Boixos írta:
nem értem, h hogyan eshetett ki ennyire a pikszisből. x évig meccsek tömkelegét köszönhették neki, most meg ott tart, h lassan lapátra kerül, mindezt fiatal emberként... lehet, h levizelte perez kocsiját? hirtelen más nem jut az eszembe, h mitől lett feketeseggű... mert hogy nem a rossz formája miatt túrta ki egy tök középszerű kapus, az tuti.
láttad te Diego Lopez előző fél szezonját? én igen és én még ennyi bravúrt, amit folyamatosan lehozott még nem láttam... szóval az előélete alapján rá lehet mondani Lopezre, hogy tök középszerű, de egy ilyen félszezon után ez szimplán nevetséges.
és de, a rossz formája miatt, Mourinhonak Iker padoztatása jó döntés volt, már ráfért, nem azt nyújtotta már hosszabb ideje közel sem, mint előtte.
Talán 1-2 meccsen védett Adán, aztán ha jól emlékszem kiállították és jött is vissza Iker és maradt is volna végig a kapuban... csak aztán jött a sérülés és így érdekesebben alakult a dolog...
Casillasnak a szezon végén meg már semmi keresnivalója nem volt a pályán, ez jó döntés volt Mourinhotól, max a Kupa döntő utáni 2 bajnokin védhetett volna, az jót tett volna Ikernek.
nekem abszolút kedvenc focistám Casillas 2002 óta (és Ronaldo is ekkortól), tényleg imádom Ikert, de jelenleg semmi keresnivalója a kezdőben.
de a madridom.hu-n istimester jól leírta ezt az egészet, ha valakit érdekel elolvashatja,főleg az utolsó 2 bekezdést ajánlanám, de tényleg érdemes végigolvasni.:
http://madridom.hu/forum/viewtopic.php? ... 809#p79809" target="_blank