Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
ferninho
Madridista

2013.08.30. 22:18:16

Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezt mellékelve.
https://pbs.twimg.com/media/BS8Q0qHCQAA4DJy.jpg" target="_blank
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.30. 17:53:44

Deal done!
Lamela
Chiriches

Next step: Eriksen. :)
Cikk róla: http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pit" target="_blank ... 03723.html

Senal-Spurs: http://www.whoscored.com/Matches/719936" target="_blank ... -Tottenham
Game90 írta:1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.
A Chelsea-ből lehetne csemegézni, vannak négyen (Ba, Torres, Lukaku, Eto'o) egy posztra, a kameruni nyilván nem hozható, de a másik három közül én megpróbálnám leigazolni az egyiket Wengerék helyében. Lukaku lenne a legnagyobb fogás.
Game90 írta:2. Végre nem a szélen van erőltetve, hanem CM. Amúgy pluszban, útwenger-ről: Ramsey játéka nem maradhat szó nélkül. Nagyjából egy éve Bob Wilson nyilatkozott a srácról, akkoriban nem ment neki túl jól és a kapuslegenda a következőket mondta: „Ramsey legnagyobb erénye, hogy egyszerűen játszik. Mostanában túlságosan bonyolítja a dolgát, nem is játszik a természetes posztján, talán túl sokat is várnak tőle, de nem könnyíti a saját dolgát”. Minden szavával egyet lehet érteni. Aaron pont attól „különleges”, hogy nem az. Nem egy technikás játékos, nem is túl taktikus, vagy kreatív, viszont az alapdolgok elvégzésében nincs jobb a csapatban. Robotol 90 percen át, labdát szerez, megtartja, továbbadja, és ahogy az este is kiderült, mostanában még a megfelelő helyen is tűnik fel, a megfelelő időben.
Ahogy emlékszem, régebben CM-ként (DM-ként) sem volt túl nagy király, úgy tűnik, kezdi felvenni a ritmust, Wilshere-rel jó párost fognak alkotni (ha éppen nem lesz sérült valamelyikük :twisted: ).
Game90 írta:Amúgy Bendtner marad nálunk...
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.08.30. 15:57:00

messideco írta:
Podolski 8-10 hét off...Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg :D
Ox is sérült, Ryo meg kb. CC szint.
Gareth Tello írta: Most már nem hiszem, hogy összejön egy Benzema-Suárez-féle nagy deal... Szerintem vesztek egy noname csatárt a Ligue 1-ből, oszt annyi.
Ramsey meg nem is értem, mitől fejlődött hirtelen ekkorát, elég brutál az utóbbi időben. Már majdnem Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro szint. :twisted: :)
1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.
2. Végre nem a szélen van erőltetve, hanem CM. Amúgy pluszban, útwenger-ről: Ramsey játéka nem maradhat szó nélkül. Nagyjából egy éve Bob Wilson nyilatkozott a srácról, akkoriban nem ment neki túl jól és a kapuslegenda a következőket mondta: „Ramsey legnagyobb erénye, hogy egyszerűen játszik. Mostanában túlságosan bonyolítja a dolgát, nem is játszik a természetes posztján, talán túl sokat is várnak tőle, de nem könnyíti a saját dolgát”. Minden szavával egyet lehet érteni. Aaron pont attól „különleges”, hogy nem az. Nem egy technikás játékos, nem is túl taktikus, vagy kreatív, viszont az alapdolgok elvégzésében nincs jobb a csapatban. Robotol 90 percen át, labdát szerez, megtartja, továbbadja, és ahogy az este is kiderült, mostanában még a megfelelő helyen is tűnik fel, a megfelelő időben.
Dr.Dre írta:Flamini :arrow: Arsenal
Kép

Amúgy Bendtner marad nálunk...

