A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ugyan felejtsük már el azt a butaságot, hogy nem lehet kiemelni egy támadó védekezését. Pont most, hogy az új edző a fenti letámadást tartja szem előtt. Igen is hasznosan játszott, kiharcolt 2 szabadrúgást jó pozícióból, nem egy szögletet és sárgát is kiosztottak róla. Volt pár helyzete ami nem jött össze, de nem volt ajtó-ablak ziccer, azért ne túlozzunk. Van még hová fejlődnie, de ma Pedronál és Messinél is hasznosabb volt. Az meg nem az ő hibája, hogy Xavi szabadrugásai és szögletei egyre veszélytelenebbek...pep71 írta:
Alexis nagyot játszott???? mi alapján? nehogy a védekezését emeld ki, mert ő egy támadó, Fabregas akkora zsugát adott neki a végén, hogy még most is az megy a kivetítőn, de megint elpuskázta. A Levanta ellen Pedro és ő is nagyon élt, de megint láthattuk, hogy egy komolyabb csapat ellen semmit nem érnek...

Alexis nagyot játszott???? mi alapján? nehogy a védekezését emeld ki, mert ő egy támadó, Fabregas akkora zsugát adott neki a végén, hogy még most is az megy a kivetítőn, de megint elpuskázta. A Levanta ellen Pedro és ő is nagyon élt, de megint láthattuk, hogy egy komolyabb csapat ellen semmit nem érnek...maister6000cm3 írta:Szerintem ezt azért otthon behúzzuk. Tanulni kell a meccsből és Messit fokozatosan ki kell koptatni a kezdőből, majd télen eladni. Az árából meg megvehetnénk a védelembe Pepét, cserekapusnak Casillast és centernek Torghellét. Bár utóbbira nem biztos, hogy maradna elég pénz.![]()
Viccet félretéve, nem volt ez olyan borzasztó. Iniestának meccshiánya van, Xavinak még tart szerintem a hullámvölgye (remélem hogy az) A többiek meg be vannak zsongva. Mascherano és Alexis nagyot játszottak.
Ezt a Diego Costa gyereket vagy 5x szájba kellett volna térdelni, de nem csak őt.
Az viszont mázli, hogy Busit nem állították ki, pedig nem lehetett volna egy szavunk se.
Úgy érzem megkapta a kellő motivációt! Neymar személyében! Meccsről meccsre befogja látni , hogy most már más is tud Spanyol viaszt szarnii rajta kívülStalkyard írta:Nos a borzalmas első félidő után ez a második rettentően tetszett. Az elsőben a tavalyi csapat, a tavalyi játékkal csúfosan megbukott, viszont a folytatásban már látszott a Tata-féle Barca koncepciója. Valami fantasztikus volt a letámadás, gyakorlatilag levegőt nem hagytunk az ellenfélnek, pont, ahogy azt ellenünk szokták csinálni az utóbbi időben. A Pep-team is remekül támadott le anno, de ennyire agresszíven és eredményesen szerintem nem. Továbbá feltűnő volt a rengeteg taktikai falt, mint új elem, amivel csírájában fojtottuk el a legtöbb kontrát. Rettentő hasznos, de vigyázni kell vele, mert így is a fél csapat besárgult, ez később probléma lehet, akár a piros is villanhat, jóval többször, mint eddig.
És ami a második félidőben végig érlelődött bennem: évek óta először fordult elő, hogy jobbak voltunk Messi nélkül, mint vele. Tavaly már látszott, hogy ez a végletekig Messire kihegyezett támadójáték nem fog működni, és Tata szerintem változtatni is akar. Csakhogy ebben a rendszerben nem fér bele a sétálgatás, alibizés, ami Messit az utóbbi időben sokszor jellemezte. Nem tudom, talán korai kijelenteni, de ebben a rendszerben elöl talán jobban működik Fabregas. De ezzel várjunk még egy pár hónapot. Ami biztos, hogy Messinek össze kell kaparnia magát, leszállni a kicsit magas lóról, hajtani, küzdeni, és alárendelnie magát a csapatnak, hosszú évek óta megint. Szerintem ha változást akarunk, akkor Messinek nem szabad annyira kiemelt szerepet kapnia, mint eddig, hanem a CSAPAT "átlagos" tagjává kell válnia.

