Premier League / The FA Cup
2-0 Ramsey. Theo visszadta a gólpaszt Aaron-nak.
Egyébként ritka gyenge meccs. A City mezőnyben jobb, mi meg 2 helyzetből 2 gól bevertünk. Remélem a bajnokságban is ilyen jó lesz a helyzetkihasználásunk, de jobb játékkal.
szerk.
Közben már 3-0 Giroud
Egyébként ritka gyenge meccs. A City mezőnyben jobb, mi meg 2 helyzetből 2 gól bevertünk. Remélem a bajnokságban is ilyen jó lesz a helyzetkihasználásunk, de jobb játékkal.
szerk.
Közben már 3-0 Giroud

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Akkor meg fölösleges vele foglalkoznunk, mert ha egy Evertonban nem sikerül kitűnnie McGeady és Pienaar mellett, akkor itt se tűnne ki Neymar és Alexis mellett. Ha meg jó lesz, akkor meg igazam van/volt.matador írta:
Igenis nagy konkurencia lesz, de Mirallas és Pienaar révén amúgy se lesz egyszerű dolga. Igen könnyen lehet, hogy a végén epizódszereplő lesz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Az egyik már egy befutott, tapasztalt játékos, a másik meg "csak" egy tehetség, aki ráadásul egy teljesen más focikultúrából érkezik, más fizikai igénybevétel mellett.Barcaman1993 írta:Akkor Deulofeu mi? Ő a tehetsége alapján, hogy ha nem zökken meg a fejlődése, akkor a világ legjobbjai közé fog tartozni. Ez mindenki számára nyilvánvaló. Ehhez képest ez a McGeady gyerek nem nagy eresztés (képzeld láttam játszani).matador írta:]
Te se vagy nagyon otthon a brit fociban. McGeady NAGYON jó játékos.
Igenis nagy konkurencia lesz, de Mirallas és Pienaar révén amúgy se lesz egyszerű dolga. Igen könnyen lehet, hogy a végén epizódszereplő lesz.
Arsenal-Manchester City a 10. percben 1-0.
Walcott a gólszerző. Remek labdát kapott talán Ramsey-től? és okosan pöccintette Hart mellett a kapuba.
Walcott a gólszerző. Remek labdát kapott talán Ramsey-től? és okosan pöccintette Hart mellett a kapuba.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Akkor Deulofeu mi? Ő a tehetsége alapján, hogy ha nem zökken meg a fejlődése, akkor a világ legjobbjai közé fog tartozni. Ez mindenki számára nyilvánvaló. Ehhez képest ez a McGeady gyerek nem nagy eresztés (képzeld láttam játszani).matador írta:]
Te se vagy nagyon otthon a brit fociban. McGeady NAGYON jó játékos.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Te se vagy nagyon otthon a brit fociban. McGeady NAGYON jó játékos.Barcaman1993 írta:Az rég rossz, ha ő jelenti majd neki a nagy konkurenciát. Technikai képzettsége alapján a stabil kezdőben is lenne (van) helye, ha nem tudja kihasználni az alkalmat, az már rég rossz.Lionel85 írta:PL-be igazol McGeady:
http://www.foci24.net/index.php?ugras=h ... 128&qq=rss
Ez azért érdekes, mivel tudtommal ő jobbszélső, ahogy Deulofeu is. Nagy lesz a konkurenciája Gerardnak.
A United eddig eléggé szenvedős, de tudjuk, hogy náluk az előszezon sose mérvadó, de eddig kellemetlenek az előjelek, nehézkes lesz jó eséllyel a rajt, Moyesnak szoknia kell a csapatot, formálnia, kialakítani az ideális kezdőt.
Szerintem nehézkes kezdés után azért bele fog lendülni a csapat. Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz itt hatalmas lebőgés, meglesz a BL-hely.
Januzaj pedig hatalmas tehetség, remélem, hogy sok lehetőséget fog kapni a bizonyítása. A tegnapi meccsen is a mezőny legjobbja volt, az előszezon során is ő tette oda magát leginkább.
http://www.youtube.com/watch?v=G-B5btuInYQ
Belőle simán klasszis lehet pár éven belül szerintem.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
MU meccs mikor lesz?/van? Talált valaki linket?
szerk.:
http://www.rojadirecta.me/goto/www.jcsp ... ogspot.com
I got it
szerk.:
http://www.rojadirecta.me/goto/www.jcsp ... ogspot.com
I got it

