Bestbarca írta:Igazából könnyen lehet hogy Tata volt a legnagyobb igazolásunk...Sajnos szegény Titonál kiújultak a bajok...ÉS hoztuk őt...Mindenki ki ez, mi ez...Nem tudom miért de vhogy van egy bizalmam felé...Egyszerűen az elképzelései - ami "kiszivárog",a nyilatkozatai...összeségében vhogy azt sugározza hogy nyugi megoldjuk...És ha belegondolunk:
...
A kerettel meg nagy baj nem volt,és nincs is...Hátul tényleg olyan szituba hoztuk védőinket hogy mindegy lett volna ki áll ott...Meg rendre sérült volt a fél védelem...Ezért voltunk ilyen trék...Ez nem védő igazolás kérdése...Egy rész szerencse,egy rész pihentetés kb...Az meg hogy ne hozzuk őket ilyen szituba meg edző kérdése...Taktika kérdése...De ezzel nem lesz baj...
Innentől elől voltak még gondok,az impotens csatárainkkal...Sok volt az hogy Villa és Pedro/Alexis is impotens,nem bírtuk el...Csak Messi nem elég...De ezt megoldottuk,Neymar egy zseni,már most látszik,ég és föld...Plusz én bízok Telloban...Sokal többre mennénk vele mint Pedro Alexissel...Ő tud gólt lőni...Lehet nem annyira okos futbalista,de berúgja...És elkél egy ilyen ember előre,sokkal inkább mint visszacsel,visszapassz király Pedro,meg kapust mellbe lövöm király Alexis...De sztem ha nem kapják magukat össze hosszabb távon, tuti Tata is lecseréli őket Tellora...De nyílván előszőr még a megszokott embereket játszatta,érthető...Viszont nem olyan embernek túnik aki egy egész szezonon keresztül végignézi hogy balf.szkodnak elől Pedroék...Szal össze kell kapniuk magukat,de sztem Tata össze tudja rakni őket fejben,mert a baj ott van,nyílván nem a képességekben...És itt elhet egy újabb nagy "igazolás"...Mertha végre Alexis úgy fog játszani mint ahogy tud,vagy Pedro úgy tolná mint 2011ben,vagy Tello elkapná a fonalat,az felérne egy 50millás igazolással...Majd kiderül,de sírni nem kell,minőségileg még mindíg magasan a miénk a legjobb keret...Visca el Barca!
A hsz-ed első felével egyetértek, bár még korainak tartom hosszútávú következtetéseket levonni, de úgy látom, jó úton járunk, főleg ahhoz képest, hogy hogyan került hozzánk. Ha úgy jött volna mint Ancelotti odaát, lehet, hogy erősebb lenne a keretünk, de ez már mind1.
Szóval én vele kapcsolatban bizakodó vagyok.
Viszont a második fele, miszerint Alexis/Pedro felesleg, mert megy a visszapassz stb. negatív, én nem értek egyet. Két olyan játékos mellett, mint Neymar és Messi, kifejezetten jó egy Alexis típusú emberke. A legtöbb csapat kontrára van berendezkedve ellenünk és egy labdavesztés halálos lehet. Emiatt kifejezetten hasznos, ráadásul, a chileinek egyre inkább veszélyesek a betörései, sok szabit harcol ki veszélyes helyekről és nem ismer elveszett labdát. Tello direktebb játékos, de jobban benne van a veszély, hogy lekontráznak minket.
sjd-vel egyetértek, hogy eddig vagy szoros meccseket vagy rangadókat játszottunk (kivéve a levante, de az a szezon nyitómeccse volt) így teljesen érthető hogy nem nyüzsögtek a fiatalok a pályán. Az a gond, hogy az utánpótlásból a legtöbben azt várják, hogy felkerül valaki és már az első szezonban csodát művel. Már felsoroltam néhány példát, akik mostanában a csapat motorjai/voltak és nem az első szezonjukban robbantottak. Nem tudom ki gondolta, hogy Busi amikor felkerült egy év múlva a csapat alappillére lesz. JDS-t például a B-ben folyamatosan Thiagoval hasonlították össze és nem mindig a spanyol javára. Lehet, hogy most is így lesz, de türelem kell, ahogy Inihez vagy Xavihoz is kellett.
Én nem mondanám, hogy pl. Caceres egy nagy befürdés volt. Egyszerűen Pep nem számolt vele, nem is tudott kiteljesedni. A Bl-döntőben, amikor elég foghíjasak voltunk, inkább "vészmegoldást" alkalmazott, mint, hogy őt tegye be.
Cuenca is feljött, nem tudom egyáltalán hallott-e valaki róla és számomra bizonyította, hogy van benne tehetség, de nem foglalkoztunk vele. Szerintem sanszos hogy ha megkapta volna lehetőséget, egy kicsit több türelmet, már kiszorította volna Pedrot. de inkább ment kölcsönbe, ahonnan soha nem jönnek vissza. (rendben sérülése is volt, de ez nem változtat sokat) Most is csak azért jött vissza, mert nem tudtuk senkinek odaadni. De lehet, hogy Tata-nál ez változni fog.
neymart pedig nem Messivel kell összehasonlítani, főleg, hogy még most megy a beépítése és kicseszett fiatal. Jó, tudom a Bolha még csak 17 volt amikor satöbbi, satöbbi. Most érkezett Európába, én idén még biztos nem fogok róla komoly véleményt megfogalmazni. A köv. szezon lesz majd a vízválasztó. Egy Villa például teljesen más tészta.
Nem tudom ki lehet ez a három fiatal, én abban a portoi srácban is bizakodtam, bár a luzitánokat ismerve marha magas lenne az ára.