Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Erxy
Entrenador del Barça

2013.09.04. 17:06:02

petiamadridista írta:Miért akkor mennyi volt? 69 plusz Eto1o?
Vagy Eto'o-t (aki akkor a világ legjobb középcsatára volt) csak úgy ingyen pacsiból odaadtátok az Internek? Mert menni akart?
:D
Nézz utána hogy hány millió eurót utaltunk át Ibráért. [-o<
Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 17:04:58

Emberek azért nem tudom miért kell..
át Alexis Sanchez? Most Neymar, korábban Ibra... Aztán rá egy évre Villa, majd vissza Fabregas..
2008-ban Dani Alves, (ezek mind ilyen minumum 40 körüli transzeferk voltak..) előtte Henry..
Majdhogynem minden évben volt egy sztárigazolás...
persze, a Madrid megalomán, ez így van.
De azért a Barcanak sem kell szégyenkeznie efelől :)

És ez nem baj!!! (nem írtam, azt hogy baj lenne..)
Nem kell úgy felfogni, hogy baj lenne.
Miért lenne az? Megtehetik? Igen.
Egy arab sejk fizeti ezt? Nem.
Ennyi, mind2 egy kiválóan működő cég, amelyek rengeteg költenek.
HALA MADRID
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 17:00:25

petiamadridista írta:és igen mindkettő megalomán, és igen erre kb minden évben találhatunk
nem mi erőlködtünk minden évben h vegyünk egy aranylabdást. sőt nem mi veszünk 100 millióért 1 szezonos játékost :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 16:59:30

Miért akkor mennyi volt? 69 plusz Eto1o?
Vagy Eto'o-t (aki akkor a világ legjobb középcsatára volt) csak úgy ingyen pacsiból odaadtátok az Internek? Mert menni akart?
:D
HALA MADRID
Erxy
Entrenador del Barça

2013.09.04. 16:54:06

Ohh, már 70+Eto'o? Ez az Ibra tényleg évről-évre drágább lesz.. :lol: :lol:
Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 16:51:25

amúgy...
az én szememben még mindig Ibra volt a legdrágább igazolás...
A maga 70 millió plusz Eto'o árával.
Hát az nálam bőven 100 millió euró felett van, ráadásul indokolatlan volt, és egy év után durcásan távozott.
Bale ennél csak jobb lehet :)
(bocsi nem akartam senkit sem megbántani, de azért túlzás ez, annak a fényében, hogy igen mind a Madrid mind a Barca iszonyatosan sokat költ. és igen mindkettő megalomán, és igen erre kb minden évben találhatunk példát.)
De többek között ez a megalománia is teszi a legismertebbé őket.. azért azt is tegyük hozzá.
HALA MADRID
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 16:42:14

tökéletes írás bale-ről. ritkán értek ennyire egyet egy madrisitával:

http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/" target="_blank

Hogy mi is a végső konklúzió? Szigorúan szerintem: Bale leigazolása sem szakmailag, sem marketing szempontjából NEM VOLT INDOKOLT. Pláne nem Özil távozása árán. Ez persze Pérezt nagyon nem zavarja, hiszen ezzel a transzferrel ismét elküldte a világos üzenetet: "Én vagyok a Real elnöke, ez itt az én játszóterem, azt csinálok amit akarok amíg van rá pénzem, és akinek ez nem tetszik (szurkolók, pártolók, stb.) az le van ..arva!"
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.04. 14:05:57

petiamadridista írta:Nem azt írtam, hogy nem megy neki, hanem hogy nem annyira. (mint amennyire speciel mondjuk én vártam volna...)
Én kicsit több gólt vártam volna, színesebb focit..
Hát nem tudom.. Mondjuk a 3 meccsen szerzett 11 gólból kettőt ő rak el... Pl.. Valami extrát.. kis extrát..
Nem mondom, hogy eddig rossz, de ha teszem azt így tolja végig a szezont akkor azt mondom, hogy hát erre az évre nem jött be.
Persze, ez nyilván változni fog, meg fog ő javulni még, sokat.

