Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
h3x0r
Madridista

2013.09.03. 19:34:31

Chino írta:Hogy ment Albiol, Carvahlo és jött Carvajal és Nacho szépen hangzik, de az előbbi jobbhátvéd, míg utóbbi "középsővédőkéntistudjátszani" balbekk, és valljuk be távolról sem egy életbiztiosítás. Aztán lehet idén veletek történik ami tavaly velünk. 3 játékos 2 posztra, rotálással és sérüléslehetőséggel, lehet hogy necces lesz.
Lehet en tudom rosszul, de Nacho kozephatved, aki bal oldalt is tud jatszani. Par Castilla meccset lattam es ha jol emlekszek, akkor Casado volt a bal hatved, Fabinho a jobbhatved, Ivan, Nacho es Mateos pedig kozepen jatszottak.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.03. 19:13:05

StickyFingaz írta:
Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz. :mrgreen:[/quote]

Most akkor menj a sötét oldalra és olvass el 10 Messit érintő postot.A legjobb esetben is 2x lesz rendesen leírva a neve.Még a modok is "nem magas srácnak" meg "törpének" nevezik.[/quote]

OFF Ez nem jelenti azt, hogy ezért itt is így kell beszélni az ellenfél játékosairól. Nem az én dolgom, de nekem is szúrja a szemem bárkiről legyen is szó.

Bale-Di maria összehasonlításban én is az előző felé nyitnám a kacsacsőrt, mert tényleg nagyon jó játékos, de azt hiszem Madridban nem fogják tudni kiaknázni teljesen az erősségeit. Ugyanez van most Cr-rel. Amit eddig láttam abból az jön le, hogy az új taktika, mit most Ancelotti próbál meghonosítani nem fekszik a portugálnak. Nincs akkora tere és nem tud lendületből indulni, ami pedig az erőssége. Neki a gyorsasága az, ami őt olyan játékossá teszi amilyen. Ezzel nem azt mondom, hogy anélkül egy falábú, megye 2-es szintű focista, de látványosan visszaesik a teljesítménye az ilyen játékszisztémában. Úgy gondolom Bale-nek is ez lesz a "veszte", vagy átáll Carlo egy kontracentrikusabb taktikára.
Isconak és Modricnak láthatóan sokkal jobban fekszik ez a játék, csak ehhez nem feltétlenül Bale kellene.
Özil távozásának pedig lehet hogy később nem nagyon fognak örülni. Azért arra kíváncsi lennék Illarramendi, hogy vitézkedne Modric posztján, vagy Alonso aki már amúgy is alig bírja a terhelést, pedig a posztja nem is követeli meg a nagy futóteljesítményt. És nem kell elsősorban sérülésekre gondolni. Ti is egy kb. 60 meccses szezonra készültök. Isco is nagyon fiatal, nem bír el olyan sok meccset sem fejben sem fizikálisan. Nem ugyanazok a követelmények mint Malaga-ban. Özil nélkül elég félmegoldások születhetnek ha Ancelotti rotálni akar vagy ne adj' Isten a spanyol vagy a horvát lesérülne. Di Mariat is lehet persze középre tenni, de az elég idegen neki, inkább vészmegoldás.
A helyetekben engem legjobban még mindig a csatárkérdés izgatna. Szép, hogy ott van Morata, meg Jesé (aki ha jól tudom amúgy is szélső lenne), de kb. ennyi. Cr ha jól tudom le is nyilatkozta, hogy az nem az ő posztja, elég vékonyan vagytok ott.
Hogy ment Albiol, Carvahlo és jött Carvajal és Nacho szépen hangzik, de az előbbi jobbhátvéd, míg utóbbi "középsővédőkéntistudjátszani" balbekk, és valljuk be távolról sem egy életbiztiosítás. Aztán lehet idén veletek történik ami tavaly velünk. 3 játékos 2 posztra, rotálással és sérüléslehetőséggel, lehet hogy necces lesz.