-
- Az Év fórumozója 2013
Szerintem Suarez el fog menni. Valószínűtlen a számomra, hogy maradjon. Reméljük, nem a Real-hoz fog menni. De menjünk is kicsit visszább! Suarez azt mondta, egy olyan klub hívta, amely indul a BL-ben. Sok ilyen szárcsapat van, mondjuk a Bayern! És hogy miért a bajorok? Hát ezért!
http://www.hatharom.com/2013/08/03/tava ... nt-gerrard
Ezt nem állítom biztosan, de lehet, hogy Suarezt hívták, de ő nem ment, ezért megpróbálták Gerrardot elvinni!
De ez mostmár mindegy! Ha mégis a Real-ba megy, a srácokon több karom- és fognyom lesz!
http://www.hatharom.com/2013/08/03/tava ... nt-gerrard
Ezt nem állítom biztosan, de lehet, hogy Suarezt hívták, de ő nem ment, ezért megpróbálták Gerrardot elvinni!
De ez mostmár mindegy! Ha mégis a Real-ba megy, a srácokon több karom- és fognyom lesz!

-
- Llegenda del Barça
Gareth Tello írta:
Ha a Spurs előrébb végez az Arsenalnál, akkor egy hónapra adok neked egy jó kis avát és siget, ha a Senal végez előrébb, akkor nyilván fordítva.![]()

Van időm gondolkodni mi legyen a következő avád...

-
- Az Év fórumozója 2013
Ha a Spurs előrébb végez az Arsenalnál, akkor egy hónapra adok neked egy jó kis avát és siget, ha a Senal végez előrébb, akkor nyilván fordítva.bence-barca írta:Az nem vt fogadás, csak felvetettem egy ötletet... meg amúgy sem tudom miről beszélsz![]()
Liverpool tulaja kijelentette, h jobb Suareznek, ha beletörődik a maradásba. Korrekt, azok után, h tavaly írásba adtákj neki, h elmehet....

Suárez-saga meg elég érdekes, úgy tűnik, ez a nyár a végtelen és követhetetlen átigazolási ügyek jegyében telik...
-
- Llegenda del Barça
Az nem vt fogadás, csak felvetettem egy ötletet... meg amúgy sem tudom miről beszélszGareth Tello írta: @Bence: ne felejtsük el azt a bizonyos fogadást majd szeptember elején, már ha elég bátor vagy hozzá.

Liverpool tulaja kijelentette, h jobb Suareznek, ha beletörődik a maradásba. Korrekt, azok után, h tavaly írásba adtákj neki, h elmehet....
-
- Az Év fórumozója 2013
Capoue elvileg ma jön orvosira hozzánk.
Aly Cissokho megegyezett a Liverpoollal, de a Pool és a Valencia még tárgyal egymással.

Én, mint Spurs-drukker, nagyon sajnálom, hogy Gervinho elment, szerintem pont elég volt az, amit az Arsenalban nyújtott.
@Bence: ne felejtsük el azt a bizonyos fogadást majd szeptember elején, már ha elég bátor vagy hozzá.
Aly Cissokho megegyezett a Liverpoollal, de a Pool és a Valencia még tárgyal egymással.
City? Roma?...sjay írta:Én, mint Róma drukker, örülök Gervinho érkezésének. Szerintem bőven több van az elefántcsontpartiban, mint amit az Arsenalban nyújtott. Na, majd meglátjuk.

Én, mint Spurs-drukker, nagyon sajnálom, hogy Gervinho elment, szerintem pont elég volt az, amit az Arsenalban nyújtott.

Sajnos nem adják sehol, de én szerintem keresek majd hozzá egy streamet, kíváncsi vagyok az összecsapásra.MQuC írta:Kicit off, de valahol adják majd a MU - Sevilla felkészülésit? megnézném, ahog Bolt szétfut mindnekit.
@Bence: ne felejtsük el azt a bizonyos fogadást majd szeptember elején, már ha elég bátor vagy hozzá.

- sjay
- Entrenador del Barça
Én, mint Róma drukker, örülök Gervinho érkezésének. Szerintem bőven több van az elefántcsontpartiban, mint amit az Arsenalban nyújtott. Na, majd meglátjuk.Gareth Tello írta:Game, Initom, Előd, többi Senal-drukker, ma este nagyon be kell rúgni!
Gervinho a Romáé.

