petiamadridista írta:Igaz.
Dehát tudod..
Az a helyzet, hogy képzeld el, hogy Manszur sejkhez hasonló pénzed van. (most direkt szélsőséges a példa) Te is vennél egy rakás baromságot

Meg én is meg bárki más.
Ezek a csapatok is így vannak, költenek, költenek, van ami bejön, van ami nem. Ha nem hát istenem, akkor nem, majd jövőre veszünk mást

Miért? Mert megtehetik

Na mind1, azthiszem, ez túl lett tárgyalva

Ez a példa azért erősen sántít. A Real azért nem egy újgazdag klub, mint mondjuk a City. Nagy hagyományokkal rendelkezik és nekik elsősorban sportszakmai szempontokat kell figyelembe venni, mert az eredményeket, szép játékot sok millióan elvárják, sőt követelik. Egy MC-nél ezt nagyjából lesz..ják, ott fontosabb hogy kik játszanak, mennyiért veszik stb. egy Realnál vagy Barcanaál, MU-nál stb. nagy port kavarnak az ilyenek, főleg hogy Perez regnálása során már történt ilyen.
Na mind1, nem ez a lényeg, csak gondoltam kiegészítem. Neymart meg Bale-t véleményem szerint nem lehet összehasonlítani sem most sem a későbbiekben. Mindketten más dolog miatt érkeztek, más a szerepük. Hiába nagyjából egy poszt mindkettő. A hasonlóság talán csak annyi, hogy mindkét csapatnál ők az idei sztárigazolások. Max. azt lehet majd véleményezni, hogy az egyik a saját csapatában flop volt-e vagy nem.
Ti szerintem, ha a sportszakmai szempontot keressük, azt várjátok a walesi-től, hogy ne legyen egyoldalas a játék. Viszont ez nem csak Bale tudásán, jó szereplésén múlik. Ancelotti is elismerte, hogy Cr köré kell építeni a csapatot, úgyis ő lesz a középpontban a pályán, inkább őt fogják keresni a társak. Illetve ott lesz még egy Marcelo, aki sokkal jobban tudja majd segíteni a támadásokat, mint Arbeloa. Szerintem ebből is adódhatott ez a "féloldalasság" és nem feltétlenül Di Maria felelőssége. Emellett meg kell majd küzdenie azzal a nyomással, amit leginkább ez a horribilis összeg jelent. Kérdés képes-e elviselni. Szerintem vagy Isco vagy Bale "fel lesz áldozva", mert nem hiszem hogy van olyan taktika, amiben mindkettőből ki lehet aknázni a legjobb teljesítményt.
Az Ibrás transzferre visszatérve. Az egy kicsit nevetséges, hogy úgy számoljuk ki az árát, hogy elment Eto'o ennyiért, jött Ibra annyiért, aztán ment ennyiért, majd jött Villa ennyiért és ment annyiért. Ennyi erővel kezdhetnénk Kluiverttől és bezárhatnánk Neymarral. Meg, hogy Eto'o 40 milliót ért. Akkor Cr egy évvel a szerződés lejárta előtt 94 millió lenne + úgy hogy el is vágyódik innen, meg fizetésemelésért sír. Nem hiszem.
A svéd nem kezdett rosszul és meggyőződésem, hogy sikeres lehetett volna, ha visszavesz az ego-jából is inkább azzal törődik, hogy jól teljesítsen és Bojan ne szorítsa ki a kezdőből.
Villat se mondanám befürdésnek. Amíg az a sérülés nem történt vele, nagyon jól játszott, eredményes volt, az egyik legfontosabb részét képezte a csapatnak. Az, hogy mennyiért ment más kérdés. Ha a vétel/eladást nézzük akkor lehet mondani, de akkor ti is befürödtetek Xabival? Hiszen 38(?)-ért érkezett és ingyen megy. Nehéz ezeket a dolgokat megítélni, hogy ki érte vagy nem érte meg. Lehet valaki például a bajnokságban flop, de mondjuk eldönt 2 Bl-döntőt. Akkor mit mondunk rá? Szó val sok összetevője van ennek.