Arról, hogy Bale összeveszett volna Levy-vel az ígérete miatt (ha volt) vagy hasonló elég valószínűtlen ha az ügynöke(!!) ilyet nyilatkozik: "Történtek jó és rossz dolgok a tárgyalások folyamán, de Daniel Levy az egész folyamat alatt kemény és igazságos volt. Sok mindent mondott a tárgyalásokon, különösen az utolsó pár hétben, de kezdettől fogva elhatározta, hogy olyan döntést hoz, ami a legjobb a Tottenham számára és mindenki tervéhez illeszkedik."
Forca Barca!!!!
petiamadridista
Madridista

2013.09.03. 18:25:49

[quote].Hogy hány gólt rógott Di Maria nem feltétlen mérvadó,hogy hány gól született miatt a passzaiból indításaiból,hogy a csaapt játékába hogy illett bele megint más...Hogy ki a jobb...Di Maria már bizonyított a Realban,Bale még közel nem...jelenleg Bale egy ígéret a madridnak Di Maria meg már bizonyított,innentől a REALBAN ebben a játékszisztémában ő beleillik,Bale még kérdőjel...[/quote]

Hát nyilván még nem tudjuk, hogy hogyan fog a Realban játszani, mert eddig egy meccsen sem lépett pályára.
Szerintem jóval több van benne mint Di Mariában.

De egyébként eza gondolatmenet alapján nagyon nyugodtan mondhatjuk, hogy Neymarral semmivel nincs beljebb a Barca mintha mondjuk Pedro játszana a helyén.
Pedronak is voltak jó meccsei, szép passzai.
ő is meg tudja csinálni jobb napjain azt amit eddig Neymar 5 meccsen megtett..
Szal....

Nyilván azért vesznek új játékosokat a csapatok, hogy velük megerősödjenek, hoyg ez emnynire jön be azt az idő eldönti, de az esély nagy arra, hogy Neymar jobb lesz a Barcaban mint Pedro volt, és ugyanez elmondható Di Maria és Bale esetben is.
HALA MADRID
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.03. 18:05:47

petiamadridista írta:Az elmúlt 3 évet összevetve Bale sokkal jobb és gólerősebb játékos, mint Di Maria
Mindezt úgy, hogy a vizsgált időszak felét kvázi balhátvéd szerepkörében töltötte.

Bale az angol első osztályban már a támadó harmadban játszva tavaly 21 gólt és megannyi gólpasszt is kiosztott.
Igen a Spurs rá volt építve, de ez a Spurs olyan csapat amely 60 rúgott gólig jut el egy idényben ( a Ligában persze). Ezzel szemben a Real Madrid 100-ig...
Miért? A Real Madrid többet támad, többet presszingel, több a lehetőség a támadók előtt mint mondjuk egy Spursben vagy egy Lyonban (a Lyont azért mondom, mert a sokat támadott Benzema a Madridban egyébként több gól rúgott mint francia csapatában.. meg lehet nézni. Jobb lett Benzema? Nem lett jobb. De még úgy is sokkal több lehetősége volt, hogy sokszor csak Higuaín cseréje volt... Di Maria szintén... A Benfica szíve -lelke volt, és azokat a számokat Madridban is hozni tudja...)
Bale-t kispasszos játékban még nem igazán láttuk.. Lehet, hogy tényleg nem megy majd neki. De lehet igen.
Mindenesetre a technikai tudása sokkal magasabb mint az angol átlag..
Ez tény, látjuk a cselein, a labdavezetésén, a labdaátvételein.
Én sem voltam túlságosan oda azért hogy őt igazolja le a klub közel 90 millió euróért, de ha beválik, akkor nagyon nagyot lehet vele fogni..
Meglátjuk.
Ja és még valami.
Di Maria cselezése meg sokszor abban merül ki, hogy belevezeti 5 védőbe a labdát, 1 -1ben egyáltalán nem jobb mint Bale. És gyengébb a lövőkéje, meg könnyebben elválasztják a labdától..

Szal azért az, hogy Di Maria és Bale egy szinten lennének, azt bárhogy is nézem, de egyelőre igen merész kijelentés.
igen másik oldal,egy Realban ahol pl van egy CR,közel nem lövöldözheti csak úgy el mint eddig...A Realban több a lehetősége egy csatárnak ő nem az...Bale sosem játszott igazán a támadó harmadban,tavaly kicsit mindíg hátrébbról indult,középről,pont ezért nem tudták felvenni, volt területe,ha előrébb tolják, meg ki szélre ahol nehezebb közelebb vannak a védők, könnyen befürödhet...Hogy hány gólt rógott Di Maria nem feltétlen mérvadó,hogy hány gól született miatt a passzaiból indításaiból,hogy a csaapt játékába hogy illett bele megint más...Hogy ki a jobb...Di Maria már bizonyított a Realban,Bale még közel nem...jelenleg Bale egy ígéret a madridnak Di Maria meg már bizonyított,innentől a REALBAN ebben a játékszisztémában ő beleillik,Bale még kérdőjel...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.03. 18:03:14

