Lionel85 írta:Vége a spanyol világuralomnak?
Egyértelműen igen.A Xavi féle generáció eddig futott sajnos, akikre még szerintem lehet épiteni az Ini,Cesc,Busi,Ramos akik maradtak. Xavi, Cassilas, Arbeloa, Torres, Villa, Soldado, Puyi, Marchena, Xabi A, hát az van hogy sajnos szerintem eljárt felettük az idő, és már a tudásuk utolsó fázisát taposák. Ami már sajnos nagyban a koruknak is köszönhető, ami sajnos a mutatott játékban ennyire mérvadó az ellenfelekéhez képest.Úgyvélem hogy a jövőben a Német, Brazil, Holland generáció lesz a világ elit része.

Ezzel nem azt mondom hogy a spanyolok nem lesznek sehol, de szerintem ez a 3 ország utánpótlása, és a jelenlegi korosztálya is fejlődőképessebbnek látszik az előbbinél.Oscar,Paulinho, 20-23 éves emberekről beszélünk, akik már ilyen szinten vannak egy világbajnokokból álló társulathoz képest is.

De mondhatnám Draxlert, Götzét, Kroost, Gündogant, Mahert, Clasiet, Van Ginkelt, Casemirot, Neymart, Holtbyt, Lucast, Hummelst, Boatenget, Höwedest, Der Vrijt, Jaanmatot, Leandro Damiaot.stb.stb.stb...Az övéké a jövő, és már nagyban a jelen is.