Autópályás példa pont jó volt, csinálja adott ember, de legyen következménye. Azt a gondolatmenetet meg szintén nem értem, hogy attól még hogy fórumnak hívjuk, de hívhatnánk Kis Bélának is, attól még mi a különbség, hogy adott normákat be kellene tartani. Nem akadémikus székfoglalókat kell írni, de engedtessék már meg, hogy a legalapvetőbb dolgot elvárja az ember.
E-cigit én még nem próbáltam, de lehet lassan érik, 1000 Ft-nál nem vagyok hajlandó többet fizetni egy doboz cigarettáért, s lassan közelítjük ezt a limitet. Én mostanában rátértem a mentolos termékekre, s a Nemzeti Dohánybolt egyik jó tulajdonsága, hogy csúszóárfolyamok vannak.

Ugyanazt a terméket valahol 810-ért valahol 820-ért valahol 900-ért veszem meg.
Füge Udvar 18+os ráadásul oda több ember nem tudom hogy akar elmenni, mert esélytelen mindig akkora a tömeg. Oké most extra, hogy Sziget is van, de alapból a városban sem lehet közlekedni, mert mindenhol csak embert látsz, a melegen kívül még ez is elég bosszantó. Palatinuson a hétvégén gyakorlatilag megmozdulni sem lehetett....

Nyilván a meleg rátesz egy lapáttal, hogy mindenki próbál valahova menekülni, de a sok külföldi csak olaj a tűzre.

Én a meleget borzasztóan utálom, nyáron gyakorlatilag három hónapig megvagyok fázva (s nem szoktam beteg lenni a manduláim is megvannak) a 40 fokból be a légkondiba és vissza művelettől. Kibírni ezt a kánikulát tényleg lehetetlen, sok folyadék, meg az arab módszer tényleg jó, hogy meleg tea, s kevésbé érzed az alap meleget.