http://sporthirado.hu/cikk--ilyen_csapa ... =rss_rovat
Fenntartással kell kezelni nyilván, de az egyértelmű, hogy ha 100-120-ről szólnak a hírek, akkor nem a feléért fogjátok elvinni, ami mondjuk reális lenne.h3x0r írta:Amugy kicsit vicces (?) hogy itt is es a madridomon is mindenki mindent elhisz a medianak.
Ronaldo +40m Bale értvisca el barca írta: mindazonáltal ha megveszik, sztem sem fog ronaldo maradni. max egy év, de az is lehet, h fű alatt már megy a sumák vkikkel.
Ezt ugyanolyan vicces kijelenteni a monitor elől innen Mo-ről, mintha azt mondanám, csődbe megy a klub.FarkasAttila írta: 1 even, de lehet ha meg hamarabb is megterul az ara Bale-nak.
Ha ez így is van, én nem bánom. Foglalkozzon mindenki a Madriddal, mi pedig nyugodtan készüljünk csak a szezonra.culinho írta:Mindenesetre Perez igyekszik elhalványítani a média Neymar figyelmét és újra a Madridot állítani középpontba.
Sőt... Ott van még ha felépül Xabi Alonso, meg Casemiro illetve Khedira (de szerintem ő távozni fog). És nem csak ezzel lesz dolga Carlonak. A fiatalok (Morata, Jesé) is játszani akarnak majd...visca el barca írta: azért érdekes 4-3-2-1-ben hol fog játszani özil, illa, isco, bale, modric meg ronaldo egyszerre
Minden másra ott a Master Cardvisca el barca írta: 100 millio euro on the bench. priceless!
talán fordítva: nagyon is rendben lehet. amit elterveznek megcsinálják! és ide kívánkozna ugye, hogy ezzel szemben nálunk...... de nem akarok vészmadárkodni.Deus írta:120 milka... aztarohadtbüdöséletbeValami nincs rendben ott fent a vezetőségnél, csődbe viszik a Realt... Totyihami nagyon jól jártak vele...
120 milkáért teljesen ÚJ csapatot lehetne összedobni... Abból a pénzből lehetne összevásárolni 3-4 spílert.
Kinek tömik a spanyolok a zsebét? Ezt én most nem nagyon értemMQuC írta:Csodálkoznak a spanyolok, hogy csődközelben vannak... Tömik ennek a szemétdombnak a zsebét. Nincs miről beszélni. Szánalom