Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szevaszsocio66 írta:De hiányzott már sokaknak az utálkozás, mindkét oldalon.![]()
Nekem a kedvencem egyébként Remy, élmény olvasni a méltatlankodásait minden egyes nagyobb arányú győzelmünkkor.
Ezek szerint neki még nem tűnt fel, hogy a két csapat ugyanazon bajnokságban játszik, ugyanazon ellenfelekkel.
láttad 1 azaz 1 meccsüket, de lehordod az egész Madridot...No így a madrid úgy a madrid,Ancelotti...Láttam a meccsüket,hát siralmasak...A mi játékunk után büntetés volt nézni...Ettől még persze hatékony védekezéssel megverhetnek akár majd minket tudja a fene mi lesz,de inkább tegyék mint így játszunk,és ezt kelljen nézzem hétről hétre...
nincs ez a csapat annyira szétverve, itt Mourinhoval voltak a bajok, még CR is rosszban volt vele, a csapaton belül nem voltak vészesek a dolgok.Amúgy az a véleményem,hogy Mou elment,egy szétvert csapatot otthagyott mint anno az Internél is volt...Ancelotti meg Milanoban isten volt,azóta nem látom egyik csapatában sem a pluszt...Én arra számítok hogy csúnyán betlizni fog ez a madrid...Nem a mai meccs miatt,ezt gondolom amióta elment Mou és jött Carlo...No meg Perec ostobasága is hihetelen...
remélem ez 2-3 db akart lenni.Azt se értem minek vettek 23db középpályást...Okés Iscoval jól jártak,azt adom...De illarramendi minek,hova?
most ezt akarja megváltoztatni Ancelotti.JM amikor a real élére került,analizált,és azt láthatta,hogy a madriddal szemben(ebben benne lehet a nagy egója is)csak a barca az ellenfél.....ők voltak a csúcs.
Szval JM azt gondolta ki,hogy akkor vagy kpán tusakodunk,mert a barca ott a legjobb,vagy okosba ezt a területet kihagyjuk és átjátsszuk. Erre épült fel az alonso és khedira kettős,ami azt mondta nekünk real drukkereknek,hogy a kp-ás focit elhagytuk. JM ott vétett,hogy nem vette figyelembe a többi csapatot(bm vagy mu stb...).
Carvajalnak kell egy kis idő, mintha meg lenne még illetődve...Carvajal mit akar a csapatban?Arbeola is elég tré de hozzá képest még ő is istenes...
Khedira megsérült, nagyon nézhetted a meccset...Casemiro hogy kerül a pályára ha bajban vannak és hogyhogy Di Maria később jön mint ő?
José valamiért bele volt .uzulva, senki se érti, nyugodj meg...Khedira egyáltalán hogy lehet madrid játékos...?Ezerszer jobbakat vehettek volna...
nézzük csak kit vett a Real...Értelmetlenül költekeznek és nem oda vesznek embereket ahova kell,nem látom a tudatos építkezést már megint...
Kellett volna, de csak itt volt egy Higu-Benz kettős...Objektívan nézve évek óta kellene egy rendes csatár neketek előre...
Modricot én nem tudom miért nézik le ennyire, már az első Realos meccsein is látszott, hogy egy nagyon jó játékos, sajnos későn csatlakozott a kerethez, José sem bízott benne az elején és az igazi helyét se találta meg neki a csapatban, de nekem Modriccal sosem volt bajom ,itt van a lehetősége bizonyítani a többieknek is, hogy lássák mit is tud igazán,Modric fölös volt...Di Maria vagy Özil tud annyit mint ő,sőt...
mert te aztán annyira ismered Bale-t...Roncika mellett esélytelen hogy megférjen rendesen...
Bale is tök fölös,csak szétfogja húzni a csapatot egy újabb egohős sztár...Márpedig Balenek van egoja...És fölös,nem lesztek beljebb tőle...Jó ez magánvélemény...
most mindenki bízik Benzemában, hogy nem lesz rotálás.De hogyha azt a pénzt centerre fordítanátok beljebb lennétek...Azért ezt nehéz cáfolni...
