A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
tököm tele van a digivel. a két bl selejtezőt lehet nézni online, de a barca atletico meccsre bezzeg nem lehet jegyet venni...S.Agüero írta:Ezeket a kérdéseket imádom.Alfa írta:Jól tudom h egy magyar tv sem közvetíti a meccset?
Amúgy nem tudod jól, adja a digi.
Cesc sajnos padozni fog sajnos szvsz, de ne így legyen. Ha padozik, akkor megint kiderül, hogy miért nem tud folyamatosan jól játszani. Mégpedig azért nem, mert nem kapja meg a bizalmat és ezáltal önbizalma sincs. Amúgy, nagyon nehéz döntés, hogy ki kezdjen mert ilyen középpályássor nincs még 1 a világon.Barcaman14 írta:Ha ugyanazzal a mentalitással lépünk pályára, mint a Levante ellen, akkor nem lehet gond. Ha folyamatos nyomás alatt fogjuk tartani a matracosokat, akkor nem sok esélyük lesz kibontakozni és győzelemmel tudunk fordulni a visszavágóra. Ehhez viszont jó lenne egy stabil védelem, ami igazából ma fog kiderülni, hogy mennyire is stabil. Emiatt egy kicsit van aggódni valónk, mert villámgyors kontrákból biztosan lesz egy pár.
Kíváncsian várom a kezdőnket. Cescet szerintem megint kezdetni fogja, ami nem is csoda a hétvégi játéka miatt és nem kizárt, hogy ismét Iniesta fog padozni. Ma pláne nagy fizikai igénybevétel lesz, úgyhogy szerencsésebb lenne Neymart megint csak a 2. félidőben bedobni, továbbra sem lehet még tökéletes állapotban.
1-3-at tippelek, de az lenne az igazi, ha kapott gól nélkül tudnánk lehozni a 90 percet.
Visca el Barca

Tavaly úgy emlékszem, hogy adták, nem? Sőt biztos, mert emlékszem, ahogy Valdes hibájánál...Erxy írta:Uefa miatt nem mehet emberi időben a meccs, ugye ilyenkor vannak selejtezők...
Viszont most nézem, hogy a SportTV honlapján a műsorújság alapján nem adják a meccset...
Teljesen egyetértek. De a kupameccseket szintén ilyen későn adják... Értem én, hogy sziesztáznak, de ez akkor is késő. A játékosoknak sem hiszem, hogy pont ez az ideális "aktív" időszak.ZBarca írta:Én egyszerűen nem értem, miért vannak mindig olyan későn a szuperkupa meccsek.Tavaly, ha jól emlékszem, fél tizenegykor volt és az első meccset meg is néztem, de idén tizenegykor lesz és már most tudom, nem fogom megnézni.
Na de mi lesz jövőre?
Éjfélben kezdődik majd? Azt azért ne! Remélem jövőre már kilenckor elkezdődik, nem akarok hajnalban meccset nézni!

Hupsz, az is szerda.Drigo írta:Hogy mikor???S.Agüero írta:Az FC Barcelona és az Atletico Madrid játszik majd a spanyol Szuper Kupáért Augusztus 21-én pénteken, és 28-án szerdán.A második meccs a Camp Nou-ban lesz.
Hogy mikor???S.Agüero írta:Az FC Barcelona és az Atletico Madrid játszik majd a spanyol Szuper Kupáért Augusztus 21-én pénteken, és 28-án szerdán.A második meccs a Camp Nou-ban lesz.
Ez az egy, ami egyértelmű.MQuC írta:Én úgy gondolom, hogy ez egy kupadöntő, ahová az Atletico is bejutott. Nem lesz egyértelmű madridi győzelem.