Bob:
QB: Romo, Rivers: Romo jó, bár nem feltétlenül kezdő kaliber, de kanty QB zabálása miatt csúszott egy kicsit a pozíció, mert neki Matt Ryan a backup

Dez-el nagyon érzik mostanában egymást, ami nem csak Bryantet segíti top 3 WR-nek lenni, hanem Romo is többet szállít majd nyilván, mivel ezzel Austin előtt is megnyílhatnak nagyobb területek, szerintem a Cowboysnak idén jó szezonja lesz végre, főleg ha DeMarco is egészséges tud maradni, szóval összességben nekem teszik Romo, bár azért jó esetben is top 10 QB vége. Rivers engem nagyon aggaszt, remélem csak viccből van ő bent most a kezdőben, ha kanty kitesz majd olyanokat, hogy Alex Smith, vagy kis Manning ők jobbak szerintem.
RB: T.Richardson, Forte, Sproles, D.Richardson, Woodhead: Trent Richardson nagyon jó lesz, az egész Browns offense rá épül, őt jó, hogy el tudtad vinni a 12. pickel, én vittem volna 8-9 körül bőven. Forteról is azt mondják, hogy rengeteget adják majd neki a labdát, tehetsége megvan, csak a goal line carryket se Bush kapja majd. Sproles és Daryl jó flexbe, Woodhead is oké padra, csak vele ugye az a baj, hogy sose lehet tudni milyen napja lesz, mert a meccs alakulásától is függ a szerepe, de lehet, hogy a Chargersben többet kapatnak majd el vele és úgy bőven jó. Ebben a pozícióban rendben vagy eléggé.
WR: Colston, Torrey Smith, Kenny Britt, Michael Floyd: Colston első számú elkapó egy nagyon jó Saints offenseben, rosszabb nem lesz, mint tavaly nagyon, Smith is Flacco egyetlen értelmes célpontja most, kérdés Flacco hogy birkózik meg ezzel és a védelmek, hogy fogják fogni, illetve átragadhat rá, hogy Flacco otthon jó, idegenben rossz (legalábbis tavaly ez volt a képlet). Szóval lehet neki egy nagyon jó szezonja is, de lehet kicsit besül idén a Ravens offense.
A Britt, Floyd kettősből nekem egyik se tetszik igazán, Locker még semmit nem bizonyított a Titans QB-jaként, egészséges se tudott maradni, és ez kicsit elvesz nálam Britt értékéből. Floyd is kérdőjel számomra ebben a Cardinalsban, vannak olyan sleeperek akikben több az upside.
Ebben a pozícióban lehetnek ingadozásaid.
TE: Fred Davis, Julius Thomas: Egyiket se szeretem igazán, ha Davis egészséges marad most, akkor talán produkál valami értékelhetőt, de nem bíznék benne igazán. Thomas pedig nem hiszem, hogy sok labdát fog látni Demaryius, Welker és Decker mellett.
K: Succop: Elég semleges számomra, meglátjuk milyen lesz a Chiefs offense (valószínűleg nem tragédia), és akkor neki is lehet jó szezonja.
DEF: Broncos: Von Miller 6 meccses eltiltásával, Dumervil eltiltásával lehetnek gondok a pass rushban, de ha nem megy nekik max felveszek valami meglepetést az FA piacról. (Én tavaly a Seahawksot onnan vettem fel, és utána volt az a 45 pontos meccsük, szóval lehet ott minden évben aranyat találni, ha nem is akkorát, mint a Seahawks.)
Eazzy:
QB: Luck, Palmer: Luckot, pont előttem húztad be, idén még jobb lesz, mint tavaly, ő jó pick nagyon, attól függetlenül, hogy nem futó QB, tud futni és nála is ott vannak a futott TD-k. Palmert kérdés hogy védik majd meg, de cserének ő is tökéletes.
RB: Peterson, Wilson, Vereen, Rodgers, Greene : Peterson nyilván kérdés nélkül a legbiztosabb. Wilsonnak pedig meggyőzőnek kell lennie, mivel Brown jön vissza október vége felé és veszíthet onnantól futásaiból ha nem tud majd vigyázni a labdára. Addig viszont mindenképp jó lesz, mert nem lesz szinte kit betenni helyette. Vereen a Woodhead szerepben jó lehet, de fantasy szempontból nem jó a kiszámíthatatlanság miatt annyira. Rodgersnek és Greenenek nem sok szerepe lesz, Greene max kap pár goal line carryt, de ezzel nehéz számolni CJ2K mögött.
