Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És nem is lenne jogtalan, hiszen ha igazak a hírek, akkor is csak arról van szó, hogy figyeljék a srácot, és legyen rajta a lehetséges igazolások listáján. Szóval egy plusz opciót kínál, és nem arról van szó, hogy neki feltétlen ez a kapus kell.visca el barca írta:erre már inkább nem is írok semmit, mert jön majd hülyézés h mindent elhiszek a sajtónak.
Verginiről azt mondta Martino, hogy nagyon jó védő, de tapasztalatlansága miatt nem veszi meg. Most itt egy újabb név, nem hiszem, hogy sokkal több rutinnal bírna, az európai fociba bele kell szokni, míg a Barcelonának egy rögtön bedobható játékos kell a védelembe.Zolleee94 írta:A MUNDODEPORTIVO azt írta hogy Tata majd a 192 cm magas Nahuel Guzmán-t akarja a kapuba.
http://www.youtube.com/watch?v=ZAcixKCm8jY
erre már inkább nem is írok semmit, mert jön majd hülyézés h mindent elhiszek a sajtónak.Zolleee94 írta:A MUNDODEPORTIVO azt írta hogy Tata majd a 192 cm magas Nahuel Guzmán-t akarja a kapuba.
http://www.youtube.com/watch?v=ZAcixKCm8jY
Martinó mindenkihez ragaszkodik a keretben. Nem lesz csere üzlet, ami azt illeti szerintem nem lesz több távozónk. Jön egy darab védő, de ő is pénz útján, és kész a keret.szarvasember írta:Eltudnék képzelni egy Alexis - David Luiz cserét![]()
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Barcelona
Ezért jó dolog a média, az újságokon kívül sehol nem volt ilyenről szó, olyannyira, hogy az első sajtótájékoztatón ezt cáfolták is Vilanováék. Meddig kezelitek még tényként az összes bulvárfst, amit a szátokba nyomnak minden nap?Vakmacska írta:mindenesetre szimpatikus, hogy ő nem "vagy TS, vagy senki" hozzáállással keres egy védőt.
El kell fogadni, hogy egy ilyen képességű játékosnak JELENLEG 40 millió körül van az ára. Az, hogy 4 év múlva hova és mennyiért megy az más tészta. Viszont arra a 4 évre a legkritikusabb csapatrészünkre lenne a legjobb megoldás.csabimo írta:TSilvának nem is örültem volna, nem a játéktudása miatt! Megint 40millios igazolás, letol 3-4 szezont és mehet vissza Braziliba v valahova ingyen..
David julisnak örülnék de ahogy a dolgok állnak, és tudják a klubbok h igazolni szeretnénk középső védőt, ő sem lenne olcsobb 40nél szvsz..
azért érdekes h ilyen horrorösszeget áldoznánk védőre, és nem is olyan eccerü még igy sem..lassan minden klub csövön van és tojnak a pénzre..
Nem is olyan régen a Psg-től Ronaldinhot vettünk, most meg kiröhögnek.
A felsoroltak közül szerintem egyértelműen Vertonghen lenne a legjobb választás, csak Levyék biztos nem engednék el, vagy ha igen, akkor minimum 30-35-öt kérnének érte.Varatrix írta:A mundo visszatért a kezdetekhez, és határozottan állítja, hogy az új belső védőnk a Premier Leagueből lesz szerződtetve.
A két első számú célpont Davaid Luiz és Agger.
"Tarcsiba": Vertonghen, Kompany, Vermalen
Elvileg Martino dolgozta ki a listát, ami érdekes mert előtte is ők kerültek szóba. Szerintem csak rábólintott.
Vagy az egészet rosszul értelmezem...
Ha jól tudom még az átigazolási szezon elején jelezte Mou, hogy nem számít Luizra, csak mostanában állt be egy pálfordulat, ami valószínűleg nekünk szólt, szóval Doriá érkezése teljesen irreleváns a szempontunkból. Azért nem jó érzés, hogy folyamatosan csúszunk le a potenciális igazolásokról. Hummels, Silva, Marquinhos, most Luiz. Jó lenne már véglegesíteni a keretet csak ne egy szál Veginivel.JOseppe írta:A sport szerint a Chelsea bejelentkezett Matheus Doriáért.Igy továbbra is folynak a találgatások, hogy mi lesz majd D.Luiz sorsa a jövőben.Nehéz lenne elhinni hogy ezt követően távozna DL, majd pont egy 18 éves srácc jelenléte miatt.
De azért jó lenne.