Szerintem ez nagyon jó oldal: http://livefootballvideo.com/mahitoo írta:Srácok! Nem tudjátok, hova szokták leghamarabb az ilyen meccseket felrakni? Nem kell HD, se magyar kommentár. Esélytelen, hogy nézzem élőben sajnos. Köszi a válaszokat!
Köszi, amint tudok, ránézek!S.Agüero írta:Ide. :mahitoo írta:Srácok! Nem tudjátok, hova szokták leghamarabb az ilyen meccseket felrakni? Nem kell HD, se magyar kommentár. Esélytelen, hogy nézzem élőben sajnos. Köszi a válaszokat!
http://www.youtube.com/user/AFCHighdef

Ó, de kár, ó, de nagyon kár, hogy nem Cesc kezd!Sipi24 írta:kezdő: Valdés, Piqué, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Alba and Alves
Ide. :mahitoo írta:Srácok! Nem tudjátok, hova szokták leghamarabb az ilyen meccseket felrakni? Nem kell HD, se magyar kommentár. Esélytelen, hogy nézzem élőben sajnos. Köszi a válaszokat!
én is csak ez miatt rendeltem meg a digit, a szobámba 1 tvre, bátyámnál meg van t-home a sportklub miattzola8787 írta:Nekem csak emiatt van digi tv-mrecrea írta:Mondjuk ez vicc...még a 600 Ft-ot is kifizetném ezeknek a majmoknak.kajtarp írta: tököm tele van a digivel. a két bl selejtezőt lehet nézni online, de a barca atletico meccsre bezzeg nem lehet jegyet venni...
Első 6 csatornám: Digi 1-2, Sport 1-2, Eurosport 1-2.
Nekem csak emiatt van digi tv-mrecrea írta:Mondjuk ez vicc...még a 600 Ft-ot is kifizetném ezeknek a majmoknak.kajtarp írta: tököm tele van a digivel. a két bl selejtezőt lehet nézni online, de a barca atletico meccsre bezzeg nem lehet jegyet venni...
Mondjuk ez vicc...még a 600 Ft-ot is kifizetném ezeknek a majmoknak.kajtarp írta: tököm tele van a digivel. a két bl selejtezőt lehet nézni online, de a barca atletico meccsre bezzeg nem lehet jegyet venni...
Én nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy nem Cesc fog kezdeni. Xavi azért 3 napja lehúzott 90 percet (amin meg is lepődtem) és vasárnap már Malaga-n van vizitünk. Kicsit félek, hogy ha ez így is lesz mennyire fog Fabregasnak feküdni az a poszt.pep71 írta:Cesc sajnos padozni fog sajnos szvsz, de ne így legyen. Ha padozik, akkor megint kiderül, hogy miért nem tud folyamatosan jól játszani. Mégpedig azért nem, mert nem kapja meg a bizalmat és ezáltal önbizalma sincs. Amúgy, nagyon nehéz döntés, hogy ki kezdjen mert ilyen középpályássor nincs még 1 a világon.Barcaman14 írta:Ha ugyanazzal a mentalitással lépünk pályára, mint a Levante ellen, akkor nem lehet gond. Ha folyamatos nyomás alatt fogjuk tartani a matracosokat, akkor nem sok esélyük lesz kibontakozni és győzelemmel tudunk fordulni a visszavágóra. Ehhez viszont jó lenne egy stabil védelem, ami igazából ma fog kiderülni, hogy mennyire is stabil. Emiatt egy kicsit van aggódni valónk, mert villámgyors kontrákból biztosan lesz egy pár.
Kíváncsian várom a kezdőnket. Cescet szerintem megint kezdetni fogja, ami nem is csoda a hétvégi játéka miatt és nem kizárt, hogy ismét Iniesta fog padozni. Ma pláne nagy fizikai igénybevétel lesz, úgyhogy szerencsésebb lenne Neymart megint csak a 2. félidőben bedobni, továbbra sem lehet még tökéletes állapotban.
1-3-at tippelek, de az lenne az igazi, ha kapott gól nélkül tudnánk lehozni a 90 percet.
Visca el Barca
tököm tele van a digivel. a két bl selejtezőt lehet nézni online, de a barca atletico meccsre bezzeg nem lehet jegyet venni...S.Agüero írta:Ezeket a kérdéseket imádom.Alfa írta:Jól tudom h egy magyar tv sem közvetíti a meccset?
Amúgy nem tudod jól, adja a digi.