Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem ez nem nekem szólt, mert én írtam is, hogy kihagyom a bulit a találkozó miatt, aztán amúgy kiderült, hogy tudtam volna menni a talira, mert ma lesz a buli.Minden más duma, köntörfalazás. Utolsó buli, nagy távolság, névnapok stb..
Alcantara írta: Mielőtt Te félreértenéd: Én tudom, hogy te nem iratkoztál, ellenben itt elmondtad, hogy miért. Ezért hoztalak fel példának, mint érthető dolgot!
Jól átbeszéltük a semmit!
Mielőtt Te félreértenéd: Én tudom, hogy te nem iratkoztál, ellenben itt elmondtad, hogy miért. Ezért hoztalak fel példának, mint érthető dolgot!recrea írta:A félreértések elkerülése végett: én SOSEM voltam feliratkozva erre az időpontra, mert tudtam, h lagzi lesz, szóval nem volt szükségem "kifogásra".Alcantara írta:Egyedül Recrea lakodalmi meghívására (és ha jól emlékszem miihii utazására) mondom azt, hogy igen ez nyomós érv.
A másik: ha van számomra jó időpont, 10 perc alatt szerzek műfüves pályát, meg kocsmában helyet.
A félreértések elkerülése végett: én SOSEM voltam feliratkozva erre az időpontra, mert tudtam, h lagzi lesz, szóval nem volt szükségem "kifogásra".Alcantara írta:Egyedül Recrea lakodalmi meghívására (és ha jól emlékszem miihii utazására) mondom azt, hogy igen ez nyomós érv.
És régen még Te sem azt írogattad be ide, hogy "úgysem lesz ebből semmi" meg "12 ember alatt nincs értelme a focinak", hanem az elsők között iratkoztál fel...Drigo írta:Régen sem volt senki sem gazdagabb, nem volt otthon kevesebb barátja, vagy kevesebb programajánlata. Mégis, a találkozó prioritást élvezett, mert olyan barátságok alakultak ki online, ami megérte azt, hogy offline is megismerkedjenek egymással az emberek. Régen is "probléma" volt a vidékieknek a szállás, mégsem aludt senki padon (kivéve szegény Krojf komát ): ). Régen is lehetett volna menni szülinapozni, név napozni, utolsót bulizni, de mégsem halt bele senki abba az egy kihagyott alkalomba. De még egyszer, én senkit nem kértem számon, nem én erőltettem ezt a találkozót, sőt már az elején megmondtam, hogy nem lesz ebből semmi. Ennek ellenére - a feltételek teljesülése mellett - szívesen segítettem volna a szervezésben
Nagyjából minden szavaddal egyetértek.Drigo írta: Régen is "probléma" volt a vidékieknek a szállás, mégsem aludt senki padon (kivéve szegény Krojf komát ): ). Régen is lehetett volna menni szülinapozni, név napozni, utolsót bulizni, de mégsem halt bele senki abba az egy kihagyott alkalomba.időről-időre szóba kerül, hogy milyen jó ez a mostani közösség. Pont ennyire.
Mivel abbol a magbol mar csak paran forumoznak aktivan, igy kicsi a valoszinusege hogy abbol nagyobb tarsasag osszejonne. Meg egy pokert is alig tudunk osszehozni...MQuC írta:Régen, amikor még megfigyeltem a fórumot, minden évben jó kis közösség volt a talikon, nem? Én arra alapoztam a kérdésemet, hogy nicns-e egy régi, öreg motorosokból állo mag, akik megőrizték ezt a hagyományt.
Kód: Egész kijelölése
1. Matyi - Focizom, eszem, iszom. :D
2. Alcantara - focizik- eszik- iszik (???) stb...
3. GT - focizik, eszik, iszik :)
4. Daniel Barca - Foci, eszek, iszok, ami lesz :D
5. Mézner Balázs (Mezner2) minden játszik,bár foci a lábam állapotától függ 80%, hogy az is menni fog
6. Kozma Tibor a.k.a. Messifan - foci, evés, ivás, viszek pálinkát
7. sjd - foci 75%, eszem, iszom
8. Tarsi - 50%, foci sajnos kilőve, de ezt kaja piával kompenzálom :D
9. szajko - focizok és kajálok, pia kilőve, mert 99%,hogy kocsival megyek, de megyek kocsmába
10. MQuC - minden
11. kudu - minden
12. Mihu - 40% csak foci, nem alkoholizálok, de megyek kocsmába :D
13. VV19 - foci, kaja, pia, Kolumbia
Így viszont maximum csereember lehetsz!:(recrea írta:
De igen, a probléma az, h Baján van az örömteli esemény. Ha a foci ott lesz, ok, pályát is tudok szerezni.
De igen, a probléma az, h Baján van az örömteli esemény. Ha a foci ott lesz, ok, pályát is tudok szerezni.Alcantara írta:Ne mondd, hogy öltönyben és lakkcipőben egy jó órát nem bírnál focizni!recrea írta:Én lagziba megyek, szóval biztosan nem tudok menni, gyakorlatilag az egyetlen időpont, ami nem jó, eredetileg sem voltam felírva rá, nehogy leugassatok majd.
Bármikor máskor szívesen mennék. Amúgy másképp nem fog működni, csak ha valaki vállára veszi a dolgot, és leszervezi, h itt a foci, itt meg az ivás, bekiabálásra nem lesz helyszín.
Ne mondd, hogy öltönyben és lakkcipőben egy jó órát nem bírnál focizni!recrea írta:Én lagziba megyek, szóval biztosan nem tudok menni, gyakorlatilag az egyetlen időpont, ami nem jó, eredetileg sem voltam felírva rá, nehogy leugassatok majd.
Bármikor máskor szívesen mennék. Amúgy másképp nem fog működni, csak ha valaki vállára veszi a dolgot, és leszervezi, h itt a foci, itt meg az ivás, bekiabálásra nem lesz helyszín.
Kód: Egész kijelölése
1. Matyi - 99%, Focizom, eszem, iszom. :D
2. Alcantara - focizik- eszik- iszik (???) stb...
3. GT - focizik, eszik, iszik :)
4. Daniel Barca - Foci, eszek, iszok, ami lesz :D
5. Mézner Balázs (Mezner2) minden játszik,bár foci a lábam állapotától függ 80%, hogy az is menni fog
6. Kozma Tibor a.k.a. Messifan - 99%, foci, evés, ivás, viszek pálinkát
7. sjd - foci 75%, eszem, iszom
8. Tarsi - 50%, foci sajnos kilőve, de ezt kaja piával kompenzálom :D
9. szajko - focizok és kajálok, pia kilőve, mert 99%,hogy kocsival megyek, de megyek kocsmába
10. MQuC - minden
11. kudu - 90%, minden
12. Mihu - 40% csak foci, nem alkoholizálok, de megyek kocsmába :D
13. VV19 - 69%, foci, kaja, pia, Kolumbia