Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ennek a jellemtelen embernek azért feltenném a kérdést, h miben, mihez képest, hol, hogyan léptünk előre...max az időben.Boixos írta:ha ezt az illetékes elvtársak el tudják adni fejlődésként, és ha lesznek olyanok, akik ezt meg is kajázzák, akkor nem nagyon van miről beszélni sztem.
Bob, de most miért kell bárkinek magyarázkodni, h mi az előrelépés? igen, szváziföldhöz képest tényleg a csillagok között járunk... de egy ilyen, v akármilyen sorozatban miért indul el bármelyik csapat? hogy megint a "legjobb" harmadikok legyünk, ami semmit sem ér? hova léptünk előre?Bob_Marley írta:Most nem szépíteni akarom a dolgokat, de hányadik kalapból sorsoltak minket? 5? Minden ennél jobb helyezés "papíron" előre lépés. Török foci előttünk jár, észtek nagyon keményen ott voltak az EB selejtezőn, románok nagyjából velünk egy szint (bár a Steaua rendre ott van a BL-ben vagy az EL-ben s nem a 987ik selejtező körben az alaszkai vidrahalászok ellen...).
Nagy csalódás ez mindenkinek, de én arra kérek mindenkit, még ha nehéz is, de ne forduljunk el
az egésztől, mert akkor tényleg semmi kiút nincsen. A mait nehéz véleményezni, biztos vagyok benne megvolt a forgatókönyv, de hajtás, akarás nélkül ezt nehéz. Vargán kívül nem láttam embert, aki méterekről be mert volna csúszni, a románok a párharcok 95%át megnyerték. Kimegyünk, erőből meglehetett volna őket lepni, erre ez lett, iszonyat sajnálom, de reménykedek tovább, mást úgysem lehet.
Most nem szépíteni akarom a dolgokat, de hányadik kalapból sorsoltak minket? 5? Minden ennél jobb helyezés "papíron" előre lépés. Török foci előttünk jár, észtek nagyon keményen ott voltak az EB selejtezőn, románok nagyjából velünk egy szint (bár a Steaua rendre ott van a BL-ben vagy az EL-ben s nem a 987ik selejtező körben az alaszkai vidrahalászok ellen...).Boixos írta:MUHAHA!!recrea írta:...„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor.
Nehéz szavakat találni...![]()
Ezt az utolsó mondatot kivéve egész korrekt nyilatkozat. Lemondással kellett volna zárnia.
- de mi volt a cél a selejtezők előtt, kedves mester?
- kijutni a következő vb-re.
- és ebből mi jött össze?
- 99,9%, h semmi, de azért előreléptünk.
hát, azt nem lehet mondani, h nagyon teljesítményközpontú lenne a magyarfoci![]()

MUHAHA!!recrea írta:...„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor.
Nehéz szavakat találni...![]()
Ezt az utolsó mondatot kivéve egész korrekt nyilatkozat. Lemondással kellett volna zárnia.
ab1daL írta:A meccsnél már csak az a dühitőbb, akik most elkezdik szidni a csapatot, meg hogy ide nem kell pénz, mert nem éri meg...Teljesen benne volt, hogy kikapunk, bár tudom, nem amiatt van csalódottság, hanem a játék képe miatt. Ez van, benne volt a pakliba, ide inkább egy értelmes edző kéne, lásd Moniz. Nem ilyen fogalmatlanok mint Egervári, vagy csak a nevéből élő Koeman meg a társai.
Nem is mondtam, h van. És igazad van, nincs.Mihu írta:Oké, legyen mentális probléma. De addig mit akarunk mint egy vb-n, ha egy sorsdöntő selejtezőn nem tudunk két egyeneset rúgni a labdába? És most irreleváns, hogy ennek mi az oka. Semmi keresnivalónk nincs addig egy komoly világversenyen, amíg így játszunk ZS-kategóriás válogatottak ellen.recrea írta:
A válogatott legtöbb játékosa külföldön focizik, némelyik kifejezetten jó csapatban, kemény ellenfelek ellen, küzdve a csapatba kerülésért, felejtsd most el a Fradi-Vidit, vajmi kevés köze van ehhez a válogatotthoz, attól függetlenül, h ebben igazad van, csak most nem ide tartozik.
Elmondom, én is képes vagyok rá technikailag, csak a körülmény nem mindegy.

Oké, legyen mentális probléma. De addig mit akarunk mint egy vb-n, ha egy sorsdöntő selejtezőn nem tudunk két egyeneset rúgni a labdába? És most irreleváns, hogy ennek mi az oka. Semmi keresnivalónk nincs addig egy komoly világversenyen, amíg így játszunk ZS-kategóriás válogatottak ellen.recrea írta:
A válogatott legtöbb játékosa külföldön focizik, némelyik kifejezetten jó csapatban, kemény ellenfelek ellen, küzdve a csapatba kerülésért, felejtsd most el a Fradi-Vidit, vajmi kevés köze van ehhez a válogatotthoz, attól függetlenül, h ebben igazad van, csak most nem ide tartozik.
Elmondom, én is képes vagyok rá technikailag, csak a körülmény nem mindegy.

Az is gond amit Te írsz,de látod,Vilike is akar,Varga is,de ennyire elég. Akiknek lenne tudása,azok meg nem akarnak.recrea írta:Rendben, elfogadom, de 5, 10, 15 és 20 éve sem volt olyan válogatottunk, amelyik kijutott volna valamelyik világeseményre. Pedig más játékosok játszottak. Nem a tudás itt a gond, de nem küzdök emellett tovább, inkább bontok még egy sört.csababarca írta:Recrea,
Nem mindegy,hogy egy Böde áll melletted,vagy egy Huntelaar.
Dzsudzsák meg a többi akiket írtál már rég nem tényező egy csapatban sem.
Rendben, elfogadom, de 5, 10, 15 és 20 éve sem volt olyan válogatottunk, amelyik kijutott volna valamelyik világeseményre. Pedig más játékosok játszottak. Nem a tudás itt a gond, de nem küzdök emellett tovább, inkább bontok még egy sört.csababarca írta:Recrea,
Nem mindegy,hogy egy Böde áll melletted,vagy egy Huntelaar.
Dzsudzsák meg a többi akiket írtál már rég nem tényező egy csapatban sem.