Több pontban is egyetértek ezzel a hsz-szel. Puyolt tényleg túlságosan lesajnálják itt az emberek. Mindig sérült stb. És ha nem lesz sérült újra? Tata a nyilatkozataiból ítélve számít a kapitányra, ezt többször hangsúlyozta és hiába van benne a korban még mindig nagyon jó védő. Sosem volt egy gyorsvonat, de a helyezkedésével, magabiztosságával mindig ellensúlyozni tudta. Szerintem 20-25 meccsen legalább számoléhatunk vele. Amellett a rutinja nagyon sokat számít, Piqué is mindig jobb mellette a jelenléte pedig tudjuk mit jelent a csapatnak.Bestbarca írta: Az európai porondot hogy beáldozná ez a Barca,aki a top 3 esélyes egyike,miért is?Ezt tuti nem gondolja senki így...A BL tele van meglepetés elsőségekkel,Porto,Liverpool vagy a Milan már halálában,vagy a borzalmas Chelsea...Mégha fele ilyen keretünk lenne is simán odaérhetnénk...De így hogy elől és középpályán sokkal erősebbek vagyunk mint bárki...plusz Messi ha jó napot fog ki megnyer nekünk bármilyen meccset...És Neymarban is benne van hogy hopp ez mivolt,gól...
Egyszerűen nem is értem hogy lehet ennyire lebecsülni a csapatot...Egy rossz szezon a blben,egy olyan szezon amikor ami nem lehet rossz az is elromlott,azt már esélyünk sincs a blre...?
Amúgy Tata nagy favorizálója a fiataloknak,és jól is építi be őket...Ez a specialitása,alatta a fiatalok jól teljesítenek...És vhol igaz,hogy most igazolunk védőt,az azt üzenné kifelé hogy még a 3. 4. számú védőnek sem férhet be egy tehetséges barca nevelés...Barthra elég jól megállta a helyét,amikor előtte egy darabokra hullot csapat volt,akkor sem rajta múlott...Pl a Bayern ellen semmi égbekiáltó hibát nem vétett,pedig annál szarabb helyzetbe sosem fog pályára lépni...Okés tapasztalatlan...Pique is pont ennyi tapasztalattal rendelkezett amkor visszajött,azt láthattuk...nagyon fiatal sokat fog még fejlődni ha lehetőséget kap...Puyolban is azért van még,tavaly rendre idő előtt tért vissza azért sem bírta,de idén kivárjuk míg rendben lesz és akkor jön...Mascheranoval egyetlen baj a pontrúgásoknál a magasság,Tata viszont teljesen másképp képzeli ezeket a szitukat,persze ettől ő nem lesz magasabb,de rendre a bajunk az volt,hogy olyan tisztán érkeztek emberek hogy mind1 ki állt volna ott gól...Tata ért a védekezéshez,ha Paraguayal meg bírta fogni a későbbi világbajnok spanyolokat,akkor ezzel a kerettel is képes lesz épkézláb védekezésre...Szal Pique fix,Puyol ha ép fix,Mascherano fix,4.nek elég Barthra...Plusz egykét Bs tehetség is beszállhat kis meccseken...Így gondolhatja sztem...Továbbá közel nem biztos hogy bármelyik új ember beválna,azért teljesen más a játékunk mint bármelyik csapatnak a világon,itt a védő 40-50méterre áll a kapujától,és sokszor hátulról kell szervezni a játékot...
Amúgy Puyolban csak bízhatunk,más nem nagyon tehetünk...Ugyanis ha ő ép,akkor tuti játszani fog...Ő a csk,egy ikon...Jöhet ide az atyaúristen is,ő kezdő ha egészséges...Megjegyzem joggal...Az meghogy megfelelő szinten tud e még játszani jó kérdés,bízzunk benne...Sokan nem számolnak vele már mert öreg ami igaz,de ettől ő lesz az első számú védőnk,Pique meg a 2. ez teljesen fix...Ha teszem azt az egész szezonban rendelekzésünkre állna,akkor biztos vagyok benne hogy semmi gondd nem lenne hátul...Ő egy félisten hátul...Ha egészséges lesz,és fizikálisan formába tud lendülni akkor nem lesz baj vele sztem továbbra sem...Emlékszem anno Pep taktikájára Cicaroni ellen...Rárakta Puyolt,kész...Egyszer nem bírta megverni...Szánalmas volt...Ott fickándozott MR jóhajú,Puyol állt szépen megvárta míg megindul,akkor lazán kinyúlt lábbal,Roni meg elment meg egy kis zseléért,és marhára nem értette hol a labda...
Amikor Puyol ott lesz,nagy baj nem lesz...Csak félő a Barca szív többet akar,mint a test bír...
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy szerintem is szükség lenne egy védőre, de Puyolt nem ballasztnak kellene beállítani, mert igenis hasznára van még a csapatnak és sztem Tatanál kezdő lesz, ha nincs sérülése.
Azt pedig én is baromságnak tartom, hogy beáldozzuk a szezont valamelyik porondon. Miért kellene. Mert kevés alternatíva van középre? OMG
Valószínű, hogy Tata is úgy állna az első szezonjához, hogy a Bl-t most feladjuk, főleg úgy, hogy milyen pénzeket lehet vele szakítani.
A jelenlegi Barca mindenhol potenciális esélyesnek számít. Sokan besz..tak a Realtól. Igen szépen átalakultak, de egyelőre nem tudni hogy mi lesz az igazolásokkal. Szerintem is erősödtek, de Ancelottit érzem egyelőre az egyetlen komoly vételnek. Cserecsatáruk konkrétan nincs, Bale nem is biztos, hogy megy, Illaramendi és hasonlókkal meg ki tudja mi lesz. Legrosszabb esetben is 50-50 %-kal indulunk minden porondon, a többi európai csapat sem jár igazán előttünk. Akik régebb óta követik a csapatot, tudják hogy volt olyan amikor még a dobogó is alig-alig nézett ki nekünk és ilyen csapaítról nem is álmodozhattunk. Ha pedig ez most megadatott nincs más mint bízni bennük és nem lesajnálni a kedvenceinket.