azokat akiket ingyen vagy apró pénzért lehet hozni, azok olyanok is. valószínűleg, ha lenne megfelelő jelölt annyiért, akkor őt hoznánk, nem a harminc - negyven milliós arcokra mennénk.
miért, egy amorebieta, egy kolo toure, demichelis vagy egy lugano akkor fogalmatlan, hogy ingyen sem fér be 3. számúnak ?
felipe santana 1 millió euróért ?
kjaer 2 milláért ?
jordi amat 3 millióért ?
zapata 6 millióért ?
lovren 10 millerért ?
még mielőtt valaki betámad, tudom, hogy ezek az arcok másodvonalas védők, gyengébbek, mint a luiz-vertonghen-agger vonulat, és még 1-2 esetben bartránál sem sokkal jobbak, inkább rutinosabbak.
de jelenleg úgy állunk, hogy :
- puyol hatalmas lutri, először is a sérülései miatt, másodsorban a kora miatt, napról-napra gyengébb, lassabb, kopottabb.
- bagnack pedig nem hogy a nagyoknál, de még a barca b-ben is csak egy meccset tud felmutatni, megkockáztatom, hogy az előszezon előtt a fórumozók 90%-a (beleértve engem is) vagy nem hallott még róla, vagy csak a neve csengett valahonnan ismerősen neki, máskülönben semmit nem tudott róla.
marad 3 védő rajtuk kivül, akik közül bartra finoman szólva is kérdőjeles.
szurkolok én puyolnak, de nagyon.
sőt, hízna a májam, ha megint előrántanánk bagnack személyében egy új szupertehetséget a la masiából, esetleg kis túlzással ő lenne majd a mi varane-nk.
de ilyen hatalmas kérdőjellel a belső védő kérdésben nekiugrani az 50-60 meccses szezonnak, és a 3 sorozatnak...félek, hogy ez vissza fog ütni.