kamcore írta: Igen, azt leszögezhetjük, hogy az utánpótlás rendszerünk nem gyengén holland szinten mozog, tehát marhajók vagyunk.
Viszont szerintem nem akkora para, hogy kölcsönbe mennek a fiatalaok. Ittvan a non plus ultra, a tökéletes generáció, és most próbáld meg mellette játszatni azt a játékost (mondjuk Deu), akinek minnél nagyobb szüksége van a percekre. Szerintem jó döntés volt kölcsönbe vágni.
Thiago más tészta, máig nem értem miért nem ment bele abba, hogy kölcsönbe megy valahova...
Egy kicsit félreértettél. Természetes hogy nem gond, hogy kölcsönbe mennek, ez lenne a legjárhatóbb út. Én is említettem, hogy Montoyanak a legjobb egy kölcsön lenne, ahol kezdőként játszhatna, és nem is Mallorca szintű csapatban. VISZONT. Nálunk ez a kölcsönadás valamiért nem működik. Nem is tudom, ki volt utoljára olyan játékos, aki kölcsönből vissza is érkezett. Ja. Cuenca és Afellay. De ők is miért?
Az a gond, hogy úgy érzem nem követjük vagy lemondunk a kölcsönadott játékosainkról. Ezért félek nagyon, hogy Deu és Rafinha is elkallódik, pedig ordít róluk, hogy hatalmas tehetségek. Rafinha annyival jobb helyzetben van, hogy a ligában maradt LE kezei alatt. Az előbbitől azért tartok, mert itt elég sokan lennének előtte. Habár hosszabb távon sokkal jobban járnánk ha minél többet játszana Pedrot és Alexist biztos jobban nyomatnák. De ehhez még az is kellene, hogy Angliában se a padon vagy a lelátón üljön.
Thiagonak nem kellett volna már kölcsönbe menni. Nem tudjuk pontosan mi lehetett a háttérben , de minden arra utalt, hogy biztos jövőt szánnak neki a csapatban.