Nézz utána hogy hány millió eurót utaltunk át Ibráért.petiamadridista írta:Miért akkor mennyi volt? 69 plusz Eto1o?
Vagy Eto'o-t (aki akkor a világ legjobb középcsatára volt) csak úgy ingyen pacsiból odaadtátok az Internek? Mert menni akart?

Nézz utána hogy hány millió eurót utaltunk át Ibráért.petiamadridista írta:Miért akkor mennyi volt? 69 plusz Eto1o?
Vagy Eto'o-t (aki akkor a világ legjobb középcsatára volt) csak úgy ingyen pacsiból odaadtátok az Internek? Mert menni akart?
nem mi erőlködtünk minden évben h vegyünk egy aranylabdást. sőt nem mi veszünk 100 millióért 1 szezonos játékostpetiamadridista írta:és igen mindkettő megalomán, és igen erre kb minden évben találhatunk
Viszont vedd azt is hozzá, hogy Neymar mennyit játszott. Abból a 11 gólból 7 a Levante-nak ment, amikor Neymar kb 25 percet töltött a pályán a második félidőben 6:0 után. A Malaga ellen sem játszott egy teljes meccset. Az Atma ellen is csak csereként állt be és mégis a szezon eddigi legfontosabb gólját szerezte és a játékára sem lehet panasz. Ugyanúgy benne vannak a virtuóz megoldások, mint a gyorspasszos elemek. Ez a baja a statisztikáknak.petiamadridista írta:Nem azt írtam, hogy nem megy neki, hanem hogy nem annyira. (mint amennyire speciel mondjuk én vártam volna...)
Én kicsit több gólt vártam volna, színesebb focit..
Hát nem tudom.. Mondjuk a 3 meccsen szerzett 11 gólból kettőt ő rak el... Pl.. Valami extrát.. kis extrát..
Nem mondom, hogy eddig rossz, de ha teszem azt így tolja végig a szezont akkor azt mondom, hogy hát erre az évre nem jött be.
Persze, ez nyilván változni fog, meg fog ő javulni még, sokat.
Bale amúgy 10 milliót fog keresni..
Ha jól tudom. Ja.
Pletyka: Szóval elméletileg a Spurs fontos kikötése volt hogy, Bale drágább legyen Ronaldonál. Aztán ki tudja.visca el barca írta:azért mekkora ez a titkolózás arról h mennyi volt az áraés mindez azért h ronaldo meg ne sértődjön
egyem a kis fancsali képét neki
tiszta kabaré az egész
![]()
egyébkén t állítolag levy kiszivárogtatta h 100 millio volt évi 13 millás fizuval
Ernesto Bronzetti FIFA-ügynök tiszta vizet öntött a pohárba: „Bale 91.2 millió euró ellenében igazolt a Tottenhamből a Realba, Cristiano Ronaldo pedig hamarosan aláírja új szerződését” – idézi a Mediaset Premium Ernesto Bronzettit, aki a Milanba igazoló Kaká kapcsán elmondta, a brazil fizetésének több mint feléről lemondott, hogy két évre aláírhasson a milánói gárdához, amelyben a napokban mutatják be hivatalosan.visca el barca írta:azért mekkora ez a titkolózás arról h mennyi volt az áraés mindez azért h ronaldo meg ne sértődjön
egyem a kis fancsali képét neki
tiszta kabaré az egész
![]()
egyébkén t állítolag levy kiszivárogtatta h 100 millio volt évi 13 millás fizuval
Igen játszott a jobboldalon is, de annak ellenére, hogy manapság a ballábasok a jobboson játszanak, Bale-nek inkább Cr helye fekszik. Legalábbis amennyi spurs meccset és összefoglalót láttam. Ennek ellenére tartom annyira klasszisnak, hogy megállja a helyét Di Maria posztján is, viszont nem tudni mennyire fogja visszavetni a teljesítményét, hogy sokkal kötöttebben játszik majd, nem kap akkora mozgásteret mint Angliában.petiamadridista írta:Bale játszott a Spursben a jobboldalon is.
Azért a baloldalra rakják mert ballábas (főleg..)
De a modern fociban az ilyen gyors, jól lövő szélsőket a jobb csapatok általában tükörszélsőként használják. Az ellentétes oldalon.
Mert így gólerősebbek tudnak lenni, közelebb kerülhetnek a kapuhoz, ugyanakkor mint szélső persze vissza is zár a saját oldalára.. Erről van is egy hosszabb terjedelmű cikk az NST-n tegnapi..
Di Maria pedig az utóbbi egy évben borzalmasan játszott. Most először kezdi összekapni magát, az előszezonban, de valszeg csak azért mert konkurenciája lesz.
Az előző idényben is sokszor jegelték a padon.. annyira nem volt haszna..
Kb az egyetlen értelmes megmozdulása tavalyról az a Puyollal szembeni csele volt a Camp Nou-ban..
Kb ennyire emlékszem tőle..
Azért ez sokat elmond.
Igen nagy baj volt az is a Madridnál, hogy nagyon egyoldalú a csapat.
Minden támadást a Marcelo - Cronaldo által fémjelzett baloldalon vezettek.
Mivel a Di Maria féle jobbszél teljesen használhatatlan volt..