De abszolút az...Utálom a Realt,ez tény...De ettől még mikor Mouval nekiáltatok építkezni akkor láttam elképzelést a dologban,és jó irányba is haladtatok...Egy ideig...De most vhogy nagyon nem érzem ezt...Amúgy Ancelottitól sosem voltam elájulva,sztem nem lesz ő jó madridba...Raul Madrid írta:Bestbarca az objektivitás nem a te kenyered, igaz.
lőtt két kapufát, 3ból 1 szabad kaput talált, de az se volt a legjobb, meg volt még 1-2 lövése... a végére el is ment a kedve mindentől...ozsimiki írta:
Legalább CR nem lőtt gólt

Az kizárt, abban az évi 10-12 esetben ha nem fújnak nekünk gusztustalan mód a bírók, akkor az ellenfél lefekszik nekünk, sosem kell 8-9 ember ellen játszanunk, mert a 25.percre vagy kiállítanak közülük annyit, vagy alapból fel sem jönnek annyian a pályára, mert nekünk mindenki hagyja magátkristop írta:
mi meg tolhatjuk nyolc védő ellen, akik max tíz méterre állnak a kaputól
Alapvetően szerintem jò ő, de amit ma művel az elképesztően gyenge. Sehol nem lenne a betis Ramos nélkül.Mezner2 írta:Ramos a toppon van ma is... Világ legjobb középső védőjeaz
Azért ezzel tudnék vitatkozni. Az edzőcserét adom. Szerintem ezzel erősödtek a legnagyobbat. A játékos állomány frissítéssel még várnék. Isco jó húzásnak tűnik, de meg kell találni a helyét, mert nagy kavar van ott náluk. Illaramendi rohadt nagy kérdőjel. Bőven áron felül érkezett, ezért biztos erőltetni fogják, kérdés jó-e az. Főleg, hogy ott van Khedira, Alonso, Casemiro esetleg Modric. Szóval lassan a testtel. Ráadásul a sok érkezőt még be is kell építeni a csapatba és bármilyen jó edző Ancelotti ez nem egyszerű. Nálunk egyedül Neymar van ilyen helyzetben, de az ő helye egyértelmű, csak össze kell szokni a társakkal, nem kell ide-oda rakosgatni, hogy vajon hol a legjobb.mess2009 írta:talán most aktuális némi summázás a szezon elején:
Madrid: 1./kiváló játékos állomány frissítés( aki nem kell -el, aki még kell idevele)
2./kiváló edző csere(már amennyire az eddigi telj. alapján ez megítélhető)
3./kiváló előszezon(sportszakmai és vszínű? pénzben is)
4./erős gazdasági és klub háttér.
úgy tűnik minden klappol! mértéktartó újságírói körökben a Ligában a Madrid a befutó.
Barca: 1./akár pénzben akár sportszakmai oldalról az állományfrissítés max. közepes(Neymar miatt!) de inkább gyenge( középső védő?!)
2./váratlan de sok bizonytalanságot hordozó edzőcsere.(akár be is jöhet!)
3./csapnivaló előszezon, sérülésekkel, sörmeccsekkel,sok utazás, kevés meló.pénz? talán.
4./stabil gazdasági és erős klub háttér
nálam a fő gond a következő: nem látom az erősödés lehetőségét az elmúlt szezon nagy gondjaira: a védelmünk ben nem történt semmi, a támadó harmadban a gólerősség tekintetében közvetett erősödés tény(Neymar) de konkrétan "gólvágó " nem érkezett. a középpályánk erős de eddig is az volt, maradt tehát a tavalyi potenciál kérdés, hogy taktikailag és motiváció tekintetében összejön e annyi plussz ami ellenáll a madridi nyomásnak. a többi csapat nálam kötelezően és reálisan letudható. ami a nemzetközi szereplést illeti jósolni sem érdemes aíg nem látjuk a szezon első harmadát.