Pont ezt a hírt nem akarta szerintem, egyetlen drukker sem hallani.
Remélem azért a kupa visszavágón be tud állni, de jobb pihentetni, inkább épüljön fel teljesen.

1. taps. olyan jó ilyenkor belegondolni, hogy meccs előtt lepacsiznak...Charlie írta:Godin tells Miranda to hit Messi's thigh as he seems to have a problem there…
0:25nél tessék figyelni.
C.
Nem volt hosszabb kihagyása? Már bocs hány éve nézel te barcát? mert ha néztél volna mondjuk 6-7 éve, akkor tudnád, hogy Messi 3 havonta 2-3 hónapos sérüléseket szedett össze úgy hogy hozzá se értek. Ez a mostani időszak csak egy üde 5 év volt. Nagyon reméljük, hogy a régi sérüléshullám elkerüli.Ricsi_K írta:pontosan enis erre gondoltam a meccs alatt. eddig elkerulték nem volt hosszabb kihagyása. es nem hinném h most drasztikusan elkezd seruleseket felszedni de egyre tobb kis fajdalom, huzodas jon es biztos vagyok benne de adja isten h tevedjek, h 2 3 even belul mar nem lesz ilyen szerencséje és komolyabb problémák fognak jonni. nem létezik h ilyen komoly kezelést amit kapott ne üssön vissza parositva azzal a terheléssel ami alatt van szinte biztos. ezért is jo h tata remélhetőleg rotálni fogja őt ha teccik neki ha nem.bennike123 írta:ugye tudjátok, hogy Messi kiskorában növekedési-hormont kapott és mostantól egyre gyakrabban fog megsérülni!
sajnos ebben igazad van... még ha nem is a pénz miatt, de azért végig focizgatta a nyarat, ahelyett, hogy pihent volna (végre egy nyáron)...Léfe írta:Hosszu nyári pihenője volt, ki kelett volna használnia. De a pénzt hajtotta a Meszi és barátai csapattal . Jobb lett volna nyugton maradni.
pontosan enis erre gondoltam a meccs alatt. eddig elkerulték nem volt hosszabb kihagyása. es nem hinném h most drasztikusan elkezd seruleseket felszedni de egyre tobb kis fajdalom, huzodas jon es biztos vagyok benne de adja isten h tevedjek, h 2 3 even belul mar nem lesz ilyen szerencséje és komolyabb problémák fognak jonni. nem létezik h ilyen komoly kezelést amit kapott ne üssön vissza parositva azzal a terheléssel ami alatt van szinte biztos. ezért is jo h tata remélhetőleg rotálni fogja őt ha teccik neki ha nem.bennike123 írta:ugye tudjátok, hogy Messi kiskorában növekedési-hormont kapott és mostantól egyre gyakrabban fog megsérülni!
vegyél fel szoknyát.S.Agüero írta:Messi adott két bőrt a tizenhatoson belül valamikor az első félidőben, nem tudom emlékeztek-e rá, viszont aki tud arról egy videót, az belinkelhetné, megköszönném!
visca el barca írta:ami igazán durva ezekben a statokban, h mindezeket ugy érte el h 26 éves. ha itt marad élete végéig és elkerülik a komoly sérülések akkor még simán van benne 6-7 év, amibe ha becsuszik egy 2 gyengébb, akkor is olyan magasságokba juthat, hogy sztem senki, soha a büdös életben meg nem dönti a rekordjait
ZBarca írta:Ez a videó hihetetlenül jó! Nem ismerek jobb játékost mint Messi és nem lennék meglepődve, ha megint ő lenne az aranylabdás!És hogy én is hozzak egy videót:
Lionel Messi ● The King of Dribbling ● ||HD|| NEW VERSION
http://www.youtube.com/watch?v=8cBIAwh4 ... IHCQFOJ-hQ
Jó párszor láttuk már a statisztikáit, de még mindig sokkoló, hogy mindezt 246 meccsen hozta össze és még csak 26 éves.S.Agüero írta:
Év végére a ez a rekord is meglehet, sőt akár a gól/meccs arányban is ő állhat a legjobban.
De hát ugyanezt linkelte az előbb Deus is.ZBarca írta:Ez a videó hihetetlenül jó! Nem ismerek jobb játékost mint Messi és nem lennék meglepődve, ha megint ő lenne az aranylabdás!És hogy én is hozzak egy videót:
Lionel Messi ● The King of Dribbling ● ||HD|| NEW VERSION
http://www.youtube.com/watch?v=8cBIAwh4 ... IHCQFOJ-hQ
És még valami van...