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.29. 19:27:56

Flamini :arrow: Arsenal

Ő lenne Wenger nagy dobása? Ennyi? Nem vagyok Senal fan, de ez még édeskevés szerintem..
Kép

Titi - The Legend!
messideco
Presidente del Barça

2013.08.29. 13:18:59

A Monaco után a Spurs igazolt majdnem a legtöbb játékost :lol:
Szerintem túl sokan lesztek, AVB nem fogja megtalálni a megfelelő taktikát...

Podolski 8-10 hét off...Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.29. 13:10:33

Initom írta:Nem vagytok túl sűrűn a középpályán? :-k
Vérbeli ,gólerős szélső kéne nektek úgy gondolom .Középen már elegen vagytok....Szélre ki van jelenleg? Chadli,Lennon?? És tud ott játszani Holtby,Lamela ,de egyik sem tudja pótolni Balet...közel sem. Nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen :) Mata,Eriksen...egyik sem szélső...inkább irányítók. :)
Chadli, Lennon és Townsend, aki elég jó formában van mostanában. :) Holtby, Siggy és Lamela is tud játszani a szélen, illetve vészhelyzetben Danny Rose is lehet balszélső.
Bale-t meg nem is egy embernek kell pótolnia, ez amúgy lehetetlen is lenne, hanem többnek, ezért jött ennyi ember a támadószekcióba. Lamela, Lennon, Chadli, Siggy, Holtby, Townsend, minden bizonnyal Eriksen is, ez azért szép. :) Ha nem is világklasszis játékosokról van szó, azért sok csapat elfogadná őket, az meg a másik, hogy nagyon fiatalok. Lamela 21, Eriksen 21, Holtby 22, Townsend 22, Siggy 23, Chaldi 24, szóval fejlődhetnek még bőven.

Viszont Mata így esélytelen lesz, ha jön Eriksen. Mondjuk nem is kell, megleszünk nélküle is talán.

Szóval jó bő, minőségi keretünk lesz, számtalan variációs lehetőséggel, bízom benne, hogy AVB a lehető legjobban tudja majd kezelni ezt a helyzetet, illetve abban, hogy viszonylag hamar össze tudja rakni a rengeteg igazolás miatt alaposan átalakult együttest.

Reszkessetek, ágyúsok, jövünk. :)

COYS!
ab1daL
Director del Fútbol

2013.08.29. 11:35:40

Azért a Tottenham még ha el is adják Balet, elég szépen erősítettek.. Ilyen kerettel most már tényleg az ágyúsok előtt kell végezniük, vagy inkább úgy mondom, a negyedik helyet el kell érniük.. Érkezett eddig Paulinho, Soldado, Capoue, Chadli, Lamela, elvileg közel vannak Eriksen megszerzéséhez az Ajaxtól..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
egoland
Barça C

2013.08.28. 22:01:12

http://www.dailymotion.com/video/x13u2dt_d11_sport" target="_blank

deu gólja a ligakupában
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 20:39:26

Gareth Tello írta:LAMELA! :)
http://www1.skysports.com/football/news" target="_blank ... -from-roma
Még jöhet Eriksen vagy Mata Bale árából, és jók leszünk.

Nem vagytok túl sűrűn a középpályán? :-k
Vérbeli ,gólerős szélső kéne nektek úgy gondolom .Középen már elegen vagytok....Szélre ki van jelenleg? Chadli,Lennon?? És tud ott játszani Holtby,Lamela ,de egyik sem tudja pótolni Balet...közel sem. Nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen :) Mata,Eriksen...egyik sem szélső...inkább irányítók. :)
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.28. 19:14:51

LAMELA! :)
http://www1.skysports.com/football/news" target="_blank ... -from-roma
Még jöhet Eriksen vagy Mata Bale árából, és jók leszünk.
Game90 írta:És Penalty mennyibe került? 20+3+1,5 millió ill. 2 barátságos meccs? :mrgreen:

Na, most hogy bent vagyunk a BL-ben, jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz.

