Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mailboxos nem érkezett meg???rhynn írta:Három meg is jött!
Köszönöm
Akkor gyorsan megírom!rhynn írta:Redlions!
Írd meg nyugodtan!
Igazából 2 moderátort keresünk, de a jelentkezések alapján csak az egyiket találtuk alkalmasnak!
Szal hajrá!
szerintem iseszter21 írta:Szerintem meg biztosEnrique írta:Nem biztos az...eszter21 írta: Hát ha csak ketten jelentkeztek és nincs köztetek Charlie biztos, h nyerő vagy![]()
Lehet h a másiké sokkal jobb "páyázat" volt.
Bár még mindig kiváncsi vok, ki az...
Szerintem meg biztosEnrique írta:Nem biztos az...eszter21 írta:Hát ha csak ketten jelentkeztek és nincs köztetek Charlie biztos, h nyerő vagyEnrique írta: Ki jelentkezett rajtam kívül?![]()
Lehet h a másiké sokkal jobb "páyázat" volt.
Bár még mindig kiváncsi vok, ki az...
Nem biztos az...eszter21 írta:Hát ha csak ketten jelentkeztek és nincs köztetek Charlie biztos, h nyerő vagyEnrique írta:Ki jelentkezett rajtam kívül?rhynn írta:Kaptam két jelentkezést, majd átolvasgatom, most nem vagyok otthon, csak távolról böngészgetem!
Köszi mindkét jelentkezőnek!
Hát ha csak ketten jelentkeztek és nincs köztetek Charlie biztos, h nyerő vagyEnrique írta:Ki jelentkezett rajtam kívül?rhynn írta:Kaptam két jelentkezést, majd átolvasgatom, most nem vagyok otthon, csak távolról böngészgetem!
Köszi mindkét jelentkezőnek!