StickyFingaz írta:Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Bale a jobb oldalon fog játszani, annak ellenére, hogy nem ott tudja a Madrid legjobban kiaknázni a képességeit.
Bale---Isco----Ronaldo
-----Benzema----------
Gondolom, ez lesz.
zsulter írta:Modric-ra bizzák a kp-t aki egy tipikus premier-league középályás, amolyan scholes-féle. Robotol, mint egy állat, de kreativitása nem ér fel mondjuk egy Redondó-éval se, akit szintén alábecsültek korábban.
n+1 évig néztem a Spursben, és jó adag kreativitás szorult belé is, efelől biztosíthatlak, amellett, hogy rengeteget dolgozik a pályán, besegít a védekezésbe rendesen, a támadások szervezésében is hatalmas szerepe van szerintem.
zsulter írta:eladták Higuain-t így benzemának sincs alternatívája
Ez szerintem is gond lehet majd, igaz, hogy ott van Jesé meg Morata, de előbbi tudtommal inkább szélső mint csatár, utóbbi pedig... Nem mondom, hogy rossz játékos, de ahhoz még nem elég, hogy a fontos meccseken kezdőként számolhasson vele Ancelotti.

Bár jut eszembe, ott van még a sokoldalú, univerzális őstehetség Khedira is, aki középcsatárként is megállja a helyét, úgy tudom. :mrgreen:
petiamadridista
Madridista

2013.09.03. 17:54:07

Az elmúlt 3 évet összevetve Bale sokkal jobb és gólerősebb játékos, mint Di Maria
Mindezt úgy, hogy a vizsgált időszak felét kvázi balhátvéd szerepkörében töltötte.

Bale az angol első osztályban már a támadó harmadban játszva tavaly 21 gólt és megannyi gólpasszt is kiosztott.
Igen a Spurs rá volt építve, de ez a Spurs olyan csapat amely 60 rúgott gólig jut el egy idényben ( a Ligában persze). Ezzel szemben a Real Madrid 100-ig...
Miért? A Real Madrid többet támad, többet presszingel, több a lehetőség a támadók előtt mint mondjuk egy Spursben vagy egy Lyonban (a Lyont azért mondom, mert a sokat támadott Benzema a Madridban egyébként több gól rúgott mint francia csapatában.. meg lehet nézni. Jobb lett Benzema? Nem lett jobb. De még úgy is sokkal több lehetősége volt, hogy sokszor csak Higuaín cseréje volt... Di Maria szintén... A Benfica szíve -lelke volt, és azokat a számokat Madridban is hozni tudja...)
Bale-t kispasszos játékban még nem igazán láttuk.. Lehet, hogy tényleg nem megy majd neki. De lehet igen.
Mindenesetre a technikai tudása sokkal magasabb mint az angol átlag..
Ez tény, látjuk a cselein, a labdavezetésén, a labdaátvételein.
Én sem voltam túlságosan oda azért hogy őt igazolja le a klub közel 90 millió euróért, de ha beválik, akkor nagyon nagyot lehet vele fogni..
Meglátjuk.
Ja és még valami.
Di Maria cselezése meg sokszor abban merül ki, hogy belevezeti 5 védőbe a labdát, 1 -1ben egyáltalán nem jobb mint Bale. És gyengébb a lövőkéje, meg könnyebben elválasztják a labdától..

Szal azért az, hogy Di Maria és Bale egy szinten lennének, azt bárhogy is nézem, de egyelőre igen merész kijelentés.
HALA MADRID
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.03. 17:37:01

petiamadridista írta:
Nem gondolom hogy Bale jobbon többet tud majd mutatni mint Di Maria tenné
Miért?
Mert semmi baj nem volt Di Mariaval...Azon kívül kb hogy nem volt elég aljas a stílusa Mounak...Se cselezésben se labdatartásban se passzjátékban nem jobb Bale...fizikálisan,fejjel erősebb,viszont rövidpasszos játékban gyengébb...Nem hiszem hogy előrelépés lenne hozzá képest...Egy jó PL szezon miatt,hol rá hegyezték ki a játékot,és rendre önfejűen lövöldözött...No ez a Realben nem így lesz...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

petiamadridista
Madridista

2013.09.03. 17:25:43

[quote]Nem gondolom hogy Bale jobbon többet tud majd mutatni mint Di Maria tenné[/quote]

