Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ilyen lesz*rom hozzáállással hozza is le! Ez volt a baj Titonál, hogy Messi még akkor is játszott, amikor nem kellett volna. Az első lépés a Messi-függőség leküzdése felé. Csak nehogy túlságosan is leszokjunk róla..Messithebest írta:Messit miért hozta le Martino
Egyértelmű: beáll és bever kettőt...Corvy írta:Itt a remek alkalom, hogy kiderüljön, mit tud hozzátenni az új edző! Hajrá!
még 2-3 év és talán egy-kettő jó is leszbence-barca írta:Legalább már nem a labdaszedőknek a kapu mögöttvisca el barca írta:meg alves beadásai a 2 m-es kapus kezébe.
Neymar a mostani fizikai állapotában kb 10 percig lenne a pályán. Az első komolyabb csele után lagyalulná a pályáról az egyik agyatlan Simeone-drón, aztán sirathatjuk a srácot. Nem kell ennyire fejetlenül menni előre. Egyrészt ez csak az odavágó, 1 gólos hátrányt a Nou Camp-ban akár az utolsó percben is le lehet dolgozni. Másrészt a szezon borzalmasan hosszú, nem most kell feltétlenül maximumon pörgetni a csapatot.Kash írta:Azta, szívemből szóltál.recrea írta:Szimpatikus csapat az Atma...ejj de sok könyököst, talpast kiosztanék nekik.
A hétvégi meccset nem láttam, de ez eddig ugyanaz, mint tavaly...mondjuk mitől lenne változás, ugyanaz a csapat?!
Rinku: tündéri az optimizmusod
Számomra az edző azt jelenti, hogy levezényli az edzéseket, kihirdeti a kezdőcsapatot és ennyi, nem fog a játékosok helyett játszani.
Szerintem Tata túl óvatos...Miért nem lehet Neymart Pedro helyett játszatni? Ha már megvettük elég vaskos összegért csinálja a dolgát...Rosszab lenne mint Pedro? Ezt nem hinném.![]()
Mintha nem is akarnák a győzelmet, de ilyen meccsek után én nem adnák fizetést. (Nem azért, mert vesztettek, hanem mert nem teszik oda a lelküket, már elfelejtették, miért küzdenek.)
Legalább már nem a labdaszedőknek a kapu mögöttvisca el barca írta:meg alves beadásai a 2 m-es kapus kezébe.
Azta, szívemből szóltál.recrea írta:Szimpatikus csapat az Atma...ejj de sok könyököst, talpast kiosztanék nekik.
A hétvégi meccset nem láttam, de ez eddig ugyanaz, mint tavaly...mondjuk mitől lenne változás, ugyanaz a csapat?!
Rinku: tündéri az optimizmusod