy elmondja mennyibe is kerult 1-1 jatekos. Altalaban vagy a masik csapat jelenti be, vagy csak a mediaban legtobbet emlegetett osszeget fogadjuk el tenykent. Isco eseteben is volt 30 millio, 24+3, 24+6, 27+3, de hivatalos bejelentes nem volt.Chino írta:Azért az érdekes, hogy a vételár még mindig nem tisztázott. Nem igazán értem, hogy ha 91 millióba került Perez miért nem áll ki és hivatalos nyilatkozat formájában miért nem erősíti meg, ahogy az máskor szokás.
Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de lehet, hogy van valami sus-mus a dologban.
Boixos írta:ingyen volt.h3x0r írta:A Daily Mail első brit lapként megerősítette, hogy Bale vételára 91 millió euró volt, négy részletben. A Real Madrid az első, 16 millió eurós részletet már átutalta, a hátralévő 75 millió eurót pedig három egyenlő részletben, 2014, 2015 és 2016 nyarán fizeti ki a klub. A Tottenham valószínűleg élni fog a forfetirozás lehetőségével, azaz eladja a Real Madrid adósságát a német Deutsche Banknak, akik 73 millió eurót azonnal átutalnak az angol klubnak.
Nem. Olvasd el megegyszer. Bale 16 millioba kerult, a tobbit a nemet Deutsche Bank allta.Boixos írta:ingyen volt.h3x0r írta:A Daily Mail első brit lapként megerősítette, hogy Bale vételára 91 millió euró volt, négy részletben. A Real Madrid az első, 16 millió eurós részletet már átutalta, a hátralévő 75 millió eurót pedig három egyenlő részletben, 2014, 2015 és 2016 nyarán fizeti ki a klub. A Tottenham valószínűleg élni fog a forfetirozás lehetőségével, azaz eladja a Real Madrid adósságát a német Deutsche Banknak, akik 73 millió eurót azonnal átutalnak az angol klubnak.
Boixos írta:
ingyen volt.
ingyen volt.h3x0r írta:A Daily Mail első brit lapként megerősítette, hogy Bale vételára 91 millió euró volt, négy részletben. A Real Madrid az első, 16 millió eurós részletet már átutalta, a hátralévő 75 millió eurót pedig három egyenlő részletben, 2014, 2015 és 2016 nyarán fizeti ki a klub. A Tottenham valószínűleg élni fog a forfetirozás lehetőségével, azaz eladja a Real Madrid adósságát a német Deutsche Banknak, akik 73 millió eurót azonnal átutalnak az angol klubnak.
A hsz ezen részében volt két elírás. Nyilván nem egy milliós fizuról hanem 13-ra gondoltam, illetve a marketingértéknél egy "akkora" szó kimaradt. Az én hibám, csak a hsz végére már egy kicsit elfáradtam fejben.adyjuve írta:Nincs marketingértéke a PL legjobbnak választott játékosának? A liga 5. helyezett csapata mióta közép? Volt már sok olyan eset hogy egy jó évre x milliós fizetést kapott a játékos(Özil).Chino írta: Személy szerint egy milliós fizut adni egy olyan játékosnak, akinek egyelőre nincs marketingértéke, egy angol középcsapatban volt egy kiemelkedő szezonja, az új csapatában még nem is játszott enyhe túlzásnak érzem és most eltekintek az árától.
Nincs marketingértéke a PL legjobbnak választott játékosának? A liga 5. helyezett csapata mióta közép? Volt már sok olyan eset hogy egy jó évre x milliós fizetést kapott a játékos(Özil).Chino írta: Személy szerint egy milliós fizut adni egy olyan játékosnak, akinek egyelőre nincs marketingértéke, egy angol középcsapatban volt egy kiemelkedő szezonja, az új csapatában még nem is játszott enyhe túlzásnak érzem és most eltekintek az árától.
Ez már önmagában elküldésre adhat okotÉn azért nem tartom teljesen indokoltnak az eladását, mert eddig semmi konkurenciája nem volt, így tudat alatt sem hozta ki magából a maximumot
1 évet végigittam...az kimaradt.h3x0r írta:Ronaldo 4 eve van ittrecrea írta: CR 94 millió volt. Így 3 év távlatában, megérte? Meg! Magas szinten játszik és szépen keres a klub vele, mint termékkel.