Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ma arra jutottam, hogy nem önző, hanem a játékintelligenciája hiányzik ahhoz, hogy önzetlen legyen. (Ez így most kicsit furcsa, de mindjárt leírom.)recrea írta:Én is így gondolom, mondjuk ez nem újkeletű, tavaly is így volt, akkor sem volt ez a része szimpatikus. Elvitathatatlan: eldöntötte a meccset, és magasan a világ legjobbja.Dr.Dre írta:Messi mintha egy kicsit önző lenne... Nem?
Vagy csak én látom így?
Persze ettől függetlenül nagyon szép teljesítmény a 3 gól, le a kalappal.
Dr.Dre írta:Messi mintha egy kicsit önző lenne... Nem?
Vagy csak én látom így?
a meccs végén is volt egy olyan jelent, hogy vitte egyedül 54398 védőre nézelődött nézelődött, sehol semmi segítség, aztán 35 perc után megérkezett tello és inkább kitette neki, pedig simán bevihette volna a dzsungelbe...Dr.Dre írta:Messi mintha egy kicsit önző lenne... Nem?
Vagy csak én látom így?
Remélem felfogtad, hogy a szemét csak terelt az üres asztal miatt, amin épp azelőtt vágta gerincre a szőke HR-es csajt, mielőtt benyitottál, és szegény csaj valószínű még az asztal alatt sumákolt akkor is.Miksi Józsefné írta:Nekem volt egy főnőköm az mindig azt mondta az üres asztala mellett, hogy nem biztos,hogy az dolgozik akinek tele van az asztala.
Hogy hívták a főnököd? Konfuciusz?Miksi Józsefné írta: Nekem volt egy főnőköm az mindig azt mondta az üres asztala mellett, hogy nem biztos,hogy az dolgozik akinek tele van az asztala.
Igazándiból az az érdekes, hogy ha ez így is történt... sok kivetnivalót nem találok benneXavi001 írta: Utóbbira egyszer rárivallt: Mit művelsz? Új vagy, egy senki, inkább nekem passzolj. Ezért vagy itt, ez a feladatod.”
Az Udinesétől 37 millió euróért igazolt Sánchezhez hozzávágta: “Ahhoz képest, milyen rossz játékos vagy, nagyon sok pénzt fizettek érted. Kevés gólt szerzel, jobb lesz, ha ezt rám bízod.”