Áhááá. Tudtam ,hogy nem volt véletlen hogy egy órája megkívántam a sörtGareth Tello írta:Game, Initom, Előd, többi Senal-drukker, ma este nagyon be kell rúgni!
Gervinho a Romáé.

Távozó van elég,most már igazolni is kéne

szerk.:
Meglepő módon Sagna mostanában középhátvéd szerepkört töltött be nem is kevésszer

A másik amit még elfelejtettem...az Suarez. Kérvényezte ,hogy engedje el a Pool,mivel bent van a szerződésében,hogyha nem jutnak BL be elengedik. 45-50 milliót kéne ki pengetni érte. Valamint egy védekező középpályás ,esetleg egy középhátvéd sem ártana...
Abi & Tito
Holnap még meló van, de Aranypénteken bepótolom.Gareth Tello írta:Game, Initom, Előd, többi Senal-drukker, ma este nagyon be kell rúgni!
Gervinho a Romáé.![]()

Amúgy, ha minden igaz Ti meg leigazoljátok Capoue-t a Toulouse-tól.

-
- Llegenda del Barça
Mázlid van, h nem megyek EB találkára, kapnád az ívet rendesen egézs napGareth Tello írta: Bence, neked már komolyan ki fogok könyörögni egy banánt az oldalról, de legalábbis ebből a topikból.![]()

Az elefántra (Gervinho

-
- Az Év fórumozója 2013
Jaj, nagyon viccesek vagytok.
Bence, neked már komolyan ki fogok könyörögni egy banánt az oldalról, de legalábbis ebből a topikból.

Bence, neked már komolyan ki fogok könyörögni egy banánt az oldalról, de legalábbis ebből a topikból.

-
- Llegenda del Barça
De nem az a kérdés, h ki csúszik le idén is a BL-ről, hanem, h ki lesz a PL bajnoka... nagy különbségGareth Tello írta:
Amúgy szavazzatok már a Spursre itt fent.

- visca el barca
- Presidente del Barça
minden évben ezt mondjátok...Gareth Tello írta:Jövőre megvalósul az álom.barca99 írta:a Spurs meg csak álmodozik a BL-ről.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Game, Initom, Előd, többi Senal-drukker, ma este nagyon be kell rúgni!
Gervinho a Romáé.
Bernardhoz: lehet, hogy élénken érdeklődik a srác a bányászat iránt, ezért választotta a Sahtart.

Jöhetnek a kommentek, hogy "minden évben ezt mondjátok...".
Gervinho a Romáé.

Bernardhoz: lehet, hogy élénken érdeklődik a srác a bányászat iránt, ezért választotta a Sahtart.
Jövőre megvalósul az álom.barca99 írta:a Spurs meg csak álmodozik a BL-ről.

Jöhetnek a kommentek, hogy "minden évben ezt mondjátok...".

Tényleg, borzasztóan fiatal még, ez jó, remélem, pár év múlva megpróbálunk lecsapni rá.barca99 írta:Mellesleg 20 éves, ha lehúz három szezont a Sahtarnál, akkor is fiatalon (de jobb játékosként) jöhet vissza valamelyik európai nagycsapathoz.

-
- Llegenda del Barça
Pont az általad említettek miatt nem tartom egyáltalán rossz döntésnek. Stabilan játszhat a BL-ben minden évben, valószínű nem fog elveszni. Nem kell egyből a PL-ben bizonyítania itt Európában és még meg is szedi magát kicsit jobban.barca99 írta:
...
Szerintem felesleges ennyire leegyszerüsíteni, ha az utóbbi évek BL-szerepléseit nézzük, az Arsenal és a Sahtar között nincs sok különbség, a Spurs meg csak álmodozik a BL-ről.
A válogatottba pedig már bekerült, innentől kezdve szem előtt lesz az ukránoknál is.
Mellesleg 20 éves, ha lehúz három szezont a Sahtarnál, akkor is fiatalon (de jobb játékosként) jöhet vissza valamelyik európai nagycsapathoz.
-
- Llegenda del Barça
Gareth Tello írta:Nem igazán értem Bernard döntését
http://www.youtube.com/watch?v=D4E7SYlD3aI
Van még kérdés?