Amúgy Ramsey (aki március óta magasan a legjobb játékosunk) és Wilshere is összeszedett egy kisebb sérülést.
1. Sajnos a United csak pénzt volt hajlandó elfogadni érte, úgyhogy 39 milliót fizettünk érte, de ezért a pénzért odaadták Howard Webbet is. :mrgreen:
2. Most már nem hiszem, hogy összejön egy Benzema-Suárez-féle nagy deal... Szerintem vesztek egy noname csatárt a Ligue 1-ből, oszt annyi.
3. Ramsey meg nem is értem, mitől fejlődött hirtelen ekkorát, elég brutál az utóbbi időben. Már majdnem Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro szint. :twisted: :)
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 15:17:27

Game90 írta:
...jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz...

Ha egy játékos jön, én már akkor is pezsgőt bontok ... :mrgreen:
Abi & Tito
PCsabi
aka Game90

2013.08.28. 15:08:36

Gareth Tello írta: 3. Őt is leigazoltuk, fizettünk érte 45 millió eurót, nem olvastad? :mrgreen:
És Penalty mennyibe került? 20+3+1,5 millió ill. 2 barátságos meccs? :mrgreen:

Na, most hogy bent vagyunk a BL-ben, jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz.

Mata-s pletykákat én is olvastam, de ő sajnos álomkategória.

Podolski 3 hét out, még Giroud-nak és Walcott-nak kéne lesérülnie, aztán legalább újra láthatnánk Bendtner-t Arsenal mezben. Amúgy Ramsey (aki március óta magasan a legjobb játékosunk) és Wilshere is összeszedett egy kisebb sérülést.

Ja, Fab tegnap tette ki ezt a képet fb-ra:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2276_n.png" target="_blank
Istenem, milyen középpálya volt ez...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.28. 12:22:17

Szerintem az Arsenal Di Maria-ról és Mata-ról is le fog csúszni. Di Maria a Granada ellen is a kezdőbe találta magát, úgylátszik Ancelotti számít rá. Mata pedig nem fog elmenni,legfőképp Mou végett. Tudjuk hogy milyen. Az Arsenal egy nagy riválisa a Chelsea-nek, oda biztos nem fogja elengedni. (meg szerintem máshova sem).
Úgyhogy a 'Senal-nak be kell érnie Sanogo-val, mást már nem tudnak hozni szerintem. Esetleg egy újabb tehetséges,tizenéves francia-angol játékost...Csak hát a szurkolók nem ezt várnák el... :roll:
Kép

Titi - The Legend!
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 11:48:42

ab1daL írta:
Initom írta:Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Valamint Podolskit tegnap le kellett cserélni,fájt a combja,kb ott mint Messinek, + Wilshere a bokáját fájlalta végig a meccsen,egyik sérülés sem jönne jól a hétvégén esedékes Spurs elleni meccs miatt.
szerda, 08:03
Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”

Persze ettől, lehet távozik, mondjuk pont az ágyúsokhoz..
25 millióról cikkeznek. Annyit megér,bőven ! :)

+
Wenger: "Mint ahogyan önök, én is azt hallottam, hogy Juan Mata elérhető lehet a piacon. Kedvelem a játékost. Ugyanakkor nehéz egy hazai riválistól ilyen nagy játékost leigazolni." - több forrás szerint egyébként Mata édesapja - aki az ügynöke is egyben - a helyszínen tekintette meg a Fenerbahce elleni mérkőzésünket.

Újságíró: "Mata édesapja az Arsenal vendégeként volt ott az Emiratesben?"
Wenger, nagy vigyorral az arcán: "Nem tudom. Talán."

forrás: Arsenalfan.hu

szerk.: Annak pedig nagyon örülök,hogy úgy látszik Wazza' marad a seggén...
Abi & Tito
ab1daL
Director del Fútbol

2013.08.28. 11:31:33

Initom írta:Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Valamint Podolskit tegnap le kellett cserélni,fájt a combja,kb ott mint Messinek, + Wilshere a bokáját fájlalta végig a meccsen,egyik sérülés sem jönne jól a hétvégén esedékes Spurs elleni meccs miatt.
szerda, 08:03
Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”

Persze ettől, lehet távozik, mondjuk pont az ágyúsokhoz..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 11:19:11

Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.27. 14:12:41

Schürrle :arrow: Mikel
Hazard :arrow: Azpilicueta

Mourinho time. :lol:

Igazságos döntetlen született szerintem, taktikus, szoros meccs volt.

