Megint le tudom írni, hogy az elvvel van a gond, én ezt nem tudom elfogadni, hogy valaki lustaságból, hanyagságból, vagy éppen rossz szokásból elkezd kisbetűzni.
akkor ne fogadd el, csak ezt ne nyilvánítsd ki mindig pls...
nekem például sokszor nem tetszik, hogy szidják a csapatomat és sok hülyeséget írnak a Realról, de néha még a Barcás dolgoknál is fogom a fejemet, mégse nyilvánítom ki a véleményemet mindig.
néha le kell nyelni a békát és kész.
én is írok, amikor már tényleg kicsit erős, ami itt megy, de közel sem mindig.
küzdhetnék én is úgy mint te egy teljes esélytelen és reménytelen vitában minden egyes adandó alkalommal, de nem teszem...
sokszor még a kommenteket is megírom, de végül nem küldöm el, mert egyszerűbb, ha lenyelem a békát és nem keltem a feszültséget.
persze valamikor én se bírom ki, de ha minden egyes adandó alkalommal beírnék tegyük fel a Barca vs Real topikba, mert sztem hülyeség az adott felhasználó véleménye, akkor már lenne vagy 3000 kommentem...
nagyjából annyi esélyed van ebben a témában, mint nekem meggyőzni az embereket egy itten felmerülő Barca vs Real témában... nekem még nem sokszor sikerült, pedig itt vagyok már egy ideje
most te komolyan azért küzdesz, hogy olyan emberek, akiket nem is ismersz megváltoztassák a több éve gyakorolt szokásukat, azért mert te folyamatosan előjössz ezzel? ez most komoly? ennyi erővel menj oda egy Ferencváros szurkolóhoz, aki már 10 éve fradista, hogy az Újpest mennyire jó és szurkoljon nekik... ne viccelj már, gondold már át, hogy mi ellen küzdesz... egyszerűen vicc, amit te elakarsz érni.
itt mindig is lesznek olyanok, akik kisbetűvel fogják kezdeni a mondatot, ez ellen te nem tehetsz semmit és az már téged jellemez, hogy ezt te nem bírod felfogni és elfogadni, hogy nem lehet mindig mindenben igazad, főleg egy olyan témában, ahol már az elején se volt semmi esélyed... egyszerűen nonszensz, amit te el akarsz érni.
megpróbáltad, ezzel nincs is semmi baj, de miután kitiltottak emiatt, nem is értem miért próbálkozol még... mégis mit hiszel? egyszer csak mindenki megtérül és mindenki nagybetűvel kezdi a mondatait és belekerül a Szabályzatba, hogy aki nem így teszi kitiltják fél évre?