Ezért is jön Bale. Hogy mint tükörszélső a másik oldalon felfutva életveszélyt jelenthessen az ellenfél kapujára, és egyensúlyt hozzon a csapatba. De tény a wales-i középen és a baloldalon is jól érzi magát.
Szóval.. szó mi szó, bárhogy is mondják, bárki bármit is mond, Bale posztra jön! Ennyi.
Van helye a csapatban, megfér CRonaldo mellett.. Persze gyakorlatban ezt még nem láttuk, de elméletben tökéletesen működik a dolog.
És Neymar ugyanígy csak elméleti síkon működik... úgy működik. Egyelőre a gyakorlatban még annyira nem, de ez idővel nyilván változhat.
Jó hát Pedro évek óta borzalmas tejesít,Di Maria közel nem...Azért nem ugyan az a 2...Arról nem is beszélve,hogy Neymar a játéka típusából adódóan sokkal egyértelműbben beillik a Barcába mint Bale a madridba...Plusz hiányposztra jött,az eredeti posztján játszhat,nincs senki ott,Bale posztján meg alapból ott van Cr...és átrakjátok majd jobbra,ahol még sosem játszott...Azért ezek különbségek...Pedro helyet kellett valaki a napnál is világosabb,Di Maria helyett nem kellett volna...petiamadridista írta:Hát nyilván még nem tudjuk, hogy hogyan fog a Realban játszani, mert eddig egy meccsen sem lépett pályára..Hogy hány gólt rógott Di Maria nem feltétlen mérvadó,hogy hány gól született miatt a passzaiból indításaiból,hogy a csaapt játékába hogy illett bele megint más...Hogy ki a jobb...Di Maria már bizonyított a Realban,Bale még közel nem...jelenleg Bale egy ígéret a madridnak Di Maria meg már bizonyított,innentől a REALBAN ebben a játékszisztémában ő beleillik,Bale még kérdőjel...
Szerintem jóval több van benne mint Di Mariában.
De egyébként eza gondolatmenet alapján nagyon nyugodtan mondhatjuk, hogy Neymarral semmivel nincs beljebb a Barca mintha mondjuk Pedro játszana a helyén.
Pedronak is voltak jó meccsei, szép passzai.
ő is meg tudja csinálni jobb napjain azt amit eddig Neymar 5 meccsen megtett..
Szal....
Nyilván azért vesznek új játékosokat a csapatok, hogy velük megerősödjenek, hoyg ez emnynire jön be azt az idő eldönti, de az esély nagy arra, hogy Neymar jobb lesz a Barcaban mint Pedro volt, és ugyanez elmondható Di Maria és Bale esetben is.
Isconál az a 3 millió az bónuszok, de Illarramendinél nem ez volt, csak sikeresen össze lett kavarva minden hülyeséggel...Mert az előbbi 27 milliójához valahogy jött 3, Illarranak pedig 7. Ezek mik voltak?
Jokin Aperribay (a baszk csapat elnöke) élőben a Real Sociedad sajtótájékoztatójáról: “A Real Madrid letétbe helyezett a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél 30 millió eurót és további 8,9 millió járulékos költséget (ÁFA), Illarramendi a következő szezontól a Real Madrid játékosa.”
A végösszeg 38 949 900 euró volt.
pontosan ez a történet.Illarra pedig 32 millioba kerult es kivasarlas eseten bizonyos szazalek letetet le kell tenni a spanyol szovetsegnel, amit kesobb vissza lehet igenyelni. Ebben viszont nem vagyok biztos, forumon olvastam en is.
Persze, ertem mire mondod tavaly ott volt kozepre Ramos Varane Pepe Albiol Carvalho es akar meg Nacho is, 2-en tavoztak es jott helyettuk egy jobbhatved, Nacho pedig felkerult. Csak arra ertettem hogy Nachot ne ugy nezzetek, hogy egy balhatved aki kozepen is tud jatszani, hanem egy kozephatved aki bal szelen is elvan szukseg ezeten.Chino írta:Lehet, hogy én tévedtem, de azt hiszem értetted mire akartam kilyukadni, a lényegen nem sokat változtat. Játszott már nálatok meccset az előszezonon kívül?
Csak egy kérdés még. Illarramendinek és Isconak mennyi volt az ára hivatalosan. Mert az előbbi 27 milliójához valahogy jött 3, Illarranak pedig 7. Ezek mik voltak?
Lehet, hogy én tévedtem, de azt hiszem értetted mire akartam kilyukadni, a lényegen nem sokat változtat. Játszott már nálatok meccset az előszezonon kívül?h3x0r írta:Lehet en tudom rosszul, de Nacho kozephatved, aki bal oldalt is tud jatszani. Par Castilla meccset lattam es ha jol emlekszek, akkor Casado volt a bal hatved, Fabinho a jobbhatved, Ivan, Nacho es Mateos pedig kozepen jatszottak.Chino írta:Hogy ment Albiol, Carvahlo és jött Carvajal és Nacho szépen hangzik, de az előbbi jobbhátvéd, míg utóbbi "középsővédőkéntistudjátszani" balbekk, és valljuk be távolról sem egy életbiztiosítás. Aztán lehet idén veletek történik ami tavaly velünk. 3 játékos 2 posztra, rotálással és sérüléslehetőséggel, lehet hogy necces lesz.