Miért?
HALA MADRID
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.03. 17:10:36

ferninho írta:
ugyanis hátul és elől is rövidültek
hátul? ezt te most halál komolyan gondolod? ne viccelj már légyszi.
elment az Albiol Carvalho duó, helyükre jött egy Carvajal és egy Nacho, akit del Bosque behívott most a válogatottba. (tudom-tudom, nem mostanában lesz kezdő a válogatottban, de azért csak behívták, mert kiestek jó páran ilyen-olyan oknál fogva)
már megbocsáss, de ez minden nekem, csak nem rövidülés, főleg, hogy még Albiol 11 millió körül ment el, míg Carvajal csak 6.5 millióba került, szóval ez még +4.5 millió...
de aztán lehet én látom rosszul...
Elől mindenképp veszteség Higuain elmenetele,azért se Morata se Jesse nem az a szint még...És pont itt kellett volna a legjobban erősíteni...Nem gondolom hogy Bale jobbon többet tud majd mutatni mint Di Maria tenné...Ezzel sokat nem léptetek előre...Lehet inákbb vissza ha befürdik...De elől már évek óta kellett volna egy igazi klasszis...Ehelyett a meglévő erős közepes csatársort is gyengítettétek...Igen majd Cicafiú meg Bale megoldja hátrébbról,jah vagy nem...Azért elférne egy igazi klasszis támadó előre,sztem ezt minden Real szurkoló beláthatja...Ehelyett egy felesleges igazolás jött középpályára rekord pénzért,aki könnyen lehet befürdik...Ugyanis nem rá fog épülni a csapat,ha teszem azt mégis akkor bukjátok Crt,semmivel nem jobb,de ezen a forgatókönyvön meglepődnék...Szal nem rá fog épülni a csapat,más poszton fog játszani mint eddig,más ligában,más felfogásban...És még ráadásul 1 hónapja nem edzett...Hát necces...És mint írtam oylan posztra jött ahova nem kellett volna ember...Továbbra is esztelen dolgonak tartom...Pláne mégha jó áron jött volna,de így...

Hátul pedig nem anyagilag értve gyengültetek,nem is értem hogy jön ez ide...Hanem ott volt egy Ricardo Carvalho,aki azért nem ma kezdte és nagyon rutinos...És középre ki is jött helyette? Nacho mint tehetség...? Pepe meg mint nem Mou hentese ki tudja hogy fog muzsikálni...Varanenak meg volt egy jó szezonja szintén más edzőnél,plusz sérült,közel nem biztos hogy hogy fog teljesíteni... Szal sztem ez mindenképp felveti a kérdéseket ezen a poszton...És nem értem miért nem vettetek vkit ide,hamár egyszer van lé...

És megint itt jön képbe meg hogy Bale 100milljából, aki kb fölösleges volt játszva lehetett volna hozni egy csatárt és egy védőt...Beljebb lennétek az tuti...

ozsimiki
Adminisztrátor

2013.09.03. 16:25:02

Szerintem nyilvánvaló,h többe került mint 91 milla júró. Annyi,h Perez megdumálta,benne volt a szerződésben is esetleg,h a pontos összeget nem hozhatják nyilvánosságra. Szerintem tök evidens,h CR kicsi egojának akart ezzel kedvezni, hiszen vele meg hosszabbítanának. Így maradhat abban a tudatban CR,h ő a valaha volt legdrágább, és talán ezért nem fog hisztizni +ban.

