Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi erővel soha az életben ne vegyünk védőt, hiszen nem biztos, hogy beválik.Teljes mértékben adom, amit Martino mond. Semmivel nem lennénk előrébb, ha jönne egy védő, csupán annyival, hogy + egy gond, mivel holnap kezdődik a szezon.
Be kell illeszteni, nyelvet kell tanulni és teljesen nem biztos, hogy beválik, ami +40 kidobott millió.
Én sokkal nyugodtabb leszek, ha Puyol lelsz a védelembe, mint hogy vennénk egy méregdrága védőt.
Márpedig arra akár fogadni lehet, ha Puyol felépül - HA - akkor sem fog 1-2 hónapnál többet kibírni sérülés nélkül. És akkor megint ott tartunk majd tavasszal, ahol tavaly. Aki ismeri a csapat múltját, az ezt tudhatja. Martino pedig szinte a homokba dugja a fejét, olyannyira nem akarja látni a problémát. Ha tökös lenne megmondaná, hogy igenis kell egy védő.Chino írta:...
Mi ez hogy "folytatódik a tavalyi mélyrepülés? Hát tényleg, egy bajnoki cím rekord pontszámmal, bl-negyeddöntő, sok csapat kiegyezne ezzel. Ja persze most jön, hogy de a Bayern ellen. Nézd meg már hogy álltunk fel akkor, a fél csapatunk még a lelátón sem volt, Messi sem tudott már a visszavágón játszani, egy O km-es Bartrat kellett bevetni. Mikor volt utoljára olyan szezonunk, amikor ennyien estek ki. Ha jól tudom, Montoyan kívül mindenki volt sérült hosszabb-rövidebb ideig. Sokan nagyon megszokták a jót. Én is örültem volna egy Luiznak, de ha az edző szerint meg lehet oldani ezzel én bízom benne és szurkolok, hogy így legyen nem kell folyamatosan károgni.JOseppe írta:,,Én azt mondom, hogy Puyollal, akinek szépen halad a gyógyulása, Piquével, Mascheranóval, Bartrával, esetleg Adrianóval és Busquets-cel rendben vagyunk. Ha lennének sérülések, ott lesz nekünk a téli átigazolási időszak.”
Úgylátszik hogy minden marad a régiben, és ezzel folytatódik a tavalyi mélyrepülés.Egy sérült 35-40 év közötti emberre támaszkodni nem jó jel a jövőre nézve.És akkor az eredetileg szürőnek szánt Mascról és a balhátvéd Adrianóval, valamint a szintén vkp Busquetsről nem is beszélve.Tehát a nyilatkozatokból számomra egyértelmű hogy a Titó féle mesgyét nem szándékoznak átlépni, ez így pedig sokba fog kerülni ismét.Valljuk meg őszintén hogy nem ezt vártuk, és nem erre számitottunk, de úgylátszik be kell érni ennyivel.
Új edző és új remény, de minden marad úgy ahogy volt/van.
Adtunk annak a bizonyos dolognak egy pofont.
Végy egy jó kapust mondja az a bizonyos közmondás!! pedig az nincs (ami meg van, az is távozik bérmentve persze), végy egy jó hátvédet!! azt meg minek, majd megoldják mások ahogy azt eddig is tették sikertelenül.
Kár hogy ennyi évek mellett sem sikerült megoldani ezt, amit mellesleg szerintem már régen meg kellett volna.
Azért remélhetőleg jobb motivátor és taktikus lesz, mint amilyen az elődje és annak segédjei voltak.connor írta:Taktikailag nem tudhatjuk, hogy milyen pozitívumokat illetve negatívumokat fog adni a csapatnak, de az átigazolási politikája - amennyire engedik beleszólni- ugyanolyan pocsék, mint az elődjének,
Ezzel nagy vonalakban egyetértek. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Martino inkább a vezetőség bábja, mintsem karakteres edző. Persze, várjuk a ki a végét, de egyelőre nagyon úgy tűnik. Taktikailag nem tudhatjuk, hogy milyen pozitívumokat illetve negatívumokat fog adni a csapatnak, de az átigazolási politikája - amennyire engedik beleszólniJOseppe írta: ...
...folyamatos letámadás?! úgy beszélünk erről, mint egy csodafegyverről! valójában Murinho ezzel fogott meg bennünket de mondhatnám a Bayernt is. ők támadtak le minke mégpedig úgy, hogy támadni is alig volt időnk nemhogy letámadni. a másik: a sikeres letámadáshoz előretolt védekezés kell ez pedig azza jár, hogy egy (vagy több!) labdavesztés esetén az ellenfél ráront a négy (három?) védőnkre akik többnyire eleve vesztett pozícióból indulnak (vissza). szóval ezt én erősen kétélű fegyvernek gondolom, sőt állítom, hogy a Barca a jelen állapotában néhány európai top csapattal szemben nem is képes ezt eredményesen alkalmazni. mi lehetne mégis valami új? a kontra támadások hatékony szűrése és a célirányosabb(gólratörő!!) csatárjáték. különösen ez utóbbira jó esélyeink (embereink) lennének csak szemléletváltáson múlik. nem mindenáron passzolni, hanem mindenáron a kapura törni!Barcaman14 írta:Azért a pozitívumok is leszűrhetőek a nyilatkozataiból. Ha nem is veszünk középső védőt, de olyan szintű folyamatos letámadást vár el a csapattól, amit még anno Pep is. Ha ezt sikerül is megvalósítani a pályán, akkor a védelmünkre is jelentősen kisebb teher fog hárulni, ami javulást eredményezhet.visca el barca írta:a nyilatkozataiból két dolog jön le
- sajnos idén sem veszünk középső védőt.
- az utobbi évek legrosszabb felkeszulésén vagyunk tul...
nagyon remélem h nem ragadunk be a rajtnál mint tavaly a margit... nincsenek jo érzéseim, de majd csak lesz vhogy...hisz olyan még soha nem volt h ne lett volna valahogy...
Plusz ahogy látom nála Puyol kezdő lesz, ha egészséges.visca el barca írta:a nyilatkozataiból két dolog jön le
nagyon remélem h nem ragadunk be a rajtnál mint tavaly a margit... nincsenek jo érzéseim, de majd csak lesz vhogy...hisz olyan még soha nem volt h ne lett volna valahogy...
Azért a pozitívumok is leszűrhetőek a nyilatkozataiból. Ha nem is veszünk középső védőt, de olyan szintű folyamatos letámadást vár el a csapattól, amit még anno Pep is. Ha ezt sikerül is megvalósítani a pályán, akkor a védelmünkre is jelentősen kisebb teher fog hárulni, ami javulást eredményezhet.visca el barca írta:a nyilatkozataiból két dolog jön le
Ezen reggel óta röhögökalbicelesteX írta:Én szívem szerint ráültetném valami fűnyíróra, hogy annyi köze legyen a Barcához...
Tito segédedzői (Roura, Rubí és Altimira) biztosan a klubnál folytatják a munkájukat, de egyelőre nem eldöntött, hogy pontosan milyen feladatkörrel. A klub egyelőre kivár, nem akarják elsietni a döntést [rac1]BritishKnight írta:Rubival és Rourával végül mi lesz? Végül mindketten segédedzők lesznek?
a jóisten mentsen meg.BritishKnight írta:Rubival és Rourával végül mi lesz? Végül mindketten segédedzők lesznek?