Rooney tetszett, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz végül vele.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.26. 23:12:30

Nagyon éreztem, hogy X lesz. Látszott, hogy idény eleje van, mindkét csapat puhatolózott inkább, ténylegesen kockáztatni egyik sem akart. Szvsz ez a két csapat fog idén küzdeni a bajnoki címért, az erőviszonyok közel azonosak, úgyhogy marha kiélezett lesz egészen a végéig. De szerintem Mourinho rutinja döntő lesz Moyes-szal szemben, ahogy az NST is fogalmazott, ez az év amolyan ziccer Zsózénak és a Dinamonak.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miihii
KHAL

2013.08.26. 22:58:51

Nos, egy idény eleji, visszafogottabb, takitkus jellegű rangadó lett. Nem volt egy nagyon jó meccs, kevéske helyzettel. A megérzésem bejött, x született, bár azért gólos döntetlenre gondoltam.
Hiányozhat ez a 2 pont, mert hozható meccs lett volna akár, bár a cselszkij is húzhatta volna. De a Volna nevű játékos nem játszik :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.26. 19:57:51

MAN UNITED: De Gea - Phil Jones, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Cleverley - Valencia, Rooney, Welbeck - van Persie.
CHELSEA: Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Lampard - De Bruyne, Oscar, Hazard - Schürrle.

Mata? Valami bűzlik itt. :D

Heinrich írása: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... invallasa/

Mata lehet a nyerőember: Juan Mata has scored in each of the last three Barclays Premier League games between Chelsea and Manchester United.

Nagyon kíváncsi vagyok az összecsapásra, közhely, de ez tényleg az a meccs, ahol minden megtörténhet. Talán a Chelsea most erősebb, a Unitednak viszont van egy RvP-je... :D

2-2 a tippem.

HAJRÁ, UNITED!!!
miihii
KHAL

2013.08.26. 19:40:04

Érdeklődéssel várom az esti rangadót, kíváncsi leszek mire mennek a felek.
Moyesnek, mint új seprűnek, elég hatalmas árnyékból kellene kilépnie, a hazai premierén pedig pont a korábbi csodás párost kéne lenyomnia, a cselszkijt Jo5éval...

Nincs bombaformában a MU, a kékek meg nem tudni még hol járnak és mennyi van bennük, így mondjuk egy x-es csörtére számolok, inkább az idegek csatájának. De azért le kéne mákolni vhogy őket, otthon minden 3 pont kellene, pláne a nagyok ellen.

GO MU!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.26. 18:52:32

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2274385

Ha ez igaz, komoly erősítés érkezne Liverpoolba, de már Moses nélkül is eléggé sokat erősítettek a vörösök, de kit nem érdekelne egy minőségi Chelsea középpályás? :D Amúgy látom, hogy ma rangadó lesz az Old Trafford-on, Manchester Utd. vs Chelsea. Érdekes meccs lesz, nem vitás, szerintem a végeredmény x lesz, vagy Chelsea győzelem. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.08.26. 00:29:14

City égett egy nagyot, bár azért Wales-ben nem lesz egyszerű a többieknek sem, akkor is betli.

Holnap,ill már ma, M.U.-Chelsea, a Sir nélkül nem is érzem akkora nagy rangadónak,de azért még is csak két bajnokesélyes csatája lesz, remélem Moyes is felkerül Josecska azon listájára,"akitutálnikellmertlegyőzött"...

ettől függetlenül sajnos 50-50nek érzem a meccset, United még nem valami éles, bízok benne,h odahaza azért elverjük Lampardékat.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2013.08.25. 20:19:06

Állandósul ez a Spurs-tizenegyes taktika? :roll: A szövetség csapatot váltott, a MU helyett most a csirkések a kedvencek?
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése