Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most már 98 millióról szólnak a legújabb hírek, az meg még mindig 100 alatt van.Most úgy néz ki jön Bale 110 millió euróért játékosbevonás nélkül. Kíváncsi vagyok, ha nem jött volna Neymar megvették volna-e. Azért Perez megalomániája nem ismer határokat, ráadásul eléggé segget csinál a szájából. Lenyilatkozza hogy egy játékos sem ér 100 millió eurot és nem ad senkiért ennyit, aztán megy a 110 millió. Ennek ellenére én annyira nem tartok tőle, ha még Mou lenne akkor viszont nagyon nem lennék nyugodt.
Minden csapat szurkolói között vannak barmok és normálisak, ahogy ez az élet más területén is igaz. Engem az idegesít legjobban, mikor kijelentik, hogy az összes Barca-szurkoló népművészeti cserépedény, de vica-versa működik. A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.kristop írta:amikor a túloldalon egy madridista fejes tök komolyan írja, hogy messi nem sérült meg, csak kifogás, mert nem ment neki, akkor azért nagyon nevetek :DDD
jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.
Így van. Egyáltalán nem kell elszállni ettől az eredménytől. Majd, ha az Atletico, meg a Valencia ellen is hasonlóak lesznek a szintkülönbségek, na akkor lehet örülni. De csak pusztán örülni, ugyanis a kupákat májusban adják. Elég 1 rossz meccs, 1 rossz mozdulat és vége lehet a dalnak.h3x0r írta:Szep es jo ez a 7-0, de azert ne felejtsuk el, hogy a Levante elegge leszallo agban legvo csapat.
vagyis nem nézel régóta Barca meccseket és 1 meccsből itélsz...murmark írta:Nem érdekel hogy a Bale ide megy vagy odamegy. ez a barca ver bármilyen realt. 2008 óta nézek spanyol focit barca még soha nem kezdett így. A madrid idén ezzel a teljesítménnyel örüljön ha BL-be bejut.
murmark írta:Nem érdekel hogy a Bale ide megy vagy odamegy. ez a barca ver bármilyen realt. 2008 óta nézek spanyol focit barca még soha nem kezdett így. A madrid idén ezzel a teljesítménnyel örüljön ha BL-be bejut.
Xabi Alonsoval az a problema, hogy az utobbi 4 szezonban osszesen 237 meccset jatszott. Se a Realban, se a valogatottban nincs stilusban hozza hasonlo jatekos. Mivel nem volt ki helyettesitse, ezert szezon vegere fizikailag teljesen tropa volt, rengetegszer beinyjekciozva jatszott. A nagyobb problema viszont az volt, hogy fejben is teljesen elfaradt, ennek (is) koszonheto az a rengeteg elkesett belepo.jenooo írta:Valóban szomorú a szurkolók többségének véleménye Xabriól. Arra viszont egyikük sem gondol, hogy mi történik, ha a nullkilométeres Illarramendi nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Szerintem idén még igenis nagy segítség lenne Alonso, én személy szerint nagyon sajnálom a dolgot.visca el barca írta:olvasva a szurkoli véleményéket, azért amellett h termszetesen sajnálják a csókát, sokan nem dőlnek a kardjukba. "kényelmes" megoldás arra, hogy szépen kikopjon a kezdőből..
Nincs több kérdésem. Nem bántásból, de ezek szerint nem láttál csak egy iszonyat jó Pep érát és az ő széteső örökségét tavaly. Ez nem viszonyítási alap. Ez a 7-0 semmi, ha jól emlékszem tavaly vagy előtte az Osasunát vertük 8-0-ra szezon eleje felé és Bl-ben jól be is égtünk mind kétszer. Majd 2-3 hónap múlva meglátjuk mi lesz.murmark írta:Nem érdekel hogy a Bale ide megy vagy odamegy. ez a barca ver bármilyen realt. 2008 óta nézek spanyol focit barca még soha nem kezdett így. A madrid idén ezzel a teljesítménnyel örüljön ha BL-be bejut.