Bale amúgy 10 milliót fog keresni..
Ha jól tudom. Ja.
Viszont vedd azt is hozzá, hogy Neymar mennyit játszott. Abból a 11 gólból 7 a Levante-nak ment, amikor Neymar kb 25 percet töltött a pályán a második félidőben 6:0 után. A Malaga ellen sem játszott egy teljes meccset. Az Atma ellen is csak csereként állt be és mégis a szezon eddigi legfontosabb gólját szerezte és a játékára sem lehet panasz. Ugyanúgy benne vannak a virtuóz megoldások, mint a gyorspasszos elemek. Ez a baja a statisztikáknak.

Az, hogy Bale mennyiért érkezett szerintem egy ideig, de lehet hogy soha nem fog egyértelműen kiderülni, de szerintem nem is fontos. A lényeg, amit mindkét tábornak el kell ismernie, hogy 90 milli fölötti volt az ár.Még a transfermarkt is "csak" 65n millióra taksálja, ami pedig felfelé szokott kerekíteni. Ennyit pedig még távolról sem ér, azt hiszem ebben is egyetérthetünk. Az hogy Ronaldo úgy érkezett, hogy bajnoki cím stb. az is hozzájárul, hogy ő egy akkoriban bivalyerős MU-ból ment Madridba, míg egy Tottenham csak álmodozhat még a harmadik helyről is. Ezzel inkább azt akarom mondani, hogy Cr ára sem volt teljesen reális, de inkább érhető volt. Inkább Kaká-val lenne érdemes összehasonlítani, aki szintén Aranylabdás volt, emellett VB-győztes, olasz bajnok stb. és ő került 65 millióba. De a Real megtehette és meg is tette. Perez tudjuk milyen ezen a téren. Aztán kiderül mit fog mutatni a walesi. Az is lehet, hogy megmentő lesz, de továbbra is Cr-ről fog inkább szólni a Madrid játéka, mint Bale-ről. Amúgy én kicsit sokallom ezt a 10 milliós feizetést egy olyan játékostól, aki most érkezett, főleg úgy hogy ő már az új adózási rendszer szerint kapja a gázsiját, így ez nagyon sokba fog fájni a Realnak. Ugyanez a gond Cr-rel. Ha megkapja a szerződést fizetésemeléssel, Perez bukszájából kb 30 millió szivárog ki évente és ha minden igaz, a marketingbevételeinek is magasabb százalékban tarthatja meg.

Az lehet, hogy idén nagyon jó áron szabadultak meg játékosoktól, de ilyen nem történik minden évben még velük se. A Napolinak sikerült bombaáron eladni Cavanit, így volt miből költeniük, előtte max 22 milliót adtak volna az argentínért, utána viszont elég eszetlenül költöttek. Az pedig hogy az Arsenal 50-et adott Özilért számomra nagyobb meglepetés, mint Bale 90+ milliója. Pont az a klub, akik híresek arról, hogy még 20 milliót sem áldoznak játékosokra most kidobnak ötvenet. Szerintem az elkövetkező száz évben sem lesz ilyen.
Forca Barca!!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.04. 13:52:26

akkor ramoséknak is tisztába kellene tenni a dolgot, mert ők sem nagyon értik, h mi a frankó.
már az ötven misin kívűl, mert az mondjuk önmagáért beszél. :)

amúgy egy-két nappal az igazolási műsorzárás után, tartva azt, h bél max a harmadát éri az érte kifizetett zsének, "számszakilag" nem olyan brutál a madrid helyzete, sztem abszolút kezelhető ez a szitu. engem - oldszkúl szurkolóként - az a tendencia zavar, amit az ilyen transzferek (meg a pl mi neymár-ibrahimovics-féle vásárlásaink) generálnak. ezeket az árakat egyre inkább csak egy rendkívűl szűk réteg tudja követni, akik pedig ez alatt vannak, már most sem tudnak labdába rúgni. így egy pár csapatból álló elit marad, ami nagyon kiábrándító számomra. mi értelme így az egésznek? mi fogja motiválni az ebből a lóvés körből kiszorult brigádokat? az, h hátha jön vmi unatkozó arab v orosz gyökér, aki megveszi őket?
bahh egyre szrabb így ez az egész...

