menczel írta:remek, úgy látom tele lesz a liga hozzáértő veteránokkal, így igazi a buli
csak nehogy a 31-e legyen a nyerő draftnap, mert Drezdában van bajnokim nem érek vissza :S
Nem mondanom hozzáértőnek magam, még a focit is csak tanulgatom, DL technikák, védelmi sémák, most Chip Kelly miatt az read optiont nézegettem, meg ilyenek, de inkább csak nézői szinten vagyok
Fantasyhoz meg tavaly rájöttem, hogy nem értek, azt hittem az NFL-es tudás elég lesz, de ide totál másfajta kell

Drafton egyetlen jó húzásom volt, RGIII valahol a 6. kör környékén. Nevek szerint nem volt rossz csapatom, de McFadden sem tudott visszaugrani formába, Shady megsérült, és nem is volt akkora beast (persze ez a Philly O-line miatt is volt, ami idén ha nincs sérülés eléggé elit lehet, szóval aki első körben mögöttem draftol az McCoyt jól nézze meg, mert Chip Kelly egyébként is jobban szereti a futást, mint anno Reid)
Larry Fitzgerald is rossz évet fogott ki, köszönhetően a QB-knak, ami idén talán megintcsak javulhat Palmerrel. Damaryus Thomas még hagyján volt, Nicks összesen 1 meccsen volt jó, akkor mondjuk pont nagyon.
Attól tartok idén is valami ilyenbe futok bele, hogy jónak vélhető nevek, és aztán nulla produkció...pár sleepert ezért jó lenne kifogni...