visca el barca írta:hát így hogy egy nap van, ez necces, de amugy simán benne van h lelép. neki a kezdőben semmi keresni valója nincs (soha nem is volt), minek padozzon ha a muba kezdő is lehetne. bár moyes is jo nagy hulye ha megveszi...
Özil? Nálunk is beférne a kezdőbe. Hihetetlenül jó játékos, csak egyes Real szurkolók hajlandóak ugyanúgy lehúzni, mint mindenkit, akinek van 2 rosszabb meccse... Vki múltkor bedobott egy statisztikát, miszerint ha jól emlékszem Özil amióta Madridban van 25 gólpassz alá 1 szezonban sem ment...
jenooo írta:Én nem teljesen értem ezt a fennakadást a pénz miatt úgy, hogy még 1 percet sem játszott. Az egy dolog, hogy a madrid ilyen hülyén kommunikálja le az átigazolási összegeket, de azért Neymar sem annyiba került centre pontosan, mint amennyi a hivatalos ára. Tavaly elég sokat lehetett olvasni erről a bizonyos 10 milliós előlegről, illetve azt is egész sok helyen megszellőztették, hogy a fater is kapott nem kevés kenőpénzt (azt mondjuk sosem tudjuk meg, hogy pontosan mennyit). De így mindent összevetve is a valódi ára inkább 70 millió körül lehet, ami valóban nem 90 millió, de egy eddig csak brazil ligában bizonyított játékosért ez az ár szintén túlzó. Na de majd az idő eldönti, hogy melyikük érte meg jobban az árát. Annak idején Ronaldo átigazolásakor is nagy volt a felbolydulás, azóta viszont bőven visszahozta az árát, sőt. Majd meglátjuk, hogy ez a két újoncnak hogyan fog sikerlüni.
Neymar ára hivatalosan 57 millió euró, kommunikálva lett a nyilvánosság felé. Ebben benne van a +10, meg az aláíráspénz is.
Miért akadunk fenn az árakon? Csak gondolj bele, hogy a többi csapat miért nem igazol még hasonló összegekért sem? Hogy van most? A Real igazolta a futball történelem 4 legdrágább játékosát? 3-at biztos. Szerinted ez mi, ha nem felháborító?
Nincs még 1 ilyen balfék csapat a Realon kívül, aki képes ennyi pénzt kiadni egy ilyen játékosért. Ha fele ennyit ér a gyerek, akkor belőttem ideálisan az árát. Mindig szajkózzátok, hogy a média, meg a rivális szurkolók miért utálják a Realt. Van még kérdés? Mikor még nem voltam Barca szurkoló, már akkor utáltam őket, az ugyanakkor lejátszódó Galaktikusok, megveszünk mindenkit a világon annyi pénzért, amennyiért akarunk akciókért.