NO AL CALCIO MODERNO!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2013.09.04. 14:12:10-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
h3x0r
Madridista

2013.09.04. 13:49:37

Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.04. 13:44:44

hát igen, valamiből/valakikből be kell hozni az 50-60-80-100 milliós gyerekeknek az árát.
örüljünk, h egyelőre nem pekingben rendezik a bugit. azt majd két-három év múlva...
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 13:36:18

most olvasom h vasártnap délre akarják tenni a clasicot a sok ázsiai szorkolo miatt.... én meg pont teszek rájuk, ha annyira érdekli őket a meccs keljenek fel hajnali 3-4-kor... évente kétszer kibírják :evil:
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.09.04. 13:08:37

Az eladásokat nézve bizony a real igen jó üzleteket köt ez tény(pl:Özil,Higu).
Nem úgy mint a Barca ki ilyen szempontból közröhejtárgyát képezi ,DE kiadni egy ilyen pár szezonos játékosért 100 misit az óriási felelőtlen baromság! Kaká (neki legalább volt egy aranybogyesza) után az újabb.
Persze valószínű,hogy jobban megy neki a game mint a brazilnak de ha egy Neymar 57et ér akkor ez a walesi gyerek max 30-40et. Ronaldóér úgy fizettek kevesebbet,hogy már rég a csúcson volt (Bl és bajnoki győzelem,aranylabda), meg is érteném ha CR besértődne egy ilyen elmebeteg vételáron, pláne úgy,hogy a Bale kb olyan szinten van hozzá képest,hogy maximum a cipőfűzőjét köthené be CR-nek. #-o
Grat madrid, az év legidiótább húzása a tiétek! =D>
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.04. 12:42:48

Ha az ügynök megmondta, h ennyi, akkor ennyi, ők sosem hazudnak. :D

Arab, orosz tulajdonú klubok felverik az árakat...igen, persze. :roll:

Mondom megint, örülök, h nem centert vásároltak, szerintem nem sokkal vannak előrébb a walesivel.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 11:57:12

jó akkor nézhetjük ugy is h mr.megalománt az vezérelte végig h ne kelljen többet fizetnie mint ronaldo... ugyanoda lyukadunk ki...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.04. 11:52:09

visca el barca írta:azért mekkora ez a titkolózás arról h mennyi volt az ára :lol: és mindez azért h ronaldo meg ne sértődjön :lol: egyem a kis fancsali képét neki :lol: tiszta kabaré az egész :lol:

egyébkén t állítolag levy kiszivárogtatta h 100 millio volt évi 13 millás fizuval :D
Pletyka: Szóval elméletileg a Spurs fontos kikötése volt hogy, Bale drágább legyen Ronaldonál. Aztán ki tudja.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
h3x0r
Madridista

2013.09.04. 11:07:51

visca el barca írta:azért mekkora ez a titkolózás arról h mennyi volt az ára :lol: és mindez azért h ronaldo meg ne sértődjön :lol: egyem a kis fancsali képét neki :lol: tiszta kabaré az egész :lol:

egyébkén t állítolag levy kiszivárogtatta h 100 millio volt évi 13 millás fizuval :D
Ernesto Bronzetti FIFA-ügynök tiszta vizet öntött a pohárba: „Bale 91.2 millió euró ellenében igazolt a Tottenhamből a Realba, Cristiano Ronaldo pedig hamarosan aláírja új szerződését” – idézi a Mediaset Premium Ernesto Bronzettit, aki a Milanba igazoló Kaká kapcsán elmondta, a brazil fizetésének több mint feléről lemondott, hogy két évre aláírhasson a milánói gárdához, amelyben a napokban mutatják be hivatalosan.

Mar vartam is a "szivarogtatos" pletykakat...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 10:44:03

azért mekkora ez a titkolózás arról h mennyi volt az ára :lol: és mindez azért h ronaldo meg ne sértődjön :lol: egyem a kis fancsali képét neki :lol: tiszta kabaré az egész :lol:

Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 02:13:10

Nem azt írtam, hogy nem megy neki, hanem hogy nem annyira. (mint amennyire speciel mondjuk én vártam volna...)
Én kicsit több gólt vártam volna, színesebb focit..
Hát nem tudom.. Mondjuk a 3 meccsen szerzett 11 gólból kettőt ő rak el... Pl.. Valami extrát.. kis extrát..
Nem mondom, hogy eddig rossz, de ha teszem azt így tolja végig a szezont akkor azt mondom, hogy hát erre az évre nem jött be.
Persze, ez nyilván változni fog, meg fog ő javulni még, sokat.

