Ter Stegent kb 3 perc alatt el tudnánk hozni...A kivásárlási ára alacsony,a pénz itt nem tétel nekünk...Ezen kívül a Borussia Mönchengladbach-ot,melyik épeszű ember nem cserélné le 1 perc alatt a Barca kezdőre...De idén már nem fogjuk,vagy nagyon nagyon meglepnének akkor...De ha eddig nem tettük már így a szezon kezdetén ne is tegyük...Amúgy Valdesnek túl sok haverja van itt,túlságosan is szerves része a csapatnak...Csakúgy nem fogják kidobni...Ha el akart volna menni idén és megy az más,de így hogy mégis maradni akar egy évet,nem fognak hozzányúlni...Nekem se tetszik ez,sőt...Dehát ez van...Szurkoljunk neki hogy legalább ami alap azt fogja meg,néha meg mutasson be egykét bravúrt,azért volt időszak amikor elkapta a fonalat,hátha utoljára odateszi még magát...Amúgy meg ha sokat megy hátra a labda,akkor az már régen rossz...Ha igazán menni fog a zsuga,akkor úgyse kell sokat dolgoznia...Lásd 2010 Real 5-0, a 89.percig kapuralövésük sem volt...Erre kell törekedni,ennyi...
A védő kérdés...Igazából az elhangzott nevekből bárki jöhet...Csak jöjjön mert kevés lesz ez,Puyol nem fogja bírni,és egy közel null kilóméteres Barthraval sokra nem fogunk menni...Egy újonan felhozott ifjúval meg pláne...Szal kell még vki,de ezt tudják érzik a vezetőségben is...Persze drága lesz,de muszáj költeni védőre,már tavaly is muszáj lett volna...Meg is szívtuk...
Sztem ha Luiz hétfőn bejelenti hogy menni akar,ha ez tényleg így lesz,akkor el tudjuk hozni...És akkor el is fogjuk...Ha igaz ez a hír...Mou lehet makacs meg ki akarhat tolni velünk,de ő nem fog ott tartani vkit ha menni akar...Ha vki akkor ő nem...Persze még fognak velünk szívózni,de sztem 40körül odaadják...Annyit meg fizessünk ki,azt le van a gond egy időre...Sokkal olcsóbban úgyse adnának senkit nekünk,mert tudják van lóvénk,és égetően kell vki középre...ÉS vele megoldódna ez a poszt vagy 4-5évre,minimum...
Amúgy Luiz sztem tényleg el akar jönni onnan...Ő nem Mou profilú védő...Nem dúrva,szabálytalan hentes...Mounak az kell aki eltöri a lábát Messinek,vagy legalábbis megpróbálja ha megkéri(Pepe)...Luiz is érzi hogy nem nagyon fog ő beleférni Mou elképzeléseibe,akármit is nyilatkozgat a Barca ellen irányuló bosszúból Mou...Mert igen az hogy rendre kiemeli hogy semmi esélyünk megszerezni...Ez nekünk szól...Olyan mint egy dúrcás kisgyerek...Rendre erontottuk a játékát,nem egyszer csúnyán megaláztuk csapatait...Ha belegondolunk kb csak mi voltunk képesek keresztbetenni neki...Meg a MU...De miattunk nem egy BL döntőről maradt le...De pl karrierjének a legnagyobb bukásait is mi mértük rá,ugye pl. az 5-0...
Szal ha jönni akar Luiz jönni fog...Rosell sem fog szarozni mostmár,tuti fizet rendesen,nem fogja megint eljátszani hogy nem igazol védőt mikor megígérte,milliárdszor lenyilatkozta...Ha van lehetőség megveszi normál keretek közt nem fog a pénz miatt szórakozni,túl nagy fricska lenne neki ha nem jönne ennyi hiszti után egy védő sem...