Varatrix írta:Tobias88 írta:Én úgy tudtam, hogy kapja a fizetése egy részét továbbra is. Most vagy a játékos nem mond igazat sértődöttségből, vagy a klub.
Dettó! Azért megrendül a hitem a klubba ha ez igaz!
Ezt már úgysem tudjuk meg, de azért azt furcsállom, hogy csak most pattant ki ez az ügy. Én Abit iszonyatosan szerettem és most sincs ez másképp. Kivételes labdarúgónak és embernek tartom, viszont elég nagy sértődöttséget és ellenszenvet érzek az irányából. Rossellék abszolut nem a szívem csücskei és néhány húzásuktól hányni tudnék, de szerintem ez most nem az ő saruk. A fizetése biztosan nem vitte volna csődbe a klubot, főleg úgy hogy a felajánlott állásért is tejelni kellett volna. Én inkább olyanra tudok gondolni, hogy Tito megmondta neki, hogy kevés játéklehetőséget tud biztosítani neki, főleg úgy, hogy akkoriban még kilátásban volt egy védő érkezése, a bal oldalon pedig ott volt Alba és Adriano. abi pedig gondolom rendszeres játéklehetőséget szeretett volna, amit Tito tudott megígérni neki. Ne értsetek félre, én nem a vezetőséget vagy Titot akarom védeni, de ne egyetlen szemszögből nézzük a dolgokat.
Ha maradt volna, a fél fórum meg azért lenne felháborodva, hogy mi lesz így Bartraval vagy ha jön mondjuk Luiz pláne azért ment volna sírás. A baloson pedig amúgy is telítve vagyunk.
Persze én is szerettem volna ha marad, és ki tudja, lehet hogy Tatanak kellene, de ezt már nem tudjuk meg.
Viszont azt nem tartom szimpatikusnak, hogy elég sokat kapott a klubtól és most itt üzenget.