Rinku írta: ha nem hallanám és látnám élőben, hogy Lukács mekkora gyökér lett és lett minden második szava a "szájonb.szott", akkor azt mondanám, hogy ő a Kossuth-díj gyanús figura, nem Lovasi a tök semmitmondó, álművies dalszövegeivel és ezzel a sok tingli-tangli, herélt hangú lemezeikkel.
Hát nekem az égvilágon semmi bajom nincs Lukáccsal, de ha körülnézek, hogy kis hazánkban kik a "zenészek" egyből félisten magasságokba emelkedik a szememben.
24 éve van a pályán, állandóan koncerteznek, még a legutolsó kisfaluba is elmentek legalább 1x, hihetetlen sok rajongója van, és pont most voltam a PARK-os koncerten nyár elején, egyáltalán nem úgy jött le, mintha egy öntelt [auto_cenzúra] lenne.
Tipikusan az az ember, aki (ha lehet ilyet mondani) rossz helyre született. Amerikában már rég Metallica-magasságokban lenne és egy nemzetközileg elismert zenész lenne. Csak hát Magyarországon ez a rock-élet a médiának nem jön be, pedig lenne rá igény.
Nemrég bukkantam rá egy Amerikai metál együttesre (Five Finger Death Punch), kicsit utánuknéztem, kiderült, hogy az alapítója, gitárosa és talán a FŐdalszerzőjük egy magyar ember nevezetesen "Zoltan Bathory".
Magyarországon nem tudott befutni, ma meg kis túlzással világsztár és az Amerikai eladási listán is a most megjelent albumuk a 2. helyen nyitott.
De Fluorokra, SP-kre, meg minden évben 20 Xfaktor, Megasztár felfedezettre van igény.