Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ibrahimovicnál a vak is látta, hogy itt nem lesz jó. Egy Eto'o hoz képest darabos, lassan forduló játékost bevenni a villámgyors passzjátékba...kiabált, hogy őrültség, csodálom, hogy nem tűnt ez fel Pepnek akkoriban...visca el barca írta:ibrahimovic már akkor befürdés volt mikor megvettük. nem akarok tippelgetni, de a fórum 90%-a nem értette mi a francnak ide. senki nem vitatta a kvalitásait, viszont lehetett tudni h balhés ember, és h messi miatt usem fog középen játzani... guardiola egyik lgnagyobb baklövése volt csigrinszkij mellett.
a bale-ért adott 100 milliót meg sokkal de sokkal hatékonyabban fel lehetett volna használnotok, de hát elnök úr így döntöttazért ha odaát megkérdeztem volna a nyár elején hogy vidal/gündogan + cavani/suarez vagy bale, gondolom ember nem szavazott volna balere...
Ezt légyszi ne hozd fel még egyszer, máíg elönt a méreg, ha meglátom a neveiket és tudom, mekkora lehetőséget szalasztottunk el velük...Barcaman1993 írta:A dobogó közelében a Depay-Masi duó leigazolásával.
Az év kommentjei közt a helye.recrea írta:Gyerekek, játsszátok a hülyét, vitatkoztok feleslegesen, mikor jól tudjátok, h "a legdrágább igazolás a legolcsóbb!"![]()
Tehát Bale - szinte - ingyen volt.
Ibrával is így volt: "a legdrágább (a Barcának) igazolás a legolcsóbb (a Milannak)."
Ez a példa azért erősen sántít. A Real azért nem egy újgazdag klub, mint mondjuk a City. Nagy hagyományokkal rendelkezik és nekik elsősorban sportszakmai szempontokat kell figyelembe venni, mert az eredményeket, szép játékot sok millióan elvárják, sőt követelik. Egy MC-nél ezt nagyjából lesz..ják, ott fontosabb hogy kik játszanak, mennyiért veszik stb. egy Realnál vagy Barcanaál, MU-nál stb. nagy port kavarnak az ilyenek, főleg hogy Perez regnálása során már történt ilyen.petiamadridista írta:Igaz.
Dehát tudod..
Az a helyzet, hogy képzeld el, hogy Manszur sejkhez hasonló pénzed van. (most direkt szélsőséges a példa) Te is vennél egy rakás baromságot
Meg én is meg bárki más.
Ezek a csapatok is így vannak, költenek, költenek, van ami bejön, van ami nem. Ha nem hát istenem, akkor nem, majd jövőre veszünk mást
Miért? Mert megtehetik
Na mind1, azthiszem, ez túl lett tárgyalva
ha nem jönnek az eredmények, bármikor meghekkelhetik a székét a szociók ugyanúgy, ahogy az első regnálása idején.visca el barca írta:de perez nem manszur sejk, ő csak egy "elnök". nem hiszem el h a madridnál az igazgatói, elnökségi, whatever tanácsban nem volt 3 ember aki odállt volna perez elé és azt mondta volna h nem.
Eto'o-nak lejáróban volt a szerződése, valószínűleg senki nem fizetett volna érte, mert 1 év múlva ingyen tudták volna megszerezni.petiamadridista írta:matektanárom már jóideje nincs..Ezzel azért majd a matektanárodnak ne dicsekedj el
Azért álljunk már le itt a lenéző hangnemmel, oké, tudom ti vagytok itthon én ezt tiszteletben tartom, szerintem semmi rosszat nem írtam eddig..
Eto'o-t husszmillióra taksálta a Barca, és mellé még fizetett 46-ot. Igaz? Jól tudom? Jól néztem utána?
Na Eto'o simán volt akkor egy közel 40 milliós játékos.. Nagyon simán ért Ibra körülit az értéke.
Ha most a 46hoz hozzáadom a teszem azt 40-et akkor nem 86-nál járok?
De.
Az kerekítve nem 90? De akkor volt 90 körül?
Igen..
szal..
Én nem hiszem, hogy itt bántottam volna bárkit is..
Sőt..
Még meg se kritizálom ezt a transzfert. A Barca megtehette, megtette. Nem mentek csődbe tőle, utána meg még nyertek is egy csomó mindent, nem dőlt össze a világ..
Ennyi..
Ezzel azért majd a matektanárodnak ne dicsekedj el...petiamadridista írta: Bár azért Eto'o sem 20 milliót ért..
Szal az a transzfer ha nem is száz millió de 90 körül simán volt.
Ja, nekünk az kijön kedvezményesen 57ből is. (+2 barátságos meccs)visca el barca írta:sőt nem mi veszünk 100 millióért 1 szezonos játékost
Persze hogy olcsobb volt, hiszen 1 ev volt hatra a szerzodesebol (az mar mas kerdes hogy meger-e 57 milliot egy jatekos akinek kovetkezo evben lejar a szerzodese), a brittnek meg 3 ev volt hatra. Az hogy ki hany golt lot... Neymar az egyik legjobb brazil csapatban jatszott, mig Bale a premier league egyik kozep csapataban. Bale sokkal komolyabb vedokkel nezett szembe mint a brazil, raadasul balhatvedkent kezdte a palyafutasat. Azert egy brazil tamadonak, aki sz.patja az otthoni vedoket mindig is nagyobb lesz a rajongo tabora mint egy britt jatekose.sörvirsli írta:A Mundo Deportivo szerint Neymar jobban megéri az árát, mint Bale: a Barcelona brazilja olcsóbb volt a Real új szerzeményénél (nem is kevéssel, 43 millió euróval), több gólt lőtt eddigi pályafutása során, több rajongója van, több követője van a Twitteren, több trófeája, szponzora és több gólpassza.
visca el barca írta:tökéletes írás bale-ről. ritkán értek ennyire egyet egy madrisitával:
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar" target="_blank ... Bale-elve/
Hogy mi is a végső konklúzió? Szigorúan szerintem: Bale leigazolása sem szakmailag, sem marketing szempontjából NEM VOLT INDOKOLT. Pláne nem Özil távozása árán. Ez persze Pérezt nagyon nem zavarja, hiszen ezzel a transzferrel ismét elküldte a világos üzenetet: "Én vagyok a Real elnöke, ez itt az én játszóterem, azt csinálok amit akarok amíg van rá pénzem, és akinek ez nem tetszik (szurkolók, pártolók, stb.) az le van ..arva!"
meglátjuk mi lesz belőle.arsenalosgyerek, bélről írta:"...Először is tisztázzunk végre le valamit Gareth-tel kapcsolatban. Bale nem egy világverő. 60 valahány milliós árról beszélnek, hogy ennyiért veszi majd meg a Real, ami a még mindig a Franco-érában élő klubtól ki is tellik, de nevezzük már nevén a dolgokat. Bale baszott gyors és jól lő. Ennyi. Hogy miért emlegetik egy lapon Gerrard vagy akár Lamparddal, urambocsá' Cazorlával, az számomra rejtély. A fickó nem egy játékmester, Felfutásokkal, nyers sebességgel szedi szét az ellenfelet, korántsem az agyával. Röviden: a Spurs is kapott egy Overmarst így tizenvalahány év lemaradással. Mi sem bizonyítja jobban, hogy ha akarták, egy kis odafigyeléssel már előző szezonban is kikapcsolták a fickót, ha valaki mindig volt előtte."