Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
lőtt két kapufát, 3ból 1 szabad kaput talált, de az se volt a legjobb, meg volt még 1-2 lövése... a végére el is ment a kedve mindentől...ozsimiki írta:
Legalább CR nem lőtt gólt

Az kizárt, abban az évi 10-12 esetben ha nem fújnak nekünk gusztustalan mód a bírók, akkor az ellenfél lefekszik nekünk, sosem kell 8-9 ember ellen játszanunk, mert a 25.percre vagy kiállítanak közülük annyit, vagy alapból fel sem jönnek annyian a pályára, mert nekünk mindenki hagyja magátkristop írta:
mi meg tolhatjuk nyolc védő ellen, akik max tíz méterre állnak a kaputól
Alapvetően szerintem jò ő, de amit ma művel az elképesztően gyenge. Sehol nem lenne a betis Ramos nélkül.Mezner2 írta:Ramos a toppon van ma is... Világ legjobb középső védőjeaz
Azért ezzel tudnék vitatkozni. Az edzőcserét adom. Szerintem ezzel erősödtek a legnagyobbat. A játékos állomány frissítéssel még várnék. Isco jó húzásnak tűnik, de meg kell találni a helyét, mert nagy kavar van ott náluk. Illaramendi rohadt nagy kérdőjel. Bőven áron felül érkezett, ezért biztos erőltetni fogják, kérdés jó-e az. Főleg, hogy ott van Khedira, Alonso, Casemiro esetleg Modric. Szóval lassan a testtel. Ráadásul a sok érkezőt még be is kell építeni a csapatba és bármilyen jó edző Ancelotti ez nem egyszerű. Nálunk egyedül Neymar van ilyen helyzetben, de az ő helye egyértelmű, csak össze kell szokni a társakkal, nem kell ide-oda rakosgatni, hogy vajon hol a legjobb.mess2009 írta:talán most aktuális némi summázás a szezon elején:
Madrid: 1./kiváló játékos állomány frissítés( aki nem kell -el, aki még kell idevele)
2./kiváló edző csere(már amennyire az eddigi telj. alapján ez megítélhető)
3./kiváló előszezon(sportszakmai és vszínű? pénzben is)
4./erős gazdasági és klub háttér.
úgy tűnik minden klappol! mértéktartó újságírói körökben a Ligában a Madrid a befutó.
Barca: 1./akár pénzben akár sportszakmai oldalról az állományfrissítés max. közepes(Neymar miatt!) de inkább gyenge( középső védő?!)
2./váratlan de sok bizonytalanságot hordozó edzőcsere.(akár be is jöhet!)
3./csapnivaló előszezon, sérülésekkel, sörmeccsekkel,sok utazás, kevés meló.pénz? talán.
4./stabil gazdasági és erős klub háttér
nálam a fő gond a következő: nem látom az erősödés lehetőségét az elmúlt szezon nagy gondjaira: a védelmünk ben nem történt semmi, a támadó harmadban a gólerősség tekintetében közvetett erősödés tény(Neymar) de konkrétan "gólvágó " nem érkezett. a középpályánk erős de eddig is az volt, maradt tehát a tavalyi potenciál kérdés, hogy taktikailag és motiváció tekintetében összejön e annyi plussz ami ellenáll a madridi nyomásnak. a többi csapat nálam kötelezően és reálisan letudható. ami a nemzetközi szereplést illeti jósolni sem érdemes aíg nem látjuk a szezon első harmadát.

Nem hiszem.ferninho írta: meg fogsz te még lepődni![]()
én nem azt mondom, hogy biztosan meghatározó embere lesz a csapatnak, de látszik rajta, hogy küzdeni és bizonyítani akar és még a képességei is bőven megvannak, szóval kicsit erősnek tartom ezt a "nem hinném, hogy félni kéne tőle" szöveget, miután láthatólag játszani sem láttad még.
Carvajalon meg már most látszik, hogy sokkal jobb, mint Arbeloa...
idáig nagy baj volt, hogy a jobb oldalon kevés volt a támadásokhoz Arbeloa, ez Carvajallal megoldódik.