WR: Cobb, Jackson, Shorts, Tavon Austin, Wright: Cobb Rodgers első számú célpontja lesz, nagy breakout szezonja lehet, őt vittem volna a 2. kör végén, ha nem marad bent A.J. Green. DeSean kicsit kockázatos, de ebben az új offenseben egy jó Vickkel, produktívabb lehet, mint az elmúlt években, na de ő se az egészségesen maradás példája. Shorts tavaly nagy breakout volt és folytatni fogja ezt idén, főleg amíg nincs Blackmon. Tavon Austin tényleg jó, nem véletlen a legjobb WR-e a draft classnak, Bradford azért nem egy kutyaütő irányító, csak kell mellé is egy csapat, ami Austinnal kezd épülni. Wright ugyan az számomra, mint Britt, a Titans QB szituja miatt nem bízom benne, de ha Locker összetesz végre egy évet használható lehet.
TE: Ed Dickson: Mivel a Ravensben Torrey Smithen kívül nincs senki, ha át tudja venni Pitta szerepét, és sokat célozzák a red zoneban jó lesz, de kicsit lutri.
K: Henery: Pont úgy hozhat, mint a többi kicker, tényleg lényegtelen.
DEF: Ravens: Bennük én nem bíznék, mint te is írtad, de lesz várakozáson felül teljesítő DEF, szóval nem is kell aggódni. 3-4 DEF-en kívül úgysincs tuti top kb. Viszont ők Denverben kezdenek, ami nem feltétlenül biztató, a Tampán is lehet gondolkozni, mert ők a Jetsel játszanak és erősödtek.
kamaj:
QB: Rodgers, Schaub: Rodgers lesz valószínűleg a legjobb QB, ezen nincs is mit ragozni, Schaub meg jó beugrónak Rodgers bye weekjén.
RB: Foster, Gore, Pead: Foster nyilván jó, ha sérülése nem fogja befolyásolni, de azért van benne egy kis kockázat így, ha nem is nagy, ezért nem őt húztam. Gore szerintem nem ér egy második kört, de azért egy második kört, inkább vittem volna a helyedben egy top elkapót, mint én utánad Greent. Ettől függetlenül egy közepes 2. számú futónak jó. Na viszont itt kezdődnek a problémák. Pead el van tiltva az első meccsre, de ez nem lenne nagy gáz, de nem is első számú futó, mert az Richardson és így nincs jóformán cseréd RB-re. Fostert ha vitted nem lett volna hülyeség Tate-el handcuffolni. Foster és Gore bye weekjére kéne majd valaki számodra, mert Pead épphogy hoz majd valamit valószínűleg. Ha T.Y. Hiltont elcseréled lehet tudsz valakitől kapni érte egy low-end RB3-at
WR: Nelson, Welker, Mike Williams, Blackmon, Hill, Hilton, Holmes: Nem igazán értem miért kell ennyi, de Nelson és Welker rendben van, igaz egyiket se mondanám WR1-nek, de mindkettő jó WR2 szint. T.Y. Hilton is rendben van, sokat profitál majd Luckból, ha nem cseréled el én őt játszatnám flexben (Itt azért megjegyezném, hogy új OC van a Coltsnál, aki west coast offenset fog játszatni amiben kevesebb a Hilton erősségének számító mély labda, de szerintem hoz egy a rookie idényéhez hasonlót). WR3-nak Williams is rendben van igazából Vincent Jackson mellett meg tud élni viszonylag jól, de engem a Tampa kicsit taszít azért. Blackmonnal 4 meccses eltiltása van ugye, utána jó lehet, már amennyire Jacksonvilleben jónak lehet lenni. A csapatnevedből ítélve Jets fan vagy, de akkor te tudhatnád legjobban, hogy a Jets offense kuka, Hillnél és Holmesnál vannak jobb elkapód az FA piacon.
TE: Owen Daniels: Ő se lesz fiatalabb és ha DeAndre Hopkins bejön a Texansnak kevesebb targetje lesz, de azért ő egy korrekt TE lesz így is.
K: Tucker: Semmi extra, csak be ne süljön a Ravens offensével, bár nagyon azért biztos nem fog.
DEF: Jets: Jó, hogy jobb, mint az offense de azért na

Ha komolyan gondoltad és nem elfogultságból, azért szerintem találsz jobbat