Visszatérve kicsit, az NFL fantasyra, mivel azért már kevesebb, mint egy hónap van hátra, és készülés szempontjából nem mindegy mik a szabályok.
Tavaly ugye úgy játszottunk, hogy irányítóknál -1 pont volt az interception és járt -1 pont a sackre is, na már az alap pontozásban ez úgy van, hogy -2 és 0. Tavaly a -1 interception pontot meg is szavaztuk valami 8 vs 0 arányban, hogy nem jó, akkor felvetettem egy home made szabályt, hogy az 1. int -1, 2. -2, 3. -3 pont és így tovább, ennek a hátránya, hogy utólag lennének csak véglegesek a pontok, amikor korrigálom ezeket a pontokat, mivel ilyet nem lehet beállítani. Ez azért elég nagy szépséghiba, szóval én maradnék a hagyományos -2-nél.
A sackre -1 pontot kiosztani viszont elég szigorú (főleg a -1-es interception mellett, de még a -2 mellett is), eléggé meg tudja csapolni a QB pontjait. Én nem is ragaszkodnék hozzá, de ha meg akarjuk tartani, jobb lenne ha -0,5 vagy -0.25 lenne.
Szóval ezekről kérnék véleményeket.
menczel írta, hogy csatlakozna, le is írtam, hogy hol lehet és küldtem is invite emailt, de még nem tette meg, de akkor mégegyszer:
http://fantasy.nfl.com/registration/pri ... Id=1299642
password: eurobarca
Rajta kívül viszont szívesen vennénk még egy jelentkezőt, hogy párosan legyünk.