meg fogsz te még lepődniBarcaman1993 írta:Casemiro: Eddig is Madridban volt, de játszani csak a Castillában játszott. Nem hinném, hogy nagyon félni kéne tőle.
Az, hogy eddig jobban sikerült a real előszezonja jobban sikerült mint a miénk nem kérdés. Viszont az erősítésektől nem kell elszállni. Jött egy Carvajal, akitől én nem vagyok úgy elájulva mint odaát. Nem hiszem, hogy a kezdőbe szánnák, ha igen akkor sem lesznek vele egyelőre előrébb, mint Arbeloa-val. Megszabadultak a ballaszt-tól. Albiol, Carvalho eddig sem osztott-szorzott, amennyit játszottak... Pedro Leon ott sem volt, Essien távozásával bevételük sem lett. Higu távozásával pedig igaz, hogy jó pénz ütötte a markukat, viszont úgy látszik nem hoznak a helyére senkit, így pedig nagy sz..ban lehetnek eltiltás, hosszabb sérülés esetén. Ráadásul ha Benzema azt a szintet hozza mint idáig (jóindulattal 1-1,5 kivételével) betehetnek helyette egy Moratát vagy játszanak csatár nélkül.mess2009 írta:ne érts félre, nem írígylem a te rózsaszín világodat...de: a Madrid azért beszedett cca:65mill eu-t és Iscon kívül megvette, Illarramendit, Casemirot, Carvajalt....mindezt időben!!egyedül a Bale-sztori van még a placcon talán az egész csak színjátéknak, ez így együtt jobb mint amit mi előadtunk ebben a műfajban.(miközben te még reménykedsz) az edző dologban egyetértünk azért tettem a kérdőjelet ott még bármi bejöhet - bár ahogy utaltam rá mi itt is kényszerpályán mozogtunk!Alexis: tegnap szerintem siralmas volt újfent, bár igazad lenne, én szurkolok neki. az 50-50 ben nem értek egyet éppen erről írtam , ami pedig eddig történt - szerintem - nem intézhető el annyival, hogy nem jelent semmit ebben biztos vagyok, hogy kinek lesz igaza ? nos majd térjünk vissza rá úgy félidőben !Barcaman1993 írta:
Ezért nem augusztusban adják a kupákat. Semmit nem jelent, amit itt leírtál. Tavaly is bucira vertek mindenkit, aztán 0 kupás szezon és 85 pont lett a vége... A játékoskeretük mivel is lett erősebb? Isco az egyedüli előrelépésük, de van olyan erős az a keret, hogy lehet ő sem fér be. Bár ezt kétlem. Ennyi a Realról. Jövő héttől lehet bizonyítani. Fölösleges előre betojni tőlük. Messiék sem felejtettek el focizni.
Ami a Barcát illeti. Edzőváltás volt, de ez aligha hátráltatja a csapatot. Nyilván mentálisan visszavette a társaságot, de hosszútávon ezzel érzésem szerint nyertünk. Másrészt nem értem, hogy nálunk miért sikertelen a nyári erősítés? Neymar játékát öröm nézni,és végre van egy igazi nagy klasszis Messi mellett. Ez a fiú sok örömöt fog még okozni. Alexis is egyelőre sokkal jobban teljesít, mint tavaly. A védelem viszont továbbra is gyenge, de ide még jöhet erősítés. Azért egy ember a David Luiz-Verthongen pakkból nem kis erősítés lenne. Nagyon remélem egyikőjüket sikerül elhozni.
Nem értem a pesszimizmus okát. 50-50%-kal indul mind2 csapat. A bajnokság jövő héten kezdődik, ami eddig történt, az nem jelent az ég egy adta világon semmit.
Hol élsz ember? Ezt a rózsaszín világos sztorit inkább ne is firtassuk... Beszedett 65 millió eurót? Szép teljesítmény, de a focit nem a gazdasági mutatók döntik el. Másrészt nem csoda, hogy ennyi pénzt beszedtek, mert volt egy idióta Napoli, meg ugye 3 év alatt elköltöttek 400 misit egy teljesen új csapatra. Ezek a játékosok meg eladásra kerültek. Ha mi is ennyi embert vettünk volna anno, akkor nekünk is sokkal több lenne a bevételünk.mess2009 írta:ne érts félre, nem írígylem a te rózsaszín világodat...de: a Madrid azért beszedett cca:65mill eu-t és Iscon kívül megvette, Illarramendit, Casemirot, Carvajalt....mindezt időben!!egyedül a Bale-sztori van még a placcon talán az egész csak színjátéknak, ez így együtt jobb mint amit mi előadtunk ebben a műfajban.(miközben te még reménykedsz) az edző dologban egyetértünk azért tettem a kérdőjelet ott még bármi bejöhet - bár ahogy utaltam rá mi itt is kényszerpályán mozogtunk!Alexis: tegnap szerintem siralmas volt újfent, bár igazad lenne, én szurkolok neki. az 50-50 ben nem értek egyet éppen erről írtam , ami pedig eddig történt - szerintem - nem intézhető el annyival, hogy nem jelent semmit ebben biztos vagyok, hogy kinek lesz igaza ? nos majd térjünk vissza rá úgy félidőben !