Bale amúgy 10 milliót fog keresni..
Ha jól tudom. Ja.
HALA MADRID
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.04. 01:38:00

petiamadridista írta:Bale játszott a Spursben a jobboldalon is.
Azért a baloldalra rakják mert ballábas (főleg..)
De a modern fociban az ilyen gyors, jól lövő szélsőket a jobb csapatok általában tükörszélsőként használják. Az ellentétes oldalon.
Mert így gólerősebbek tudnak lenni, közelebb kerülhetnek a kapuhoz, ugyanakkor mint szélső persze vissza is zár a saját oldalára.. Erről van is egy hosszabb terjedelmű cikk az NST-n tegnapi..

Di Maria pedig az utóbbi egy évben borzalmasan játszott. Most először kezdi összekapni magát, az előszezonban, de valszeg csak azért mert konkurenciája lesz.
Az előző idényben is sokszor jegelték a padon.. annyira nem volt haszna..
Kb az egyetlen értelmes megmozdulása tavalyról az a Puyollal szembeni csele volt a Camp Nou-ban..
Kb ennyire emlékszem tőle..
Azért ez sokat elmond.
Igen nagy baj volt az is a Madridnál, hogy nagyon egyoldalú a csapat.
Minden támadást a Marcelo - Cronaldo által fémjelzett baloldalon vezettek.
Mivel a Di Maria féle jobbszél teljesen használhatatlan volt..

Ezért is jön Bale. Hogy mint tükörszélső a másik oldalon felfutva életveszélyt jelenthessen az ellenfél kapujára, és egyensúlyt hozzon a csapatba. De tény a wales-i középen és a baloldalon is jól érzi magát.
Szóval.. szó mi szó, bárhogy is mondják, bárki bármit is mond, Bale posztra jön! Ennyi.
Van helye a csapatban, megfér CRonaldo mellett.. Persze gyakorlatban ezt még nem láttuk, de elméletben tökéletesen működik a dolog.

És Neymar ugyanígy csak elméleti síkon működik... úgy működik. Egyelőre a gyakorlatban még annyira nem, de ez idővel nyilván változhat.
Igen játszott a jobboldalon is, de annak ellenére, hogy manapság a ballábasok a jobboson játszanak, Bale-nek inkább Cr helye fekszik. Legalábbis amennyi spurs meccset és összefoglalót láttam. Ennek ellenére tartom annyira klasszisnak, hogy megállja a helyét Di Maria posztján is, viszont nem tudni mennyire fogja visszavetni a teljesítményét, hogy sokkal kötöttebben játszik majd, nem kap akkora mozgásteret mint Angliában.

Az egyoldalúságnak szerintem több oka volt. A legnagyobb, hogy minden Cr-re lett kijátszva, rá épültek a támadások, így törvényszerű, hogy az az oldal volt erősebb. Illetve ott Marcelo játszott, aki bátrabban ér fel, jobban támogatja a támadásokat, mint Arbeloa vagy korábban Ramos. Carvajalban én akkora potenciált nem látok, mint odaát, egyelőre Arbeloa is jobb nála, aztán majd kiderül. Di Maria-nál azért meg kell említeni, hogy mindig visszazárt, igyekezett segíteni a védekezést, ezt sem tudni mennyire fog menni Bale-nek.

Összefoglalva én nem azt mondanám, hogy Bale posztra érkezett, inkább lehet találni neki posztot. Ez nem változtat azon a tényen, hogy más posztokon jobban kellett volna az erősítés, de kellett válasz Neymarra és bombaigazolás. Ennek ellenére lehet hogy meg fogják őrjíteni a védőket mindkét szélen, de kb ugyanennyi az esélye a fordítottjának,mármint hogy nem lesz flop, de akkora pluszt nem fog majd adni, amit várnak és amennyit kiadtak érte. És persze kérdés mennyire bírja majd el ezt a nyomást.
Múgy mennyit fog keresni? 8-10 millió?