Biztos,h CR személye miatt nem tudhatjuk meg,és nem egyértelmű,h mennyibe került Bale, ill pont ezért egyértelmű nekem,h többe mint a portugál.

de ez kb édesmind1, pályán kell legyőzni őket,nem milla(farok)méregetésben.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.03. 16:01:38

Egyértelmű, hogy Bél a jobboson fog játszani, ez nem lehet kérdés szerintem.
Cunci balról indul ahogy eddig is, bár mintha azt olvastam volna, hogy Ő most szabadon fog játszani.
Erősödött nem erősödött a Real? Elől mindenképpen és talán csapat szinten is elmondható ez. Szóval szerintem igen. És hogy tartanunk kell-e tőlük? Nem jobban mint eddig.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.09.03. 16:01:22

Jelenleg úgy tűnik, hogy Bale érkezése nagyobb nyereség-mint amekkora veszteség Özil távozása, de abban nem vagyok biztos, hogy nem fog hiányozni a gülü ebben a szezonban. Isco nagy spíler, nekem is tetszik a játéka, de azt gondolom, még nincs Özil szintjén.
Ha pedig a walesi beég-amire szerintem van is sansz bőven-akkor bukta lesz a nyár perezéknek összességében.
Mondjuk Isco esetében mindenképp jól járt a madrid, kérdés, mikor tud igazán kibontakozni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Judit_21
Barça C

2013.09.03. 15:59:31

"azzal meg hogy nem járt edzésre (ugye két oldalú egy szerződés?) meg csak saját magával cseszett ki, mert ilyenkor min. egy hónap mire utoléri magát..."
Persze, kétoldalú a szerződés. Ez teljesen jogos, kellett volna járnia végig. Modric is ugyanezt csinálta, akkor is elitélték sokan.
Más kérdés, hogy akkor kezdtek el a focisták is trógerkodni, amikor a főnök azt mondta, igaz, hogy megigértem, hogyha nem indulunk BL-ben és jön egy jó ajánlat akkor mehettek, de meggondoltam magam, nem mentek sehova (oda sem, ahova talán egész életetekbe vágytatok), nem vagytok eladóak. Tudom én, hogy ez egy egyszeri alkalom és ti is öregedtek, de nem érdekeltek stb. stb.
Kérdem én, hogy egy fiatal 20-24 éves srác, akinek 35 évesen befejeződik a karrierje, de már 32 évesen is levezetni készül hogy élhet meg egy ilyen igazságtalanságot? Milyen ellenszere/fegyvere van? Kb. annyi, mint a szakszervezeteknek...sztrájkolnak. Ők így tudtak sztrájkolni.
Aztán persze (valószínűleg) elkezdett mérgesedni a viszony ami akár az öltözőbeni hangulatra is rányomhatta bélyegét, úgyhogy biztos nagyszerű lett volna továbbra is együtt edzeni.
Mindazonáltal továbbra is úgy gondolom, hogy ezt nem feltétlenül így kellett volna, köt a szerződés, mégjobban szem előtt kell tartani a csapattársakat és a közönséget. Apropó, a közönség mennyire tolerálja azt, ha valaki nyiltan elvágyódik? Hogy esne egy barcasnak, ha pl. az egyik legjobb embere (nem a legjobb, mert az Messi, őt szándékosan nem mondom) azt mondaná, hogy ő inkább elmenne a PSG-be? Gondolom nem tetszene. Szóval akkor ki miatt is kellett volna edzeni járnia? Egyébként edzett ő, csak nem a csapattal...Meglátjuk mennyit ért.
ferninho
Madridista

2013.09.03. 15:46:58

Xavi001 írta:Bale Bemutatásán mindeni Özil nevét skandálta a Santiago Bernabeu Stadionban....Azonban az elnök úr csöndre intette a tömeget.
csak a szokásos nso ferdítés, mindenki, az... hogyne...
jó páran neki kezdtek, de nagyon nem 20.000 ember, de ugye így jobban hangzik... :roll: és Perez mutatta, hogy ezt nem itt kéne, semmi keresnivalója ilyennek egy játékos bemutatásán és ebben teljes mértékben igaza is van.
ugyanis hátul és elől is rövidültek
hátul? ezt te most halál komolyan gondolod? ne viccelj már légyszi.
elment az Albiol Carvalho duó, helyükre jött egy Carvajal és egy Nacho, akit del Bosque behívott most a válogatottba. (tudom-tudom, nem mostanában lesz kezdő a válogatottban, de azért csak behívták, mert kiestek jó páran ilyen-olyan oknál fogva)
már megbocsáss, de ez minden nekem, csak nem rövidülés, főleg, hogy még Albiol 11 millió körül ment el, míg Carvajal csak 6.5 millióba került, szóval ez még +4.5 millió...
de aztán lehet én látom rosszul...
Egy kérdés a végére: Azt írják, hogy Bale végül nem lett rekordösszeg, ugyanakkor a madridista szerint Bale ezt nyilatkozta mikor kérdezték erről: “A világ legdrágább játékosának lenni nem helyez rám nagy nyomást. A nyomást én helyezem magamra...." Akkor most az lett vagy nem?
az interjún, az angol újságírók szegezték hozzá a rekordos kérdéseket és ugye szerintük 100 millió volt, míg a spanyolok szerint 91, ezért lett ez.
Most akkor menj a sötét oldalra és olvass el 10 Messit érintő postot.A legjobb esetben is 2x lesz rendesen leírva a neve.Még a modok is "nem magas srácnak" meg "törpének" nevezik.
nálunk ezek folyamatosan moderálva vannak és kijavítják.
persze néha kimarad 1-1 enyhébb, mint pl a nem magas srác, de a törpe meg hobbit meg mindenféle egyéb hülyeség mindig ki van moderálva.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.03. 15:43:22

