Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazándiból az az érdekes, hogy ha ez így is történt... sok kivetnivalót nem találok benneXavi001 írta: Utóbbira egyszer rárivallt: Mit művelsz? Új vagy, egy senki, inkább nekem passzolj. Ezért vagy itt, ez a feladatod.”
Az Udinesétől 37 millió euróért igazolt Sánchezhez hozzávágta: “Ahhoz képest, milyen rossz játékos vagy, nagyon sok pénzt fizettek érted. Kevés gólt szerzel, jobb lesz, ha ezt rám bízod.”
Xavi001 írta:Drága nemzeti sport, szégyen ez a lap.
Két U19-es spanyol válogatott játékos elmondása alapján Lionel Messi kegyetlen is tud lenni. Azt mondják, rendre megalázza a fiatalokat a Barca edzésein – írta a Nemzeti Sport.
.
Én pont ezt a részt imádom. Az a baj, hogy ezt annyira beledumálták az emberek fejébe. Villa mindenképpen ott akart lenni a VB-n, a Barca viszont hozta Neymart, aki az ő helyén játszik. Még ha megsérül vagy rossz formába kerül akkor is van még néhány játékos akivel meg kellett volna küzdeni a helyért. Nem akart egy Larsson szerepkört betölteni, ha van olyan (nem is gyenge) csapat, ahol stabil kezdő lehet. Inkább örülhetne, hogy fillérekért odaadtuk az Atletico-nak és nem kellett egy huza-vonába keveredni.Xavi001 írta:Drága nemzeti sport, szégyen ez a lap.
A lap úgy tudja, még egy Messi-ellenes klikk is kialakult a katalánok öltözőjében,az pedig eddig is ismert volt, hogy David Villa részben Messi miatt távozott a csapattól.
Szia, köszi, hogy szóltál, akkor meg sem nézem! Többet nem jövök...kristof121314 írta:Sziasztok ma nagyon rossz mecs lessz messi nélkül de remélem Neymar nagyon nagyot hoz
Na látjátok ezt így végig sem gondoltam. Jó lenne egy sajtótájékoztatón - nem ködösítve - akár a vezetők valamelyike, akár Messi, esetleg egy orvossal megtámogatva színt vallana, megmagyarázva, hogy mire vezethető vissza ez az állapot és mi lesz a megoldás. Én azt sem bánnám, ha bejelentenék, hogy egy hónapig nem látjuk tét meccsen, de aztán vélhetően rendben lesz. Ez a bizonytalanság, mindenféle ilyenkor szokványos kósza teóriákkal senkinek sem jó.ZBarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2273419
Ez elég érdekes cikk, nektek mi a véleményetek róla?
"Messi lelkivilágának – továbbá a Barca-szurkolók, valamint az argentin szimpatizánsok megnyugtatása végett – viszont alighanem jót tenne, ha a klasszis támadó mielőbb ismét kilencven percet tölthetne a pályán. És nem két vagy három meccsen összesen…" Én tényleg örülnék, ha Messi végre újra végigjátszana kilencven perceket a pályán, de sajnos az előző szezonban sérült volt, ezért nem tudott annyit játszani.
Mert egész nyáron haknizott jobbra balra. Kb. 1 hetet pihent nem többet, pedig pont az idei nyarat kellett volna kihasználnia regenerálódásra. Jövőre ugye megint ott lesz a VB.Lionel85 írta:Ez tényleg nem egy normális, szokványos dolog. Tényleg nem lehet 100%-os formában, de azt nem értem, hogy miért nem a nyáron pihent és tartottak rajta orvosi vizsgálatot, miért az új szezon elején kell ennek kiderülnie?
Egyértelműen az látszik a videón, hogy Godin ütésre készteti Mirandat Messi sérült testrészére.Charlie írta:Godin tells Miranda to hit Messi's thigh as he seems to have a problem there…
0:25nél tessék figyelni.
C.
ekkora egy görény gyökeret!!! hihetetlen...Charlie írta:Godin tells Miranda to hit Messi's thigh as he seems to have a problem there…
0:25nél tessék figyelni.
C.