amit shutter írt!
agger rutinosabb, stabilabb és jobb védő szerintem, aki olcsóbb is
luiz viszont technikásabb, jobban illene hozzánk, nagyobb a lehetőség benne, ha kihozzák, de szétszórt
piqué + ő, atyaég. szerintem először is egymás mezében mennének ki, majd mindenféle csapdát állítanának fel gödrökkel, meg petárdákkal az ellenfél csatárainak, hogy ők nyugodtan kártyázhassanak addig. utána kifiguráznák busquets mozgását, miközben bohócsapkákat raknának minden arra járó fejére.
szóval amúgy én aggert mondanám, de van az a mániám, hogy nem szeretem, ha olyannal hoznak szóba minket, aki se a nyelvet nem beszéli, és honfitársai sincsenek. (thiago silva, marquinhos, neymar, david luiz, nekik könnyű, ott van alves, adriano, anno thiago) songnak pl az idény második felére sikerült beilleszkednie, és onnantól hozta a folyamatos jó teljesítményt, pedig neki ott volt cesc, aki jó barátja és mindenben segítette.
lehet ez kis dolognak tűnik elsőre, de beesne agger a felkészülés végére, aki dániában és angliában játszott csak, úgy, hogy nem érti az utasításokat, nem érti a taktikát, és cescnek, vagy songnak kell fordítania a dolgokat, mert ő csak ott tart a tanulásban, hogy "Hola". hát, nem a legjobb terv szerintem.
ezért sajnálom a két brazilt, aki nem jött össze korábban, és ezért sajnálom magunkat is. mert ugyan elvárom a védő igazolást, de nem nagyon tudnék olyat mondani, akit maradéktalanul elfogadnék