Judit_21 írta:Kiváncsi lennék, a mai magyar munkavállalók mennyire tolerálnák azt, ha nem mehetnének el máshova dolgozni, ahol kellemesebbek a körülmények, többet keresnek stb.
kiváncsi vagyok, hogy hány ember vágna magán eret, ha nem tudná ott hagyni a bmw-t, havi 1 milliós fizetéssel, hogy átmehessen a jaguarhoz havi 1.200.000-ért.

azért ne csináljunk már ugy mint akit az éhenhalás veszélye fenyegetett volna...

azzal meg hogy nem járt edzésre (ugye két oldalú egy szerződés?) meg csak saját magával cseszett ki, mert ilyenkor min. egy hónap mire utoléri magát...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.03. 15:41:23

Sziasztok, madridista vagyok, nem akarok trollkodni, nem azért jöttem, csak hozzászólnék 1 -2 dologhoz :)

Szóval Bale-nek nem kell a baloldalon játszania. Sőt, nem is lenne szabad, ott CRonaldo játszik, Bale-t én inkább a jobboldalon tudnám elképzelni, mint egyfajta "tükörszélső". Főleg ballábas, így befelé húzva, kamatoztatni tudj a kiváló lövőkéjét. Ez egyébként is a modern futball alapvető tulajdonsága. Gondoljunk csak a Bayern Münchenre.. Szerintem mindenki így is gondol Bale -re, hogy a jobboldalon játszik és onnan húz befelé :)
Szóval, nagy kavarodást nem okoz a kezdőben, reméljük, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket :)

Aztán, Özil.
Furcsa, hogy ilyen gyorsan elment. Valószínűleg Perez keze nagyban benne a vana dologban. Nyilván hiányozni fog az a sok gólpassza amiket kiosztott, meg a laza, elegáns játéka, de Özillel volt egy nagy probléma, az utolsó két évében... Súlytalan volt a kapu előtt.. Agólpasszokat szépen osztogatta, bárki ellen.. De valahogy nem volt meg benne az, hogy becselezzen a avédők közé, vártlanul rászúrja.. stb stb..
Voltak azért hiányosságai bőven, bár tény, hogy ezzel együtt is elit játékos volt.
Most itt van Isco akiben eddig minden megvan ami Özilből hiányzott, de tény, hogy azok a védelem mögé belőtt labdái meg nincsenek.. egyelőre! Majd az idő eldönti :)
én leginkább a kispadot tartom kevésnek, de azért az is luxus lett volna, ha egy 10 millió eurós fizetésű Kakát jegelnek, aki amúgy is el akar menni, vagy egy 50 millió eurós játékost..
Szal.. nehéz ez, mindenesetre a kezdő nagyon erős, és sérülések esetén is sok a variációs lehetőség. (pl Isco kiesik, akkor Modric megy a helyére, Modric helyére meg Illara vagy Xabi.. akárki :) )
HALA MADRID
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.09.03. 15:39:59

[/quote]Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz. :mrgreen:[/quote]
Jo latni, hogy tiszteled az ellenfel jatekosat...[/quote]

Most akkor menj a sötét oldalra és olvass el 10 Messit érintő postot.A legjobb esetben is 2x lesz rendesen leírva a neve.Még a modok is "nem magas srácnak" meg "törpének" nevezik.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.03. 15:37:19