Valóban szomorú a szurkolók többségének véleménye Xabriól. Arra viszont egyikük sem gondol, hogy mi történik, ha a nullkilométeres Illarramendi nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Szerintem idén még igenis nagy segítség lenne Alonso, én személy szerint nagyon sajnálom a dolgot.visca el barca írta:olvasva a szurkoli véleményéket, azért amellett h termszetesen sajnálják a csókát, sokan nem dőlnek a kardjukba. "kényelmes" megoldás arra, hogy szépen kikopjon a kezdőből..
még szerencse, hogy ez nem tavaly történt, most már nagyjából meg lehet oldani Xabi pótlását...madridom.hu írta:Rossz hírek a Real Madrid számára. Xabi Alonso a ma reggeli edzés során eltörte a lábközépcsontját (az ötödik metatarsus csontot) a valdebebasi edzőközpontban. A baszk középpályás mostanra épült volna fel korábbi sérüléséből ám ez az újabb sérülése ismét hátráltatja majd az idei debütálását. Az elsődleges információk szerint három hónap kihagyás várhat rá! Tavaly Marcelo ugyanilyen sérülését műteni kellett és így 19 mérkőzés kihagyására kényszerült.
akkor azt is hozzátenném hogy én nem következtetek csak nagyon ígéretes. Bocs ha valaki félreértettMQuC írta:Nem személyeskedésből murmark, de Te aztán nagyon okos gyerek lehetsz, ha egy meccsből megítélsz és előrevetítesz egy egész szezont.
Magas lóról lehet csúnyán pofára esni.murmark írta:Nem érdekel hogy a Bale ide megy vagy odamegy. ez a barca ver bármilyen realt. 2008 óta nézek spanyol focit barca még soha nem kezdett így. A madrid idén ezzel a teljesítménnyel örüljön ha BL-be bejut.
És az ilyenek mióta tényezők Herr Perez háza táján?ZBarca írta:Nem nagyon hiszem, hogy így hirtelenjében megködtetik az üzlet.Ráadásul Carlo is elmondta, hogy nincs szükségük Bale-ra, de ők tudják.
Nem nagyon hiszem, hogy így hirtelenjében megködtetik az üzlet.salas9 írta:Az olasz Sky Italya szerint megszületett a megállapodás (a mundodeportivo is ír róla), miszerint Bale-ért 91 millió eurót és Fabio Coentraot (18 millió) adják a Wales-i játékosért.
Na kíváncsi leszek ebből ténylegesen mi lesz igaz
Az túlzás, hogy ingyen igazolhatóvá vált, mert leperkált azért 25 milliót a Bayern, de nem is igazán ez a lényeg. Iniesta sokkal jobban be lenne korlátozva egy "Xavi-szerepkörben", azokat a megoldásokat és azokat a betöréseket nem tudná ott megcsinálni, amik zsenivé teszik őt. Nem szabad kivenni arról a helyről. Biztos jól játszana ott is, de nem az igazi.jenooo írta:Igen, ezt én is tudom, csak nem akartam ilyen hosszan megfogalmazni a problémát. Egyébként én pont őt gondoltam Xavi utódjának, ezért is furcsálltam az eladását mármint, hogy nem tettek az ellen, hogy ne sértsék meg a szerződésében azt a kritériumot, amelynek következtében kb ingyen igazolhatóvá vált a srác.Ezt a Thiago elengedését pedig hagyjuk már. Nem tehetett ellene senki semmit, a szerződése alapján megtehette. Nem elengedésről van szó, próbálták meggyőzni, de ő (apuci) nem akart maradni. Xavi pótlására amúgy kit gondolsz? Itt van Fabregas (2 évig még aakár csereként bevethető Xavi). Ki lenne olyan 60 millió alatt aki helyettesíteni tudná és elengednék.
Amúgy nem sok Arsenal meccset néztem annak idején, de én úgy vettem észre, hogy Fabregas inkább egy sorral fentebb tette-vette a bogyót, ahol most Iniesta körülbelül.
Egyébként ha már Iniesta, én inkább őt tudnám elképzelni Xavi helyére, hiszen jól lát a pályán és pontosan is passzol. Emellett madridista létemre én is egy zseninek tartom azt az embert, ezzel szemben Fabregas szerintem csak simán egy jó játékos. Szóval én kíváncsi lennék, hogy Andres hogy tudna muzsikálni azon a poszton és még csak 60 millióba se kerülne.