csabi1216 írta:Tetszik, amit látok, de ez egy gyenge csapat, megkockáztatom, hogy az Mb1 ben sem lenne dobogós.
Azért sztem csak győzelemmel behúznák a bajnokságot...

Esélye nem lenne egy magyar csapatnak a Santos ellen,nem érnék utol a játékosokat...

De ez a mi kritikánk...
Amúgy hát igen ez a Santos elég gyenge,csak nézik ahogy zsugázunk,néha még felvétel módba kapcsolnak...

De persze azért is ennyire gyengék,mert mi marha erősek vagyunk...Ami tény,hogy a csapat nagyon agresszív,letámad fent,feljebb lett tolva az egész csapat,Messi visszahúzva,a szélsők beljebb...Sokkal kevesebbet van hátul a labda,és sokkal kevesebbet is dajkálgatjuk...Jónak néz ki eddig...De majd 18.án kiderül,de inkább majd 21.én az atletico ellen...
Neymar meg azért nem kezdett,mert nem akar rögtön túl nagy nyomást helyezni rá az edző,mert teszem azt kezdett volna azt van 3 rossz megoldása,már fikázták volan,azt rágörcsölhet egy játékos azt akkor sokra nem megyünk vele...Fog játszani de sztem fél óra körül kap,és könnyen lehet hogy nem Messivel együtt lesz a pályán,mert ugye az is egy nagy figyelemközpontú dolog,hogy 2en együtt hogy játszanak össze...Először kicsit még szokja a közeget a társakat,minthogy rágörcsöljön ha teszem azt rögtön nem megy úgy...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!