A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nálam meg lemaradt a röhögős smile, annyira írtam, mert amúgy átjött.recrea írta:
Szarkazmus volt természetesen.
Szarkazmus volt természetesen.jangamen írta:csak szerényen. inkább azt érzem, hogy hamarjában elfelejteném ezt a kupagyőzelmet, mintsem büszkeséget. Nagyjából egy nulla volt a meccs, valódi gólhelyzetet sem tudtunk kialakítani.recrea írta:Kezdődhet az ünneplés!![]()
Korai még az ördögöt a falra festeni, tudom, de... változás kellene.

csak szerényen. inkább azt érzem, hogy hamarjában elfelejteném ezt a kupagyőzelmet, mintsem büszkeséget. Nagyjából egy nulla volt a meccs, valódi gólhelyzetet sem tudtunk kialakítani.recrea írta:Kezdődhet az ünneplés!![]()
Akkor Tatának nem lesz hosszú táv. Szép és jó az az 1 meccs Fabregastól amin tényleg parádézott, de ettől függetlenül Iniesta ITT kb egy klasszissal jobb játékos mint Fabregas. Még a poszt se tök ugyanaz,de akkor is.Yokozuna írta:Sokan nevettek rajtam, hogy Fabregas hosszú távon kiszorítja Iniestát, hát meglátjuk. Szerintem ez Tata alap kezdőcsapata. De milyen lesz a játék?