StickyFingaz írta:
Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni
Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz.

[/quote]
Most akkor menj a sötét oldalra és olvass el 10 Messit érintő postot.A legjobb esetben is 2x lesz rendesen leírva a neve.Még a modok is "nem magas srácnak" meg "törpének" nevezik.[/quote]
OFF Ez nem jelenti azt, hogy ezért itt is így kell beszélni az ellenfél játékosairól. Nem az én dolgom, de nekem is szúrja a szemem bárkiről legyen is szó.
Bale-Di maria összehasonlításban én is az előző felé nyitnám a kacsacsőrt, mert tényleg nagyon jó játékos, de azt hiszem Madridban nem fogják tudni kiaknázni teljesen az erősségeit. Ugyanez van most Cr-rel. Amit eddig láttam abból az jön le, hogy az új taktika, mit most Ancelotti próbál meghonosítani nem fekszik a portugálnak. Nincs akkora tere és nem tud lendületből indulni, ami pedig az erőssége. Neki a gyorsasága az, ami őt olyan játékossá teszi amilyen. Ezzel nem azt mondom, hogy anélkül egy falábú, megye 2-es szintű focista, de látványosan visszaesik a teljesítménye az ilyen játékszisztémában. Úgy gondolom Bale-nek is ez lesz a "veszte", vagy átáll Carlo egy kontracentrikusabb taktikára.
Isconak és Modricnak láthatóan sokkal jobban fekszik ez a játék, csak ehhez nem feltétlenül Bale kellene.
Özil távozásának pedig lehet hogy később nem nagyon fognak örülni. Azért arra kíváncsi lennék Illarramendi, hogy vitézkedne Modric posztján, vagy Alonso aki már amúgy is alig bírja a terhelést, pedig a posztja nem is követeli meg a nagy futóteljesítményt. És nem kell elsősorban sérülésekre gondolni. Ti is egy kb. 60 meccses szezonra készültök. Isco is nagyon fiatal, nem bír el olyan sok meccset sem fejben sem fizikálisan. Nem ugyanazok a követelmények mint Malaga-ban. Özil nélkül elég félmegoldások születhetnek ha Ancelotti rotálni akar vagy ne adj' Isten a spanyol vagy a horvát lesérülne. Di Mariat is lehet persze középre tenni, de az elég idegen neki, inkább vészmegoldás.
A helyetekben engem legjobban még mindig a csatárkérdés izgatna. Szép, hogy ott van Morata, meg Jesé (aki ha jól tudom amúgy is szélső lenne), de kb. ennyi. Cr ha jól tudom le is nyilatkozta, hogy az nem az ő posztja, elég vékonyan vagytok ott.
Hogy ment Albiol, Carvahlo és jött Carvajal és Nacho szépen hangzik, de az előbbi jobbhátvéd, míg utóbbi "középsővédőkéntistudjátszani" balbekk, és valljuk be távolról sem egy életbiztiosítás. Aztán lehet idén veletek történik ami tavaly velünk. 3 játékos 2 posztra, rotálással és sérüléslehetőséggel, lehet hogy necces lesz.
Arról, hogy Bale összeveszett volna Levy-vel az ígérete miatt (ha volt) vagy hasonló elég valószínűtlen ha az ügynöke(!!) ilyet nyilatkozik: "Történtek jó és rossz dolgok a tárgyalások folyamán, de Daniel Levy az egész folyamat alatt kemény és igazságos volt. Sok mindent mondott a tárgyalásokon, különösen az utolsó pár hétben, de kezdettől fogva elhatározta, hogy olyan döntést hoz, ami a legjobb a Tottenham számára és mindenki tervéhez illeszkedik."