Neymarra reagálva, nem tudom honnan veszitek, hogy egyelőre semmit sem mutat. Kapura veszélyes, összjátékban nagyon jó, dolgozik, védekezik, semmi baj nincs vele. Sőt nagyon is jól kezdett, ez pedig idővel csak jobb lesz. (remélem) Nem tudom mit vártatok, hogy egyből vagdossa a mesterhármasokat, meg egyedül viszi a hátán a csapatot?
Forca Barca!!!!
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 01:11:08

Bale játszott a Spursben a jobboldalon is.
Azért a baloldalra rakják mert ballábas (főleg..)
De a modern fociban az ilyen gyors, jól lövő szélsőket a jobb csapatok általában tükörszélsőként használják. Az ellentétes oldalon.
Mert így gólerősebbek tudnak lenni, közelebb kerülhetnek a kapuhoz, ugyanakkor mint szélső persze vissza is zár a saját oldalára.. Erről van is egy hosszabb terjedelmű cikk az NST-n tegnapi..

Di Maria pedig az utóbbi egy évben borzalmasan játszott. Most először kezdi összekapni magát, az előszezonban, de valszeg csak azért mert konkurenciája lesz.
Az előző idényben is sokszor jegelték a padon.. annyira nem volt haszna..
Kb az egyetlen értelmes megmozdulása tavalyról az a Puyollal szembeni csele volt a Camp Nou-ban..
Kb ennyire emlékszem tőle..
Azért ez sokat elmond.
Igen nagy baj volt az is a Madridnál, hogy nagyon egyoldalú a csapat.
Minden támadást a Marcelo - Cronaldo által fémjelzett baloldalon vezettek.
Mivel a Di Maria féle jobbszél teljesen használhatatlan volt..

Ezért is jön Bale. Hogy mint tükörszélső a másik oldalon felfutva életveszélyt jelenthessen az ellenfél kapujára, és egyensúlyt hozzon a csapatba. De tény a wales-i középen és a baloldalon is jól érzi magát.
Szóval.. szó mi szó, bárhogy is mondják, bárki bármit is mond, Bale posztra jön! Ennyi.
Van helye a csapatban, megfér CRonaldo mellett.. Persze gyakorlatban ezt még nem láttuk, de elméletben tökéletesen működik a dolog.

És Neymar ugyanígy csak elméleti síkon működik... úgy működik. Egyelőre a gyakorlatban még annyira nem, de ez idővel nyilván változhat.
HALA MADRID
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.04. 00:42:14

petiamadridista írta:
.Hogy hány gólt rógott Di Maria nem feltétlen mérvadó,hogy hány gól született miatt a passzaiból indításaiból,hogy a csaapt játékába hogy illett bele megint más...Hogy ki a jobb...Di Maria már bizonyított a Realban,Bale még közel nem...jelenleg Bale egy ígéret a madridnak Di Maria meg már bizonyított,innentől a REALBAN ebben a játékszisztémában ő beleillik,Bale még kérdőjel...
Hát nyilván még nem tudjuk, hogy hogyan fog a Realban játszani, mert eddig egy meccsen sem lépett pályára.
Szerintem jóval több van benne mint Di Mariában.

De egyébként eza gondolatmenet alapján nagyon nyugodtan mondhatjuk, hogy Neymarral semmivel nincs beljebb a Barca mintha mondjuk Pedro játszana a helyén.
Pedronak is voltak jó meccsei, szép passzai.
ő is meg tudja csinálni jobb napjain azt amit eddig Neymar 5 meccsen megtett..
Szal....

Nyilván azért vesznek új játékosokat a csapatok, hogy velük megerősödjenek, hoyg ez emnynire jön be azt az idő eldönti, de az esély nagy arra, hogy Neymar jobb lesz a Barcaban mint Pedro volt, és ugyanez elmondható Di Maria és Bale esetben is.
Jó hát Pedro évek óta borzalmas tejesít,Di Maria közel nem...Azért nem ugyan az a 2...Arról nem is beszélve,hogy Neymar a játéka típusából adódóan sokkal egyértelműbben beillik a Barcába mint Bale a madridba...Plusz hiányposztra jött,az eredeti posztján játszhat,nincs senki ott,Bale posztján meg alapból ott van Cr...és átrakjátok majd jobbra,ahol még sosem játszott...Azért ezek különbségek...Pedro helyet kellett valaki a napnál is világosabb,Di Maria helyett nem kellett volna...

