Luiz sehol nem mondta hogy távozni akar...Az hogy egy spanyol lap lehozta hogy majd jövőhéten közli.. Ha jól emlékszem azt is spanyol lap hozta le hogy Mourinho nem számít sem Luiz-ra sem pedig Mata-ra ezekről is kiderült hogy kamu... Tavaly írt alá + 5-évre ha annyira távozni szeretett volna akkor nem írja alá illetve nagyon szereti a csapatársait szurkolókat edzőket...connor írta:Luiz leigazolásával kapcsolatban: Mourinho a feje tetejére is állhat, ha Luiz azt mondja, hogy nem akar maradni.
Itt csakis a játékoson múlik a dolog, ahogy Agger esetében is. Egy csapatnak sem érdeke olyan játékost a soraiban tudni, akinek nincs kedve ott játszani, aki nem elég motivált.
Puyol játékával kapcsolatban szerintem a leglogikusabb az, hogy ő lesz a 4. számú védő. Ő a leglassabb és fizikálisan sem a régi, ami nem csoda ennyi sérülés és kihagyás után. Az egyedüli gond, az, hogy ő a kapitány és az egész csapat nagyon tiszteli. Nehéz kérdés.
Mourinho nyilatkozatai:
"A kezdetek óta figyelem Luiz játékát, tehát nagyon-nagyon jól ismerem - mostanra már személyesen is."
"Még mielőtt visszatértem volna, már minden héten elemeztem a játékát."
"Középhátvédként számítok rá, hiszen nagyszerű adottságai vannak ehhez. Hátulról is be tud segíteni az építkezésbe."
"Hihetetlen könnyedén, és magabiztosan bánik a labdával hátul is - nem irányító játékos."
"Nagyszerű teljesítményre képes, főleg védekezésben. Borzasztóan hatékony, és még ennél is stabilabb. A benne rejlő potenciál pedig határtalan. Elképesztő!"
"Véleményem szerint a második számú opcióval kellene foglalkozniuk, mert csak az idejüket vesztegetik Luizzal kapcsolatban. Nem akarjuk elveszíteni legjobb játékosainkat."