Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szóval az megy az Evertonnál Deulofeuval, mint itt Neymarral: fokozatosan beépíteni a srácot a csapatba, felvenni a ritmust és ha minden oké, akkor állandó kezdő is lehet.Erxy írta:Volt itt korábban téma Deulofeu játékpercei, erről nyilatkozott az edzője:
Martinez (coach Everton): "Gerard (Deulofeu) is going to take a little bit of time to understand the physicality of the PL. It is such a different game to the one Gerard is used to. But the talent he has will be very helpful to the team"
Biztos vagyok benne, hogy meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra, onnantól pedig meg csak rajta múlik már.
Az ilyenekkel nagyon jócskán kell bánni. Adtunk ki mi pénzt Kikora, Agostinho Cára és társaira, akik egyáltalán nem váltották meg a világot. Ezzel csínyán bánjunk, főleg amíg 1 percet nem játszott. Nem láttam játszani a gyereket, de ahhoz félelmetesen nagy tehetség kell, hogy vki felérjen Xavi-Ini-Cesc szintjére.Chino írta: Egyelőre tényleg úgy néz ki hogy gyengült a csapat, de itt van például Denis Suarez, akiért csak nem véletlenül adtunk ennyi pénzt.
Én ezzel azért nem értek egyet. Romanról én nem nyilvánítanák véleményt, annyit nem láttam játszani. Dongou viszont egyértelműen nagy reménység. Kicsit elhamarkodottan ítélhetek, de látok benne annyit mint mondjuk Rafinhaban a saját posztján. remek fizikai adottságokkal rendelkeznek, folyamatosan benne van a gól. Tavaly is rendre kiválóan szállt be.kristop írta:az a baj, hogy ebben a csapatban most nem látok akkora arcokat, mint az előző idényben luis alberto, deulofeu vagy rafinha. mondjuk abból a szempontból nem baj, hogy nem kell év végén azon aggódni mit csináljunk a másodosztályba sok, de hozzánk kevés emberekkel.
akik szerintem innen vihetik valamire (első csapatunk) az grimaldo, bagnack, samper, plusz talán ié. de ők még atomfiatalok, van idejük. jelenleg egyikük se határozza meg annyira a játék képét és nem fogja megnyerni nekünk a meccseket. ezért érzem kicsit gyengének a csapatot.
akik említésre méltóak még
joan roman: már tavaly vártam tőle az áttörést, de csak idén lett alapkezdő, nem rossz
nieto: pozitív csalódás az új fiú, gyors, ügyes, de ő is csak a nem rossz kategória
espinosa: látszik a tehetség rajta mindig, de nekem hiányzik valami belőle
dongou: én még nem láttam tőle olyat, amiért akkora tehetségnek tartják
remélem az a játékos, akire várok az pont az a denis suarez lesz, akit most szereztünk meg.
egyébként lehet hülyén hangzik pont most, mert egy gyönyörű szóló után megszerezte a végén a győztes gólt, de nálam espinosa tipikusan az a játékos, akiről mindenki mondja milyen jó, látod, hogy jó megoldásai vannak, aztán egyszercsak eladja a csapat, vagy majd elmegy innen és mindenki kivágja a hisztit, hogy nem használjuk ki a tehetségeinket, de végül a svájci elsőosztályban vagy a championshipben végzi, esetleg a spanyol másodosztályban.
Espinosáé zseniális, amióta először láttam Javiert, imádom a játékát, és erre megint rátett egy lapáttal. Remélem, fényes jövő elé néz!
Azt nem értem hogy ha látszik rajta, hogy nem üti meg a szintet akkor miért nem a tehetséges Ortolát kezdeti.cinkoxid írta:Masip meg nem barca szint.
Az igen, Sanabria a padon.Erxy írta:Kezdő: Masip, Patric, Gomez, Bagnack, Planas, Ilie, Bedia, Espinosa, Nieto, Joan Roman, Dongou.
Pad: Ortolá, Babunski, Pol Calvet, Lucas, Sanabria, Sandro, Samper)
Remélem beletettek a kölcsönszerződésébe egy olyat, hogy például 18 meccsen pályára kell lépnie. Ha nem, akkor meg ... (Bár ismerve a remek igazoláspolitikánkat, lehet olyan van a szerződésbe, hogy nem játszhat...)shutterisland írta:nem tudom, mi a [auto_cenzúra] vitte el az everton deulofeut, ha ilyen senkiházi konék meg naismithek játszanak helyette, még akkor is, ha ég a ház.
pedig bíztam benne, hogy a spanyol edző majd nyomatja.
Már ott eldőlt a dolog, hogy az angol bajnokságba lett kölcsönadva... Ennél eredmény-centrikusabb bajnokság nincsen. Most nem azért, de hány olyat láttok manapság bármelyik PL csapatnál, hogy egy fiatalt beépítenek a csapatba? Minimálisan keveset, ezzel szembe a spanyol bajnokságban 1-2 kivételtől eltekintve (Real, Granada) mindenhol ezt csinálják. Sokkal több esélye lett volna, ha kölcsönadják egy Celta Vigonak, egy Sociedadnak, vagy akár az Ajaxnak. Szerencsétlen srác végigpadozza a szezont (ne így legyen!), aztán nem hogy 1 lépést megtettünk volna előre a fejlődése érdekében, hanem 1 lépést hátra tettünk. Persze ez egyelőre mind csak feltételezés, de hogy az egyik "legangolosabb" csapatban mit keres egy ilyen játékos, az nagy talány.visca el barca írta:tök egyértelmű h nem fog játszani, meg amugy sem való neki az a közeg. ez a kölcsönadás nem hogy nem segíti, hanem egyenesen hátrányos volt, hisz a barca b-ben legalabb jatszana...
A City jelenlegi politikája nem úgy fest, hogy beleillenek a jövő nagy tehetségei. Gondolom ezért nincs is rá szükség. Remélhetőleg pár év múlva fogni fogják a fejüket, hogy elengedték az egyik a legjobb középpályást.BritishKnight írta:Ha ennyire tehetséges akkor a City miért engedte el?