Amúgy sztem is több potenciál van Baleben mint Di Mariaban,de jobb szélsőként nem biztos hogy ez igaz...Közel nem biztos hogy nálatok jobban beválik ott,mint Di Maria...Sztem pont azért mert nem a posztján fog játszani,és nem ő rá fog épülni a játék,nem fog beválni...Plusz Ancelotti taktikájába se érzem hogy szervesen illeszkedne...De majd elávlik...

Amúgy pedig Chino szépen leírta a problémákat nálatok,tökéletesen egyetértek...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
ferninho
Madridista

2013.09.03. 21:06:30

Mert az előbbi 27 milliójához valahogy jött 3, Illarranak pedig 7. Ezek mik voltak?
Isconál az a 3 millió az bónuszok, de Illarramendinél nem ez volt, csak sikeresen össze lett kavarva minden hülyeséggel...
Jokin Aperribay (a baszk csapat elnöke) élőben a Real Sociedad sajtótájékoztatójáról: “A Real Madrid letétbe helyezett a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél 30 millió eurót és további 8,9 millió járulékos költséget (ÁFA), Illarramendi a következő szezontól a Real Madrid játékosa.”
A végösszeg 38 949 900 euró volt.
Illarra pedig 32 millioba kerult es kivasarlas eseten bizonyos szazalek letetet le kell tenni a spanyol szovetsegnel, amit kesobb vissza lehet igenyelni. Ebben viszont nem vagyok biztos, forumon olvastam en is.
pontosan ez a történet.
madridista
h3x0r
Madridista

2013.09.03. 20:58:45

Chino írta:Lehet, hogy én tévedtem, de azt hiszem értetted mire akartam kilyukadni, a lényegen nem sokat változtat. Játszott már nálatok meccset az előszezonon kívül?

Csak egy kérdés még. Illarramendinek és Isconak mennyi volt az ára hivatalosan. Mert az előbbi 27 milliójához valahogy jött 3, Illarranak pedig 7. Ezek mik voltak?
Persze, ertem mire mondod tavaly ott volt kozepre Ramos Varane Pepe Albiol Carvalho es akar meg Nacho is, 2-en tavoztak es jott helyettuk egy jobbhatved, Nacho pedig felkerult. Csak arra ertettem hogy Nachot ne ugy nezzetek, hogy egy balhatved aki kozepen is tud jatszani, hanem egy kozephatved aki bal szelen is elvan szukseg ezeten.
Isco 27 millio volt plusz 3 millio opcio. (azt nem tudom hogy pontosan milyen esetben kell kifizetni, szerzett golok, palyara lepesek vagy nyert cimek utan.)
Illarra pedig 32 millioba kerult es kivasarlas eseten bizonyos szazalek letetet le kell tenni a spanyol szovetsegnel, amit kesobb vissza lehet igenyelni. Ebben viszont nem vagyok biztos, forumon olvastam en is.

Szerk. Azt elfelejtettem irni hogy Nacho tavaly 900 percet jatszott, mondjuk leginkabb balhatvedkent. Elore jatekban kb Arbeloa szintjet hozta, a vedekezese viszont nagyjabol rendben volt.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.03. 20:22:00

h3x0r írta:
Chino írta:Hogy ment Albiol, Carvahlo és jött Carvajal és Nacho szépen hangzik, de az előbbi jobbhátvéd, míg utóbbi "középsővédőkéntistudjátszani" balbekk, és valljuk be távolról sem egy életbiztiosítás. Aztán lehet idén veletek történik ami tavaly velünk. 3 játékos 2 posztra, rotálással és sérüléslehetőséggel, lehet hogy necces lesz.
Lehet en tudom rosszul, de Nacho kozephatved, aki bal oldalt is tud jatszani. Par Castilla meccset lattam es ha jol emlekszek, akkor Casado volt a bal hatved, Fabinho a jobbhatved, Ivan, Nacho es Mateos pedig kozepen jatszottak.
Lehet, hogy én tévedtem, de azt hiszem értetted mire akartam kilyukadni, a lényegen nem sokat változtat. Játszott már nálatok meccset az előszezonon kívül?

Csak egy kérdés még. Illarramendinek és Isconak mennyi volt az ára hivatalosan. Mert az előbbi 27 milliójához valahogy jött 3, Illarranak pedig 7. Ezek mik voltak?
Forca Barca!!!!
Válasz küldése