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... og-2276601

Hát igen, nem tenne jót Cr egójának, ha Bale drágább lenne. :roll: Amúgy furcsa, hogy az utolsó pillanatokban csak úgy eligazolt Özil.
Kép
Judit_21
Barça C

2013.09.03. 15:32:10

Levy nem azért egy szemétláda, mert egész nyáron a reált [auto_cenzúra].
Nagyjából minden valamirevaló olasz menedzser ezt csinálja.
Hanem ahogy a játékosaival bánik. Amiket lehet olvasni, hogy Modric-kal is meg most is mit leművelt. Megígért nekik mindent, különböző dolgokhoz/feltételekhez köti a távozásukat, aztán meg mikor teljesülnek a feltételek, akkor mégsem mehetnek el.

Kiváncsi lennék, a mai magyar munkavállalók mennyire tolerálnák azt, ha nem mehetnének el máshova dolgozni, ahol kellemesebbek a körülmények, többet keresnek stb.

Isco ügyes srác nagyon, nem véletlenül lopta be magát 2 meccs alatt a madridi közönség szívében. És itt megjegyezném, hogy nem csak az ügyessége számított, hanem az is, hogy 3:0-nál levág egy 40 méteres sprintet csak azért, hogy ne menjen ki a labda. Az ilyet a világ összes bajnokságában megtapsolják. Na Öziltől nem sok ilyet láttunk.

Özil belekényelmesedett az itteni helyzetbe (csak úgy, mint Benzema). Hiába volt ügyes, a flegmaság nem megengedhető. Igenis fel kell szántani a pályát, ő pedig erre nem volt képes, de inkább hajlandó. 50 misiért jó, hogy eladtuk, mert lehet, hogy minden 4. meccsen csinált valami szép dolgot, hozta a KÖTELEZŐT, a maradékokon kevés volt.

Nézzétek meg a robotunkat, lehet rá sokmindent mondani, de ez az arc minden évben, minden sorozatban és majd' minden meccsen hozza a KÖTELEZŐT. Ennek természetesnek kéne lennie, de a mai fociban inkább elismerésre méltóak az ilyen játékosok/emberek.

Bale-nek agyon kell fociznia magát, 8 tüdővel kell játszania és nem lesz gond. Ha nem is illeszkedik be azonnal, akkor is ki kell dolgoznia a belét nálunk, hogy ne hátrányból induljon a megitélése. A többit meg majd meglátjuk.
h3x0r
Madridista

2013.09.03. 15:31:49

zsulter írta: Modric-ra bizzák a kp-t aki egy tipikus premier-league középályás, amolyan scholes-féle. Robotol, mint egy állat, de kreativitása nem ér fel mondjuk egy Redondó-éval se, akit szintén alábecsültek korábban.
Redondorol nem tudok nyilatkozni, mert nem lattam focizni, de komolyan mondod hogy Modric nem kreativ?
Subinho írta:Bale leigazolása ugyanaz a szitu, mint anno Beckham, aki tulajdonképp pont Figo helyén játszott, aztán lett belőle középső védekező középpályás... :shock:
Sztem Bale megy balra, CR vissza jobbra és Di Maria meg padra... B verzió CR lesz a center, mint nálunk Messi és Benzema padozik. Vagy 4-4-2 -ben játszanak mind és akkor Özil marad ki...
ozil biztosan kimarad mivel mar az Arsenal jatekosa :lol:
Amugy szerintem elegge egyertelmu hogy Ronaldo bal oldalt, Benzema kozepen, Bale pedig jobb oldalt jatszik. Di Maria pedig Bale meg Isco csereje lessz.

OFF:
StickyFingaz írta:
Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz. :mrgreen:

Jo latni, hogy tiszteled az ellenfel jatekosat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013.09.03. 15:34:41-kor.
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.09.03. 15:29:35

Subinho írta:Bale leigazolása ugyanaz a szitu, mint anno Beckham, aki tulajdonképp pont Figo helyén játszott, aztán lett belőle középső védekező középpályás... :shock:
Sztem Bale megy balra, CR vissza jobbra és Di Maria meg padra... B verzió CR lesz a center, mint nálunk Messi és Benzema padozik. Vagy 4-4-2 -ben játszanak mind és akkor Özil marad ki...
Özil ígyis-úgyis kimarad mivel már az Arsenal játékosa. :mrgreen:
Nem hiszem,hogy Bél ki tudná túrni Hisztiánót a bal oldalról.Egyenlőre az se biztos,hogy kezdő lesz. :mrgreen:
A másik:CR mindig is a gyorsaságából élt,és ezt a képességét középen,bent a darálóban nem igazán tudná kamatoztatni.
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.03. 15:21:28

Bale leigazolása ugyanaz a szitu, mint anno Beckham, aki tulajdonképp pont Figo helyén játszott, aztán lett belőle középső védekező középpályás... :shock:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.03. 15:15:51

Xavi001 írta:Bale Bemutatásán mindeni Özil nevét skandálta a Santiago Bernabeu Stadionban....Azonban az elnök úr csöndre intette a tömeget.
tipikus sikersztori özilé.

megveszik egy jó idény után, első évben jó, aztán átveszi a facebook pózer szerepét, nulla lesz, eladják, és azok a szurkolók, akik 2-3- éve még aranylabdára akarták felterjeszteni, most sorra köpködik és hálát adnak a jó égnek h eltakarodott :lol: =D> két év múlva meg megint lecserélnek mindenkit és áhítattal várják a tizediket :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.09.03. 15:01:39

Bale Bemutatásán mindeni Özil nevét skandálta a Santiago Bernabeu Stadionban....Azonban az elnök úr csöndre intette a tömeget.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.03. 14:48:04

Bale így Bale úgy...Az ő posztja Ronaldoé...Ha máshol fog játszani,ha középen,ott egrészről leütközik majd masrészt nem lesz hely hogy a gyorsaságát kamatoztassa,harmadrészt ott msá feladat is van...Ha kitolják jobbra,és mivel bal lábas van ételme...De ott vissza is kell zárni,mert hogy Ronaldo nem mindíg zár vissza benne van,de ha 2en csinálják ezt akkor para lesz...Hát nem tudom,Carlo össze tudja majd vhogy rakni,a kérdés hogy nem e öli meg egymás a 2 játékos,nem oltják e egymás játékát...Bale egy Ronaldo klón,fura lehet ez így...Én meglepődnék ha Carlo kérte volna Balet,megkapta Pereztől,most neki kell vkit kezdenie vele...Hogy most rekord vagy nem rekord,mind1,rengeteg pénzért jött,kb 2szeres túláron, neki kezdenie kell...Nem tudom hogy fogja bírni ezt a terhet,és hogy mit fog tenni az ő érkezése az öltözői hangulattal,a madridban amúgy is voltak bajok ezen a ponton is...Majd kiderül,szezon végére...

Amúgy annyira erőltették ezt a Bale dolgot,erre most van 9 középpályásuk,elől meg:
Benzema-Morata-Jese - no comment
Hátul középső védőnek: Ramos - ez okés, Pepe - aki hentesnek isteni Mounál,de hosszútávon mint fix kezdő center... Varane - álomszezonja volt kb,de kérdés tudja e ezt folytatni más edzőnél...Pláne a sérülése után újra bele kell jönni...És ennyi a többi vészmegoldás...

Szal kérdem én jó ötlet volt e venni Ronaldo helyre egy újabb gigaegójú sztárt,vagy netán nem ártott volna egy klasszis center,meg egy védő...
Sztem a Real csak gyengült idén,ugyanis hátul és elől is rövidültek...Okés középpályán atom a csapat,de nem tudom...Mégha Bale meg Ronaldo kb csatárnak is minősülhet,akkor is elől egy Benzema aki hát nem egy Ronaldo(brazil)...És mellette ifik...Hátul meg 3 ember egyik fiatal sérülésből jön vissza,másik hentes,nem érzem klasszis védőnek...Tudom Nacho,dehát ő is hatalmas x,jó indulattal is....No meg vészmegoldások,de azok sosem telejsértékűek...És így ezzel a kerettel minden címért menni...Kevésnek érzem...És az hagyján,de értelemetlennek az egészet,mert ennyit költeni,és itt tartani...Ordítanak a hibák ebben az elképzelésben...Persze ettől még atom csapat a Real,csak kis ésszel lehetnének sokkal jobbak is...Közel nem annyira erős ez a Real mint lehetne,bár nyílván én ennek csak örülök...De Perez megint kezdd érdekes dolgokat produkálni,mint anno a végén a galaktikusoknál...

Válasz küldése